[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(87)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
要咩類型嘅tg group?

如果真係要無圈味唔得就無計了 但呢隻算有誠意
個人感覺Z1R係好正,推得到的話,黑磚開高增益都要開好大聲,我試過一隻聲稱2000個鐘既,始終人聲唔太出,低頻好勁,不過唔係我杯茶。
黑/金磚基本上都推唔好隻Z1R
而家用緊SP1000+amp開high gain聽就爽晒
BTW 原裝線低頻偏多,想人聲出d可以考慮換線
無啦,我買左黑仙
買左隻IE 80 S, d隔音好似唔似出面我係DMA試咁好
有冇耳膠耳綿推介
試下海王星無線版啦,女人聲會好聽左但男聲就無wi咁厚,另外電量都係弱點黎。

我依加係兩隻輪住用既
acoustune 1650仲屌唔屌得過
定買新嗰set
小弟聽開重base 歌同睇netflix 應該買咩好,聽開d rap歌,daft punk , pink flyod 果d

Budget : 1500-2500

巴打有無好介紹
做緊幾錢
試吓n3ap
想問
聽開pop, rock, acg有咩耳機推介?
用開sp1000ss
Budget around 10000-15000
Thx
海王星造工,品質如何? 見喺大陸牌子有啲卻步
得dma有得試?
mh334,335
加多少少Tia fourte圈鐵
我會話對得住個價錢囉,高中低每一樣都做到唔差畀你個樣仲幾靚仔試我自己就dma試有線既, 無線嘅旺角嗰間冇得試我嗰陣時都係盲入條線,其他舖頭就唔知喇。 如果冇得試無線,你可以試下有線版,你預無線咗聲底一樣但全部嘢都差咗少少咁, 但以無線耳機嚟講都仲係好好我覺得
上次問完有咩dap冇人理, 依家valoq仲抵唔抵屌
洗唔洗咁多負評
kinera seed 同 ath ls50

大家點評價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞