見到某d 六獌教人做球迷真係好感概

564 回覆
124 Like 17 Dislike

上面覆曬啦,諗住你地會有新論點,原來冇

上面明明有人覆過你話好明顯係有串但你又覺得唔係、又當睇唔到,
你似係果d 人地當街屌你老母又吐口水落你塊面都覺得無野既人,
你eq 咁好點同你講野呀?
想問車狗承唔承認係球員作反所以導致成續差?
如果係咁點解要屌摩佬
情況就好似 班人冇屌過雲里亞里一樣

車迷咁憎摩佬係咪因爲上年教得差?
球員80%領隊20%
前季拎英超上年就反?
輸打贏要 同李城班賤種狗根本一樣

😂你叫班車狗點駁

Logic fail 啦
上季邊個屌柒隊醫,搞到車仔賠左百幾萬磅俾Eva?
上季邊個搞捉鬼行動影響球隊士氣?
上季邊個屌柒球證、足總搞到被針對?
上季邊個操到d球員無晒態,邊個搞到夏神馬迪俾希丁克操到臨完季先有態?
上季車仔低迷摩佬邊只得20%責任
上季無撚睇車仔就收爹咪撚鳩up

基本上佢比人炒左之後,
每個球員都比人訪問左幾廿次,個個都將責任拉晒落自己身上,無賴過佢,
連干地初黎比佢串都無評論,係近排佢講左幾次車仔無歐賽好輕鬆又淨係識打防反,先有反擊

摩狗今季初其實都無咩野,所以仲有球迷叫佢個名,同其他前車球員返屎舟福一樣,
但係輸左場4比0,屌人慶祝咁唔尊重先開始又癲左咁係咁咬前球會同球員,咁車迷都唔屌得佢,要比佢話一世都要當無野?
知唔知咩係面係人地俾,架係自己丟?

不如你講下邊幾句追住前球會黎咬

自己上網睇啦 食開殘廢餐? 洗唔洗搵埋姑娘帶你去痾屎痾尿呀 (日文佬,2017)

你老母就無

上面明明有人覆過你話好明顯係有串但你又覺得唔係、又當睇唔到,
你似係果d 人地當街屌你老母又吐口水落你塊面都覺得無野既人,
你eq 咁好點同你講野呀?

理性討論緊你覺得講呢啲有意思,唔好影衰車迷啦
不如你直quote,邊句
媽,好柒呀

基本上佢比人炒左之後,
每個球員都比人訪問左幾廿次,個個都將責任拉晒落自己身上,無賴過佢,
連干地初黎比佢串都無評論,係近排佢講左幾次車仔無歐賽好輕鬆又淨係識打防反,先有反擊

摩狗今季初其實都無咩野,所以仲有球迷叫佢個名,同其他前車球員返屎舟福一樣,
但係輸左場4比0,屌人慶祝咁唔尊重先開始又癲左咁係咁咬前球會同球員,咁車迷都唔屌得佢,要比佢話一世都要當無野?

自己上網睇啦 食開殘廢餐? 洗唔洗搵埋姑娘帶你去痾屎痾尿呀 (日文佬,2017)

你老母就無

都話左你覺無串 人地覺有串 都唔知你係到問乜9咩邊幾句有串

基本上佢比人炒左之後,

你老母就無

都話左你覺無串 人地覺有串 都唔知你係到問乜9咩邊幾句有串

你地覺得佢摩佬邊幾句係串你車仔呀,話你冇歐戰嗰幾句?
心諗 摩佬為車做左咁多野
返黎史丹福橋咁樣比人侮辱 真係完全冇問題?
定係車狗多小學雞 唔知 車狗打破英超壟斷?

官方拍片 係官方頻道向全世界公開侮辱前領隊呢?

Moyes為獌做過乜野?
佢一黎改哂獌文化 訓練模式 青年隊
得罪講句 車狗黎講你都算垃圾 唔好影衰其他車狗啦你

冇做過野=官方侮辱冇問題?
你官方最後都知衰要出來講sor
你就on99覺得冇問題

得罪講句 曼狗黎講你都算垃圾 唔好影衰其他曼狗啦你

有冇其他曼狗幫佢答?

其他曼狗死曬 推左咁多次都冇人敢回應
除左上邊條潛水獌外

不願面對
繼續活係自己既世界J第六啦
忘恩負義 季初第一次返黎已經屌鳩佢啦...
第二次返黎先有人屌鳩佢 明顯就係衰其他野啦..

冇做過野=官方侮辱冇問題?
你官方最後都知衰要出來講sor
你就on99覺得冇問題

不願面對
繼續活係自己既世界J第六啦

起碼識道歉

但上邊隻獌狗重唔知錯
覺得笑官方耶子合情合理

另外官方都係比人屌到上天先出來道歉
恨錯難返

不過車迷道歉都唔識

Sor 暫時轟官方未咁柒過

人渣球迷大家都有 大家都冇出來道歉

但人渣官方得獌有 最後重要死死氣出來道歉

獌=150步 轟=100步
但依家獌教轟做野

曼官方教?

摩佬上季教到車仔差d降班同車迷道撚左歉未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞