見到某d 六獌教人做球迷真係好感概

564 回覆
124 Like 17 Dislike
非曼非車
點解車迷要唱歌鬧摩佬係judas
俾人炒都係judas?
你唔支持係一件事
鬧人反骨係仲仆街
之前唔係好多車迷屌阿迷話球員反骨?
班球員連英超都冇幫阿記拎過仲要迫球會放佢地走就唔屌得反骨
幫你拎幾屆英超俾你隊波炒就judas
好一個雙重標準

其實好似無鬧佢係judas,係佢話「就算你地鬧我係judas我都係no.1」咁喎

Imagine chanting 'f**k off Judas' at a manager who was sacked 7 months after winning you the League? Shame on you, Chelsea fans. #Mourinho

Jose Mourinho didn't hold back when he was asked about #CFC fans chanting 'Judas' at him.

📻 bbc.co.uk/5live #CHEMUN

搵到片了 雖然我反摩都覺得果D咁講既球迷抵屌
點解你地講到好似佢今季開始講野先係咁
以前係車 講既野咪又係一鳩樣
咁個陣又迷摩迷到仆街

大佬😒佢話番自己前球會 成日抽9前球會水
如果佢抽水果個係雲加 哥狗果d wfc牙?

自己上季教到無歐戰打
然後今季係咁講垃圾車唔洗打歐戰有優勢
仲話唔關佢事

講出黎唔怕比人笑架?

呢條友無恥都唔係第一年嘅事啦
咁個陣又迷摩迷到仆街

o係過一齊先有咁多感受既啫
你試下你個ex分手後狂數你丫,你嬲唔嬲先
仲要係明明佢都有錯喎
獌狗拜撚左摩狗做老豆 人地屌都唔撚比

連自己領隊都唔撐?
你慣左人地屌鳩高狗你講多謝?

你撐咪撐
人地屌佢老母都得罪你?
見到你班友係度狗咬狗就好笑
摩佬年年都用靚把口sidetrack人架啦
佢就想人有反應 佢隊波先冇咁大壓力
係第六就理9得佢啦

sidetrack
呢招out啦
同一招諗住用十幾年?

連自己領隊都唔撐?

你撐咪撐
人地屌佢老母都得罪你?

猁迷子自己都叫緊高賊啦

連自己領隊都唔撐?

你撐咪撐
人地屌佢老母都得罪你?

咁阿迷屌法比反骨又關車迷撚事
之前車迷走晒出黎嘈?
咁個陣又迷摩迷到仆街

仲要係明明佢都有錯喎

咁你同佢一齊時都知佢咩料㗎啦 唔鐘意咁多口既人就一開始都咪迷摩 唔好等到散左先反 反轉豬肚就係屎未你依啲

連自己領隊都唔撐?

你撐咪撐
人地屌佢老母都得罪你?

之前車迷走晒出黎嘈?

法比有冇數過雲加/阿仙奴不是?

摩狗係日撚日都數
你話佢比人炒有怨言正常?屌你,16場15分,唔炒你都唔撚係人啦
炒得遲tim呀
你地第一日識獌狗 Daddy教車嗰陣成班獌狗仲Fuck off daddy 到而家踢得好過耶子足球同敢帥足球就吹捧 獌迷始終係世界第一
咁個陣又迷摩迷到仆街

仲要係明明佢都有錯喎

咁你同佢一齊時都知佢咩料㗎啦 唔鐘意咁多口既人就一開始都咪迷摩 唔好等到散左先反 反轉豬肚就係屎未你依啲

喂佢以前對外架咋,去鍠同返車之後搞到隊波內部士氣有問題,已經多左好多人質疑佢啦,唔好講到佢走先黎反佢啦,根本條友都變撚哂啦

連自己領隊都唔撐?

你撐咪撐
人地屌佢老母都得罪你?

之前車迷走晒出黎嘈?

摩狗係日撚日都數
你話佢比人炒有怨言正常?屌你,16場15分,唔炒你都唔撚係人啦
炒得遲tim呀

作為隊長傷左唔理隊波去睇賽車

講過唔會去車路士又反口

咁都唔屌都唔撚係人啦
咁個陣又迷摩迷到仆街

仲要係明明佢都有錯喎

喂佢以前對外架咋,去鍠同返車之後搞到隊波內部士氣有問題,已經多左好多人質疑佢啦,唔好講到佢走先黎反佢啦,根本條友都變撚哂啦

咁以前你地都唔叫佢做judas 啦
咁個陣又迷摩迷到仆街

仲要係明明佢都有錯喎

變乜野

佢個格根本從一而終
你地第一日識獌狗 Daddy教車嗰陣成班獌狗仲Fuck off daddy 到而家踢得好過耶子足球同敢帥足球就吹捧 獌迷始終係世界第一

又稻草人
咁個陣又迷摩迷到仆街

仲要係明明佢都有錯喎

你唔熟摩佬就收收皮啦
佢黎車困陣係唔錯 就算有咩問題都會自己攬上身
佢第2次番黎之後又鬧隊醫又鬧球員 根本成個人變哂
仲講咩反轉豬肚就係屎
咁個陣又迷摩迷到仆街

仲要係明明佢都有錯喎

咁以前你地都唔叫佢做judas 啦

點解以前要叫佢judas
跟本佢由車一已經係咁 日日出黎9up 點下火咁
佢係冇串過費sir姐

又稻草人

獌不敢承認
咁個陣又迷摩迷到仆街

仲要係明明佢都有錯喎

變乜野

佢個格根本從一而終

十年前佢隊車仔好撚團結架喎
起碼唔會輸波賴軍醫先啦下話

連自己領隊都唔撐?

你撐咪撐
人地屌佢老母都得罪你?

之前車迷走晒出黎嘈?

摩狗係日撚日都數
炒得遲tim呀

講過唔會去車路士又反口

咁都唔屌都唔撚係人啦

佢未去車果陣係想番阿 但雲加有ozil唔要佢

連自己領隊都唔撐?

你撐咪撐
人地屌佢老母都得罪你?

之前車迷走晒出黎嘈?

摩狗係日撚日都數
炒得遲tim呀

講過唔會去車路士又反口

咁都唔屌都唔撚係人啦

咁就要去車路士?

連自己領隊都唔撐?

你撐咪撐
人地屌佢老母都得罪你?

之前車迷走晒出黎嘈?

摩狗係日撚日都數
炒得遲tim呀

講過唔會去車路士又反口

咁都唔屌都唔撚係人啦

咁就要去車路士?

咁佢想番英超踢 問心有邊隊比得起佢週薪?

連自己領隊都唔撐?

你撐咪撐
人地屌佢老母都得罪你?

之前車迷走晒出黎嘈?

摩狗係日撚日都數
炒得遲tim呀

講過唔會去車路士又反口

咁都唔屌都唔撚係人啦

咁就要去車路士?

而家唔係屌摩狗去獌聯呀,你地D陳年舊屎可以慳返啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞