[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(87)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
邊有咁多人有錢出cdd 有錢出cdd都唔會放啦
不過聽人講 crystal cable d耳掛位好易暗斷
使皮幾野買條線玩唔夠一年就斷直係會肉痛
1960s個棉質線皮望落好似幾耐用
新手入坑budget2000,電話推,聽英文pop+x japan,有乜推介
crystal cable斷線率係幾高下,可能線芯太幼....
有無咩牌子嘅線出名耐用
啱呀,不過如果係混合單元,又做得正都可以一試
1500蚊筆直
乜類型既歌都有聽下,同埋想用來打機
有冇推介🙇‍♂️
其實你有幾多budget minor同t9ie差成倍wor
Assume money is not an issue
Fw10000 可以一戰 如果市面上仲有貨的話
之前試過,聲底係唔錯,但覺得個低音唔夠厚,用過SPK , Cayin N8 試都覺得唔夾
N8 緊係唔得啦 咁大力 fw10000要力 但唔可以太大力 用金磚好正 大家都有相似既野
不過FW10000 好似有分日本版,同國際版,唔知日本版個聲係咪會有分別
好似無 得logo唔同
新手想無線耳罩式耳機
但係乜都唔係好了解budget3000以下
平時鍾意聽女聲 用android手機
想問下大家有咩推介
想問下iTunes點將cd既歌扔入dap file
新手想買耳機,睇啱左Nicehck NX7/Dunmer
想問邊隻啱雜食多d?
上網睇NX7好似要換線先好d,如果想平平地玩可以換邊種線?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞