見到某d 六獌教人做球迷真係好感概

564 回覆
124 Like 17 Dislike
法國今年我車搶佔晒道德高地
猁狗比佢地話怨婦
阿狗比佢地笑雲爺爺
獌狗比佢地笑daddy無料, 6弟
熱狗比佢地話暴力足球
鏝狗比佢地笑哥狗, 巴禾
疤狗黑哨比佢地借d椅拉去北京電視機

唔係話唔笑得,
而問題係隊波有成績果陣就四出掹老鼠尾出去笑人, 搶佔道路高地,
隊波無成績時就死哂狗,
睇今年同上年我轟fans就知分別

排緊第一,冇人有資格抽轟水
法國今年我車搶佔晒道德高地
猁狗比佢地話怨婦
阿狗比佢地笑雲爺爺
獌狗比佢地笑daddy無料, 6弟
熱狗比佢地話暴力足球
鏝狗比佢地笑哥狗, 巴禾
疤狗黑哨比佢地借d椅拉去北京電視機

唔係話唔笑得,
而問題係隊波有成績果陣就四出掹老鼠尾出去笑人, 搶佔道路高地,
隊波無成績時就死哂狗,
睇今年同上年我轟fans就知分別

而家你班陷家產咪黎屌我轟屌摩狗囉
全世界球迷都係賤種垃圾 最撚正常一定係我獌啦
全世界都逼害我獌 公平咩
根本摩狗呢條賤種已經抵屌啦

車迷邊洗等到走左先黎反面

不過有曼迷撐佢先好笑

不過有曼迷撐佢先好笑

ching唔係反車大將軍咩?
竟然幫車狗講野😨
呢堆野全部都係隻多嘴狗近半年內,有邊個前車領隊會咁黑人憎?

1. 係車路士賣走其他人都算,但賣最勁既馬達之後踢埋d 垃圾足球,去到獌用返馬達就賴兩隊踢法唔岩,明明同一個領隊點踢法唔岩?係都唔認係自己柒

「當我初來埗到時,很多人都以為馬達會有麻煩,但我在車路士所用的踢法跟現在所想的不同,馬達很適合我現時想用的踢法。」

2. 明明講緊雲尼亞里,但又要拉埋其他人落水,串干地會好快比油王炒

「我認為干地必須想一下,是否真的想成為今年的冠軍」

3. 串車路士唔踢進攻足球,又踢返佢個套防守足球,事實上車路士入波多過宜家佢隊所謂進攻足球球隊

「我感到驚訝,因為我曾以為他們會尋求另一種足球風格。我認為他們現時防守非常出色,並擁有優秀球員成為一支善於穩守突擊的隊伍,僅以3或4名球員進攻便能解決對手。」

4. 串車路士無乜比賽踢,可以輕鬆奪冠,但點解人地今年會無歐洲賽踢

「最困難的是,要找到時間進行操練;而他們(車路士)就有充分時間。我知道,干地數周之前曾說過,他們沒有歐洲賽踢不是他的責任——那是我的責任,還有一班球員的責任。但事實上,他們有足夠時間訓練、休息、放鬆和出國等等,他們享有這項優勢」

5. 睇埋呢個如果仲覺得摩狗完全無問題既,你快d 死撚左佢啦

「如果他們上季拿了歐冠盃冠軍,他們就可以參加歐戰了,所以那不是我的錯誤。」
根本摩狗搞到車路士個形象插晒水已經抵屌啦,話撚知你幾勁都好,搞埋咁多屎忽鬼野唔洗還咩

不過有曼迷撐佢先好笑

ching唔係反車大將軍咩?
竟然幫車狗講野😨

一向欣賞從一而終反摩狗嘅車迷
摩狗係鬼
呢堆野全部都係隻多嘴狗近半年內,有邊個前車領隊會咁黑人憎?

1. 係車路士賣走其他人都算,但賣最勁既馬達之後踢埋d 垃圾足球,去到獌用返馬達就賴兩隊踢法唔岩,明明同一個領隊點踢法唔岩?係都唔認係自己柒

「當我初來埗到時,很多人都以為馬達會有麻煩,但我在車路士所用的踢法跟現在所想的不同,馬達很適合我現時想用的踢法。」

2. 明明講緊雲尼亞里,但又要拉埋其他人落水,串干地會好快比油王炒

「我認為干地必須想一下,是否真的想成為今年的冠軍」

3. 串車路士唔踢進攻足球,又踢返佢個套防守足球,事實上車路士入波多過宜家佢隊所謂進攻足球球隊

「我感到驚訝,因為我曾以為他們會尋求另一種足球風格。我認為他們現時防守非常出色,並擁有優秀球員成為一支善於穩守突擊的隊伍,僅以3或4名球員進攻便能解決對手。」

4. 串車路士無乜比賽踢,可以輕鬆奪冠,但點解人地今年會無歐洲賽踢

「最困難的是,要找到時間進行操練;而他們(車路士)就有充分時間。我知道,干地數周之前曾說過,他們沒有歐洲賽踢不是他的責任——那是我的責任,還有一班球員的責任。但事實上,他們有足夠時間訓練、休息、放鬆和出國等等,他們享有這項優勢」

5. 睇埋呢個如果仲覺得摩狗完全無問題既,你快d 死撚左佢啦

「如果他們上季拿了歐冠盃冠軍,他們就可以參加歐戰了,所以那不是我的錯誤。」

原本對摩佬無乜野,今季佢d言論真係令人好反感

不過有曼迷撐佢先好笑

撐自己個領隊係好笑?

利申 冇追post

嗰時喺獌post迷椰會有咩下場?
忤逆仔唔洗訓覺架
摩狗個女做雞真係唔過份,把口生到咁,由親人還啦
忤逆仔唔洗訓覺架

老豆仆街 邊會訓得到
忤逆仔唔洗訓覺架

sleep is for the weak
賤狗教賤隊啱哂啦 獌狗緊係由摩狗教啦 完美配合啦
忤逆仔唔洗訓覺架

老豆叫左佢訓
但唔聽話
我獌從不反領隊 我獌之前book埋直升機拉banner支持領隊留任 好似係
獌狗食撚屎大
獌狗呢隊賤種隊 球迷也是一樣
獌狗食撚屎大

不嬲唔想屌獌
但呢鋪獌狗主動屌我地真係好on9
獌狗食撚屎大

不嬲唔想屌獌

乜唔係你地為左撐摩反摩嘈到出公海先咩
獌狗食撚屎大

不嬲唔想屌獌

乜唔係你地為左撐摩反摩嘈到出公海先咩

反摩又關獌事
利申:原句出自反摩又關軌事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞