見到某d 六獌教人做球迷真係好感概

564 回覆
124 Like 17 Dislike
屌你講真一對上季拎冠軍嘅陣容球員下季踢到成舊屎咁你覺得班球員真係無問題咩 唔係話個領隊無問題,但佢踢到咁嘅水準又真係唔可以怪哂摩佬,佢一走先踢返水準出黎,你話唔係背叛都無人信啦

拎冠軍個季下半季已經開始無態 仲要放球員長假 季前熱身賽無贏過 咁都唔係問題.. ? 開季前已經想整走摩佬?
摩佬走左之後22場 有一半都係和 得5場零封 都叫踢返水準?

佢地個靚女比摩佬屌走之後就開始玩野踢到舊屎咁 但走之前明明就踢得好喎,個態仲係到,點會咁快變得咁快啲態?

盲?

quote多次啦
想問車狗承唔承認係球員作反所以導致成續差?
如果係咁點解要屌摩佬
情況就好似 班人冇屌過雲里亞里一樣

咁走左係咪呀l踢到曉飛呀
e雲拎英超果季都比人爆到七彩
e個問題佢睇唔到?
單單講一個左閘都夠講佢幾個鐘啦

因為一個位老化 而屌到佢一文不值?
講到佢0貢獻咁 老老實實 車狗有今日 摩佬 兩次入主都有英超 好心啦
如果係咁點解要屌摩佬

車迷咁憎摩佬係咪因爲上年教得差?
球員80%領隊20%
前季拎英超上年就反?
輸打贏要 同李城班賤種狗根本一樣

又系講話拎英超就唔反得=.=
有d車狗係佢賣馬達果陣已經開始反啦
係咪又關英超事牙?
如果係咁點解要屌摩佬

球員80%領隊20%
前季拎英超上年就反?

係咪又關英超事牙?

真系都講左幾十次=.=都唔想同班友解釋了
心諗 摩佬為車做左咁多野
返黎史丹福橋咁樣比人侮辱 真係完全冇問題?
定係車狗多小學雞 唔知 車狗打破英超壟斷?
如果係咁點解要屌摩佬

球員80%領隊20%
前季拎英超上年就反?

係咪又關英超事牙?

咁不如支持球員 唔好支持球隊啦

佢都係講事實姐,冇歐戰的確係輕鬆好多啦,唔覺得佢句野有貶意

收啦,個個都有資格講,就係佢冇
因為係佢一手造成

講個事實都要資格?

不如咁講啦 班英國軌係第一場摩番史丹福橋個時其實仲好中意佢 不停叫佢個名 但點解今時今日個班軌都會話摩佬

你咁講想我點答你
上一場返黎嗰陣車戰績仲未話好標清,宜家干地帶到車放曬頭,唔通仲係現仼面前叫ex咩

你估真係好想同摩連奴過唔去咩
係佢唔知點解要講D無謂野啫
對住其他人講呢D都慣左,喂以前D車迷真心對佢,佢而家講咁多傷人心既說話,反應大D都正常喎

如果你問我,我覺得佢真係鍾意車仔,直到宜家心入面都有好特別嘅地位,可能摩佬第一次教英超其他隊你地就覺得佢串,但係你問下阿迷就知佢呢啲唔係串車仔

佢有教過阿狗?
如果係咁點解要屌摩佬

咁走左係咪呀l踢到曉飛呀
e雲拎英超果季都比人爆到七彩
e個問題佢睇唔到?
單單講一個左閘都夠講佢幾個鐘啦

因為一個位老化 而屌到佢一文不值?
講到佢0貢獻咁 老老實實 車狗有今日 摩佬 兩次入主都有英超 好心啦

好你老味咩 第一年番黎雞胸都冇人反佢
家陣佢係回曬塘呀 一個教練唔可以回塘架
對比以前 上季點會打到咁呀 用下你個屎忽腦啦
果d咩半場唔掂就換人果d換條撚咩

因為一個位老化?就係因為e個位e雲場場比人爆 場場輸同一個位
e樣野你自己同佢講啦

冇人話佢係車仔歷史地位一文不值
出少兩句聲講垃圾車嘅野洗撚死咩
自己不停講 上次番史丹福橋都冇大量球迷屌 仲大把便宜仔
唔通e幾個月d便宜仔死撚曬呀 on99
如果係咁點解要屌摩佬

球員80%領隊20%
前季拎英超上年就反?

係咪又關英超事牙?

就係支持球隊 先唔支持佢賣馬達囉

官方拍片 係官方頻道向全世界公開侮辱前領隊呢?

Moyes為獌做過乜野?
佢一黎改哂獌文化 訓練模式 青年隊
得罪講句 車狗黎講你都算垃圾 唔好影衰其他車狗啦你
所以抵我反獌 獌狗雙重標準 面皮厚 無恥
如果係咁點解要屌摩佬

球員80%領隊20%
前季拎英超上年就反?

係咪又關英超事牙?

咁不如支持領隊 唔好支持球隊啦

倒戈前對自己前球隊多嗲..你仲想d人點對待佢?
上年係英超返到主場又唔見條友俾人"侮辱"
訓先 咁多位車狗聽日再戰

摩狗黎到做任何決定 大把球迷支持
去到連輸 就到降班區 油王 大把球迷都撐
唔係油王佢都老早比人炒左啦
就算去到再上一埋曼聯作客都冇宜家咁大反應 點解會咁又完全關球迷事
番黎話要長遠教 賣曬骨幹用死11人叫長遠教
明知個陣係有問題 唔諗下方法執
連自己最耍家嘅防守都比人爆到穿窿
就正正一個閘位問題搞到自己比人炒架
所以抵我反獌 獌狗雙重標準 面皮厚 無恥

以為自己係邊個
訓先 咁多位車狗聽日再戰

做假膠你都做得幾失敗
屌你講真一對上季拎冠軍嘅陣容球員下季踢到成舊屎咁你覺得班球員真係無問題咩 唔係話個領隊無問題,但佢踢到咁嘅水準又真係唔可以怪哂摩佬,佢一走先踢返水準出黎,你話唔係背叛都無人信啦

拎冠軍個季下半季已經開始無態 仲要放球員長假 季前熱身賽無贏過 咁都唔係問題.. ? 開季前已經想整走摩佬?
摩佬走左之後22場 有一半都係和 得5場零封 都叫踢返水準?

佢地個靚女比摩佬屌走之後就開始玩野踢到舊屎咁 但走之前明明就踢得好喎,個態仲係到,點會咁快變得咁快啲態?

有冇睇架季前賽輸撚哂 叫踢得好 社區盾仲要輸撚埋比雲加

聯賽好地地喎

聯賽好地地?
第一場和史雲斯同軍醫炒大鑊
第二場作客鏝輸夠3球
上季無撚睇咪撚扮晒魚蝦蟹

上季李城冠軍,阿仙奴雙殺李城,車路士雙殺阿仙奴

所以扮唔記得曬
獌狗拜撚左摩狗做老豆 人地屌都唔撚比

連自己領隊都唔撐?
你慣左人地屌鳩高狗你講多謝?

你撐咪撐
人地屌佢老母都得罪你?

咁阿迷屌法比反骨又關車迷撚事
之前車迷走晒出黎嘈?

法比有冇數過雲加/阿仙奴不是?

摩狗係日撚日都數
你話佢比人炒有怨言正常?屌你,16場15分,唔炒你都唔撚係人啦
炒得遲tim呀

係人都知係hazard costa fabregas玩野鳩踢啦
講真以軌呢隊垃圾大巴隊
冇左唯一進攻點 16場15分 有咩出奇

利申:踢緊歐聯 +聯賽排緊第一嘅鍠迷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞