見到某d 六獌教人做球迷真係好感概

564 回覆
124 Like 17 Dislike
冇歐洲賽都可以講到自己責無旁貸咁
咁係咪叫班軌反應過敏啊
摩佬洗左成億五磅、拎住全英超最高薪球隊
打左大半季都第六其實真係好撚柒

但問題係你柒還柒
如果仲念住佢係車仔既身份地位
根本唔洗眼紅車仔成績好而成日狙擊車仔
仲要上季車仔既亂局佢責任唔細
佢而家俾人踩台自己攞黎
屌你老味班死車狗以前咪又係一日到黑幫個垃圾daddy 護航 而家仲有面係度屌獌狗😂唔撚知個醜字點寫? 車路士我屌你老母閪呀😂返高登睇下兩三年前自己講過d 咩啦 賤種狗😂😂
咁係咪叫班軌反應過敏啊

Mourinho: "If Chelsea won the CL last season they'd be in it this season. It's not my fault, it's the fault of those who stayed here"

Daddy好波
2008/2009 Arsenal EPL 22 2
2007/2008 Arsenal EPL 25 4
2006/2007 ArsenalEPL 16 0

搵撚埋禾仔d數據
無睇波就算撚數?
究竟邊個無睇波呀
禾仔爆發
有,不過係10後既事
法比走左喇

原來真係條傻鳩淨係睇數據派冇睇波
Vps重傷嗰年季尾禾仔爆發
係咪唔識字?
屌你老味班死車狗以前咪又係一日到黑幫個垃圾daddy 護航 而家仲有面係度屌獌狗😂唔撚知個醜字點寫? 車路士我屌你老母閪呀😂返高登睇下兩三年前自己講過d 咩啦 賤種狗😂😂

我驚佢地面對唔到

屌你
幾年前椰子上台
班69000咪又fuck off mourinho
今時今日咪又幫daddy含
班69000係咪又可以人道毀滅

兩三年前撚仔已經好5亦
雲高爾跪拜佢
雲高爾跪拜佢

屌你
幾年前椰子上台
班69000咪又fuck off mourinho
今時今日咪又幫daddy含
班69000係咪又可以人道毀滅

好呀 最好添啦🤘
狗領隊教狗隊有狗球迷
絕配

佢都係講事實姐,冇歐戰的確係輕鬆好多啦,唔覺得佢句野有貶意

收啦,個個都有資格講,就係佢冇
因為係佢一手造成

講個事實都要資格?

不如咁講啦 班英國軌係第一場摩番史丹福橋個時其實仲好中意佢 不停叫佢個名 但點解今時今日個班軌都會話摩佬

你咁講想我點答你
上一場返黎嗰陣車戰績仲未話好標清,宜家干地帶到車放曬頭,唔通仲係現仼面前叫ex咩

你估真係好想同摩連奴過唔去咩
係佢唔知點解要講D無謂野啫
對住其他人講呢D都慣左,喂以前D車迷真心對佢,佢而家講咁多傷人心既說話,反應大D都正常喎

如果你問我,我覺得佢真係鍾意車仔,直到宜家心入面都有好特別嘅地位,可能摩佬第一次教英超其他隊你地就覺得佢串,但係你問下阿迷就知佢呢啲唔係串車仔

咁都唔係串鳩軌唔通串緊你老母生性病?
利串:阿狗

搵撚埋禾仔d數據
無睇波就算撚數?
究竟邊個無睇波呀
禾仔爆發
有,不過係10後既事
法比走左喇

係咪唔識字?

咁又關法比撚事
法比走撚左囉喎
仲有冇得擺龍門呀
同埋我又知我無睇
我係搵數據廢時同你d垃圾口同鼻拗
本來你拉禾仔講係你搵數據出黎
依家我幫你搵埋變左我無睇波
為左同軌開火,連咁多年前既禾仔都拎出黎講,食撚錯藥?

因為係佢一手造成

講個事實都要資格?

不如咁講啦 班英國軌係第一場摩番史丹福橋個時其實仲好中意佢 不停叫佢個名 但點解今時今日個班軌都會話摩佬

你咁講想我點答你
上一場返黎嗰陣車戰績仲未話好標清,宜家干地帶到車放曬頭,唔通仲係現仼面前叫ex咩

對住其他人講呢D都慣左,喂以前D車迷真心對佢,佢而家講咁多傷人心既說話,反應大D都正常喎

如果你問我,我覺得佢真係鍾意車仔,直到宜家心入面都有好特別嘅地位,可能摩佬第一次教英超其他隊你地就覺得佢串,但係你問下阿迷就知佢呢啲唔係串車仔

你講邊一句串喇,失敗專家,19世紀足球嗰啲就叫串喇
咁係咪叫班軌反應過敏啊

Mourinho: "If Chelsea won the CL last season they'd be in it this season. It's not my fault, it's the fault of those who stayed here"

Daddy好波

隻阿狗盲左?我諗依句唔叫暗串/單打啦掛

講個事實都要資格?

你咁講想我點答你

又二元對立?
淨係串鳩軌今年冇R聯打,又無視係自己一手做成就已經on9啦

因為係佢一手造成

講個事實都要資格?

你咁講想我點答你

都話人地覺得串 你唔覺串 根本無咩好講 唔洗針着呢個問題
講真摩狗講車果d 句句事實
你唔諗下你隊賤種波哩十年炒左幾多個冠軍領隊?
仲有無歐戰單線作戰亦都係事實
如果咁都叫串 你班死車狗都幾玻璃心
諗下你地個賤種daddy 當年點樣整ppt 串柒其他英超球隊同埋平時幾咁牙鳩刷咁串柒雲加肥賓先啦屌你老母😂

搵撚埋禾仔d數據
無睇波就算撚數?
究竟邊個無睇波呀
禾仔爆發
有,不過係10後既事
法比走左喇

係咪唔識字?

咁又關法比撚事
法比走撚左囉喎
仲有冇得擺龍門呀
同埋我又知我無睇
我係搵數據廢時同你d垃圾口同鼻拗
本來你拉禾仔講係你搵數據出黎
依家我幫你搵埋變左我無睇波

法比11年先走
你就搵到08數據就唔貼
幾好野呀你 搵啲唔搵啲
仲要避開講緊佢送巴塞一程同佢同巴塞最曖昧個一兩季
禾仔數據又係搵到08

仲有我冇話法比冇功烤係你條傻鳩話冇法比冇前4
事實證明過去十幾年冇邊個都會有前4
Check下數據啦數據派
最撚記得摩狗屌轟淨係識打防守足球
屌你明明就係你教出黎
又話轟1-0 之後就龜縮
點知轉個頭俾人炒四球
講真摩狗講車果d 句句事實
你唔諗下你隊賤種波哩十年炒左幾多個冠軍領隊?
仲有無歐戰單線作戰亦都係事實
如果咁都叫串 你班死車狗都幾玻璃心
諗下你地個賤種daddy 當年點樣整ppt 串柒其他英超球隊同埋平時幾咁牙鳩刷咁串柒雲加肥賓先啦屌你老母😂

事實就唔係串?如果你on9 我係咁借啲易話你on99 係唔係串你呀

你咁講想我點答你

又二元對立?

佢係話冇歐戰打令到佢地可以休息多啲,呢個係佢地嘅優勢乜乜乜...講事實都係串咩?

你咁講想我點答你

又二元對立?

佢係話冇歐戰打令到佢地可以休息多啲,呢個係佢地嘅優勢乜乜乜...講事實都係串咩?

串鳩軌上年拎唔到R聯,唔係今年就有R周賽打喎,上年邊個撚頭帶隊架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞