見到某d 六獌教人做球迷真係好感概

564 回覆
124 Like 17 Dislike
曼=150步 車=100步
兩個都唔啱

不如你睇返第一頁樓主講咩啦 幾時有轟覺得為唱fuck off 感到自豪(冇睇曬咁多頁)

但樓主唔明 曼迷衝出來教我轟做乜鳩
你地自己官方都公開支持抽前領隊水
但走來教我轟做野?

有冇link,想追post
兩個都唔啱

不如你睇返第一頁樓主講咩啦 幾時有轟覺得為唱fuck off 感到自豪(冇睇曬咁多頁)

但走來教我轟做野?

有冇link 想追po
兩個都唔啱

但走來教我轟做野?

有冇link 想追po

第一頁? 林伯特bb打左成百字 好心你比小小面佢
睇下啦

我指曼迷衝出來教我轟做乜嗰個po
你班六獌到依家咪又係間唔中鞭9耶子
人地不出惡言咪一樣咁鞭

摩狗咁樣又唔屌得
咁屌你班六獌囉
所以抵我反獌 獌狗雙重標準 面皮厚 無恥

以為自己係邊個

對唔住呀 原來我講我自己意見都唔得 唔好咬我呀獌狗 你知你地啲狗牙幾尖嫁啦
所以抵我反獌 獌狗雙重標準 面皮厚 無恥

以為自己係邊個

對唔住呀 原來我講我自己意見都唔得 唔好咬我呀獌狗 你知你地啲狗牙幾尖嫁啦

幾時唔俾你反,係咪冇腦嫁
兩個都唔啱

但走來教我轟做野?

有冇link 想追po

第一頁? 林伯特bb打左成百字 好心你比小小面佢
睇下啦

我指曼迷衝出來教我轟做乜嗰個po

#32KevinGameiro • 8h
車迷真係特別賤種
車咁多任領隊最有貢獻就係摩佬
一隊波有咁既垃圾球迷真係慘
(唔識post link 係D10s 個摩佬猶太post入邊)
算唔算教? 曼好似唔記得自己官方都做過差唔多既野

另外琴晚有個post係講咩 唱fuck off
之後摸西兄post左條片 係講話曼教我地唱
但搵唔返 回帶都太多

啱啱入去望左眼,原來就係因為嗰條友
人地不出惡言咪一樣咁鞭

摩狗咁樣又唔屌得
咁屌你班六獌囉

摩佬三英超同耶子比

原來屌前領隊都有標準

椰子教到排第七=死全家
摩狗教到排十六=唔屌得

你話椰子破壞曼狗文化,摩狗咪一樣成條龍骨(盧卡古,迪布尼,馬達,luis) 連埋軍醫清左佢
法國今年我車搶佔晒道德高地
猁狗比佢地話怨婦
阿狗比佢地笑雲爺爺
獌狗比佢地笑daddy無料, 6弟
熱狗比佢地話暴力足球
鏝狗比佢地笑哥狗, 巴禾
疤狗黑哨比佢地借d椅拉去北京電視機

唔係話唔笑得,
而問題係隊波有成績果陣就四出掹老鼠尾出去笑人, 搶佔道路高地,
隊波無成績時就死哂狗,
睇今年同上年我轟fans就知分別

講到呢d野得軌有笑咁
其他隊咪又係有互笑
軌夠有比人笑+2gc啦
真係無野搵野講

咪話唔係唔笑得囉,
不過分別在你地有成績就空群而出,
無成績就「自閉」足成年先浦頭

照你所講既其他隊, 我估啦下, 我估啦下, 我斷估架咋, 係咪指曼阿利牙??
佢地有無好似你地咁牙

所以先話你地搶佔道德高地
猁狗比佢地話怨婦
阿狗比佢地笑雲爺爺
熱狗比佢地話暴力足球

唔係話唔笑得,
而問題係隊波有成績果陣就四出掹老鼠尾出去笑人, 搶佔道路高地,
隊波無成績時就死哂狗,

講到呢d野得軌有笑咁
其他隊咪又係有互笑
軌夠有比人笑+2gc啦
真係無野搵野講

咪話唔係唔笑得囉,

照你所講既其他隊, 我估啦下, 我估啦下, 我斷估架咋, 係咪指曼阿利牙??
佢地有無好似你地咁牙

你估乜春=.=係曼鏝利阿
咁都叫搶佔道德高地
我真係唔知自己搶左邊忽道德高地了
人地不出惡言咪一樣咁鞭

摩狗咁樣又唔屌得
咁屌你班六獌囉

摩佬三英超同耶子比

原來屌前領隊都有標準

椰子教到排第七=死全家
摩狗教到排十六=唔屌得

你話椰子破壞曼狗文化,摩狗咪一樣成條龍骨(盧卡古,迪布尼,馬達,luis) 連埋軍醫清左佢

原來摩佬教車同椰子係破壞多過貢獻

原來曼迷有話係椰子帶黑貓去奧脫福叫佢fuck off同叫佢猶大

原來曼迷做仆街野,車迷就可以做仆街野

你要計既椰子全程罵不還口添,摩狗撩足車狗大半季又睇唔到?

咪撚黎臭蟲論啦,依家係屌你地雙重標準呀
猁狗比佢地話怨婦
阿狗比佢地笑雲爺爺
熱狗比佢地話暴力足球

唔係話唔笑得,
隊波無成績時就死哂狗,

講到呢d野得軌有笑咁
其他隊咪又係有互笑
軌夠有比人笑+2gc啦
真係無野搵野講

咪話唔係唔笑得囉,

佢地有無好似你地咁牙

你估乜春=.=係曼鏝利阿
咁都叫搶佔道德高地
我真係唔知自己搶左邊忽道德高地了

笑人就有份笑, 上年又失曬踪-.-
人地daddy講句野你又扮曬受害者,
之但係今舖, 你地又真係受害者既 daddy多嘴狗牙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞