[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(87)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
其實 USB DAC / AMP 駁落電腦係咪一定有 delay
用緊 ZX300 個 delay 有近一秒,完全睇唔到片

睇緊 Sony PHA-2A, Fiio Q5s,有咩推介
有無ching見過仙女有人做半模?
你直頭表表者啦
巴打們,急住今日買部無線耳機送俾老豆做生日禮物,筆直500-1000,大家有咩好推介
你過真無線耳機版 睇同問啦
嗰邊多資料D
千二蚊收左隻ex1000玩下 搭kann cube聽 好聽過好多貴過佢嘅 唔會輸依家啲旗艦好多
當年試嗰陣覺得齒音好撚勁 冇買佢買左im03

依家淘左mmcx adapter等到貨 換2.5mm睇下會點
千二
千二平係平不過幾殘下
每次想收嗰時就無端端轉咗買耳牛
儲吓錢買都好
打算入埋條1960s 4絞
請問Acs 果隻咩model, 咩價位
1650同1655做緊幾錢
我見官網無咗平個啲model, evoke之類
依家有冇咩好既3.5+2.5 dap推薦???

想賣左隻長期擺既hd800s, 買返隻好少少既dap比自己出街聽
1萬以下
大家點睇Carousell 啲DIY 耳機線

睇到條 Litz 線 $500有找 幾吸引
以n8黎講,實物高頻係會退左既
18其實同12分別大唔大?
其實我本身都唔係衝單元個啲 本身係u12t 同trio中間諗緊 跟著試u18之後反覆聽左一個月就衝左 感覺上個音場都detail 係我追求既野 但見好多巴打都比較喜歡12 不妨親身去玩玩
唔好買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞