見到某d 六獌教人做球迷真係好感概

564 回覆
124 Like 17 Dislike

原來屌前領隊都有標準

椰子教到排第七=死全家
摩狗教到排十六=唔屌得

你話椰子破壞曼狗文化,摩狗咪一樣成條龍骨(盧卡古,迪布尼,馬達,luis) 連埋軍醫清左佢

原來摩佬教車同椰子係破壞多過貢獻

原來曼迷有話係椰子帶黑貓去奧脫福叫佢fuck off同叫佢猶大

原來曼迷做仆街野,車迷就可以做仆街野

你要計既椰子全程罵不還口添,摩狗撩足車狗大半季又睇唔到?

咪撚黎臭蟲論啦,依家係屌你地雙重標準呀

依家點撚樣雙重標準

曼同好多球迷都係屌現任領隊教得差架啦

但又有多球迷球迷屌一個球會歷史上幾乎最多貢獻既領隊係猶大叫佢fuck off呀

而今季摩佬除左9up幾句仲傷害到你車幾多

椰子全程罵不還口?

莫耶斯反擊前東家:「今時今日,我依然相信自己屬於曼聯,假如你沒有足夠時間組軍,自然是難上加難,特別是要頂替費格遜,重建球隊不能操之過急,況且當初我簽了6年合同,而非9個月,如果我簽約只是9個月,我會用另一種方式重建球隊,而非循序漸進。」

now新聞應該唔會9up掛

你講清楚d
摩佬係歷史上幫車仔拎最多聯賽冠軍
亦係帶車仔落降班區既人
今季車仔無歐聯打至少無左40m磅收入

功過相抵
其實佢佔唔到道德高地

三個聯賽冠軍唔及一年教得差?
仲要都比人炒左啦…仲要比你話猶大fuck off?

咁雲鳩爾咪一樣捧盃中興,屌乜春

猶大個pt迴避完未?係摩狗先撩者賤撩足大半季啊

原來屌前領隊都有標準

椰子教到排第七=死全家
摩狗教到排十六=唔屌得

你話椰子破壞曼狗文化,摩狗咪一樣成條龍骨(盧卡古,迪布尼,馬達,luis) 連埋軍醫清左佢

原來曼迷有話係椰子帶黑貓去奧脫福叫佢fuck off同叫佢猶大

依家點撚樣雙重標準

但又有多球迷球迷屌一個球會歷史上幾乎最多貢獻既領隊係猶大叫佢fuck off呀

椰子全程罵不還口?

莫耶斯反擊前東家:「今時今日,我依然相信自己屬於曼聯,假如你沒有足夠時間組軍,自然是難上加難,特別是要頂替費格遜,重建球隊不能操之過急,況且當初我簽了6年合同,而非9個月,如果我簽約只是9個月,我會用另一種方式重建球隊,而非循序漸進。」

你講清楚d
亦係帶車仔落降班區既人

功過相抵
其實佢佔唔到道德高地

留意番 個個車狗屌摩佬都係屌摩二期既摩佬
無人屌佢第一代果陣
同埋佢拆左車成條龍骨我都唔屌得佢?
搞到依加要慢慢重建番條骨
加上佢轉會後成日抽番自己前球會水
你睇下佢帶獌第一次番車果陣邊有球迷話佢猶大?
係第二之番果陣先有大fuck off佢
大佬你抽左前球會大半季水想點呀?佢仲要話咩車無歐戰係因為舊年拎唔到歐聯冠軍 不能怪他
咁我係咪咁都唔屌得呀?

原來屌前領隊都有標準

椰子教到排第七=死全家
摩狗教到排十六=唔屌得

依家點撚樣雙重標準

椰子全程罵不還口?

你講清楚d
亦係帶車仔落降班區既人

功過相抵
其實佢佔唔到道德高地

你其實知唔知個一年教得差個影響有幾大?
摩佬同軍醫炒大鑊令球會要賠百幾萬磅俾Eva
不斷係傳媒面前話球員係rats令到d球員信心盡失
無歐洲賽打今年除左kante全部primary target都唔肯黎
仲未計今年無歐戰收入大縮水

唔係干地
車仔隨時好似猁咁沈幾年都上唔番前列
薯片代啲霸氣
薯片代啲霸氣

錯post

原來真係想我轟講 第16名 我自豪

我怕你隊波去到第16名 你轉左會啦

係牙係牙, 轉左喇,
轉左捧我轟喇

話時話 你隊波六弟左4個月
都冇乜睇過你出公海威過

睇真d 你連post都冇開過

好醜陋呀

原來我係獌牙, 多謝你話我聽
我連post都無開, 咁你分唔分到我係
愛隊有成績就出黎屌人, 定無成績就潛牙???

依個post 轟曼大戰
你自己又唔利申邊隊 比人誤中副車有幾奇呀

咁手足係咩隊既支持呀?

留個言都要利申?
係你講講下無啦啦去check我有矛開過post姐
定你想教我點做球迷牙???因住樓主又感慨架喇

怕你講一套做一套 如果你而身作則 自己隊柒到谷底
都可以出公海威威既 我欣賞你

點知你未開過post

講自己支持咩隊都可以搞咁耐?

睇緊辯論牙大佬, 鬼得閒同你辯咩
再講唔利申就唔留得言???
咁我摺埋啦下, 你嬴啦一哥

依家點撚樣雙重標準

椰子全程罵不還口?

你講清楚d
亦係帶車仔落降班區既人

功過相抵
其實佢佔唔到道德高地

無人屌佢第一代果陣
大佬你抽左前球會大半季水想點呀?佢仲要話咩車無歐戰係因為舊年拎唔到歐聯冠軍 不能怪他
咁我係咪咁都唔屌得呀?

從來無話唔屌得佢上季教得差

但叫佢猶大fuck off就過撚左火囉

http://m.bbc.com/sport/football/29305064

"Frank Lampard is a Man City player," Mourinho told Sky Sports.

"When he decided to go to a direct competitor then love stories are over."

係你daddy自己話
加盟左direct competitor
Love story 就玩完

而家又搬左龍門

依家點撚樣雙重標準

椰子全程罵不還口?

你講清楚d
亦係帶車仔落降班區既人

功過相抵
其實佢佔唔到道德高地

無人屌佢第一代果陣
咁我係咪咁都唔屌得呀?

從來無話唔屌得佢上季教得差

但叫佢猶大fuck off就過撚左火囉

http://m.bbc.com/sport/football/29305064

"Frank Lampard is a Man City player," Mourinho told Sky Sports.

"When he decided to go to a direct competitor then love stories are over."

係你daddy自己話
加盟左direct competitor
Love story 就玩完

而家又搬左龍門

love hate中間無野既

So?
Love story完左
佢帶隊direct competitor 作客黎史丹福橋
一心用殺傷戰術想收舊會球隊主力檔
唔通完場主場球迷仲要笑笑口請佢食糖水咩
曼迷教人要尊重前領隊,點知宜家現任領隊勞苦功高,不敗左咁多場、歐霸都叫緊糊就比人鬧做摩狗啦,好慘呀
曼迷教人要尊重前領隊,點知宜家現任領隊勞苦功高,不敗左咁多場、歐霸都叫緊糊就比人鬧做摩狗啦,好慘呀

要搬龍門了

而家成班死獌狗叫摩狗叫得幾撚爽
現眼報啦成班垃圾
留名跟獌狗學野
果堆假獌黎架傻鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞