[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(87)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
有冇建議
最近條im03斷斷地線想換,一千內求介紹,聽開acg女聲
今日入左隻2手SE425, 我基本上唔會聽男聲, 雖然我對係木耳, 但今次好似有少少疑似中毒既感覺 westonePro10, 舊um1, SE315, ue900s都用過, 係425先有Feel
有冇絲巴打都用過425? 同1首歌, 同樣都係無損質素既話, CD版定LIVE版出黎既效果會較好? 唔該大家
因為唔知點講點形容, 如覺1999既話請見諒
換官升線?
買咗幾錢?
thx 巴打建議,諗住買新耳機喇
有無巴打有final e5000 or e7200,有無咩睇法,會唔會太難推
e5000好難推,手機最大聲都仲係唔夠,但用夠力嘅DAP推就真係幾好聲
點解一定要2.5
試多啲,如果聽完真係鍾意咪買囉
貴就唔太建議了
cd同live版無得咁比較吧。

一般studio錄音嘅話,質素會好啲,因為可以錄好多次,後製又空間大啲。

live版就有埋環境聲,現場感好啲,但係表演一次過,其他影響大啲。

重點係歌手係studio同現場表現都會唔同。

如果你只想要絕對音質嘅咁多數都係studio錄音吧。
Sony zx300入歌果時同一張專輯分開咗兩張,有冇巴打識點樣合番埋一齊
用咩推?
利申用緊12
因為啱啱整左條2.5線想玩
或者剩係得3.5 都得
sd2條線壞壞哋 應該俾錢換條線 定係買e2000\e3000?
八月av show 訂 A12 唔知要等到幾時
6舊應該都唔算過份?
梗係買線啦
唔通掉咗隻sd2 咩
sd2 好聽呀
有冇推介 不過筆直好少 400-500
之前換過條200幾 勁快壞
Ching 們有冇around 1000蚊4.4銅線推薦
依家仙女用緊4.4銀線
想買條銅線玩吓
最好音場大啲啦
thx
原線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞