[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(87)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
或者去日本整mh1 同松尾,井出 或者 關 是但一個講要返Lisa
ie400 pro, n3ap
n3ap平平換條 sony m12nb1 4.4線已好正
巴打你個pelican盒係邊度買?
好似係金聲
而家星際好多間都有
筆直5千左右嘅Android dap係咪得m11可以揀?

見到sony遲啲出嘅a100同zx500都好有興趣但係唔知個啲價位值唔值

利申:846+xdp 300r聽canton pop多,想換player好耐,二手都殺
想試下唔同既耳機 除左dma多d款之外仲可以去邊試?
我哩d已入册人仕,都係唔好諗咁複雜,無可能攞到premit

諗返d現成model算了。
Xelento 用緊乜嘢線?
佢依條應該係final Lab ii
correct
Io唔食推力,換adapter應該冇乜分別
用緊takt pro
同iphone 條原廠轉插有明顯分別
但係啲電倒水咁倒
想問下各位
sony隻xba-A3 個連接頭係唔係mmcx頭?
另外,想問下sony iem系列嘅線啱唔啱插比A3用?
係mmcx 但好似係特製頭睇 比一般mmcx有少少唔同
我自己rip cd咋
以為樓上位巴打係自己
又係用緊campfire IO同搵緊Lightning 轉3.5

不過自己覺得IO既聲唔係話特別正,買既原因應該有一半係因為佢個樣

轉插最近壞左,諗住都係買返apple條垃圾轉插算,反正iphone聽歌都唔預左好靚聲,其他轉插又勁貴
jusr ear會出新版同4.4線
而且日後just ear 係可以比錢去換2個調音5萬yen 換自訂調音10萬yen 同係面版印字2萬yen
今期sony會員價買zx300幾抵 有得賺埋分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞