見到某d 六獌教人做球迷真係好感概

564 回覆
124 Like 17 Dislike
獌狗拜撚左摩狗做老豆 人地屌都唔撚比

連自己領隊都唔撐?
你慣左人地屌鳩高狗你講多謝?

你撐咪撐
人地屌佢老母都得罪你?

咁阿迷屌法比反骨又關車迷撚事
之前車迷走晒出黎嘈?

法比有冇數過雲加/阿仙奴不是?

摩狗係日撚日都數
你話佢比人炒有怨言正常?屌你,16場15分,唔炒你都唔撚係人啦
炒得遲tim呀

佢法比洗撚講咩
做埋出黎啦

摩佬鳩up幾句就可以叫judas
咁阿迷屌法比judas做乜要俾你班撚樣抽秤呀
學你開個po講
自己隊球迷屌既野洗撚你教
幾時到你隊波教人點分係咪反骨

連自己領隊都唔撐?

你撐咪撐
人地屌佢老母都得罪你?

猁迷子自己都叫緊高賊啦

係啦個個都反高
曲線都唔撚識就moon post
大把人叫佢廢中tim

連自己領隊都唔撐?

你撐咪撐
人地屌佢老母都得罪你?

之前車迷走晒出黎嘈?

摩狗係日撚日都數
你話佢比人炒有怨言正常?屌你,16場15分,唔炒你都唔撚係人啦
炒得遲tim呀

作為隊長傷左唔理隊波去睇賽車

講過唔會去車路士又反口

咁都唔屌都唔撚係人啦

佢未去車果陣係想番阿 但雲加有ozil唔要佢

咁就要去車路士?

咁佢想番英超踢 問心有邊隊比得起佢週薪?

咁冇人阻佢番英超

係預左去得車路士就要比阿狗屌姐

之前車迷走晒出黎嘈?

摩狗係日撚日都數
炒得遲tim呀

講過唔會去車路士又反口

咁都唔屌都唔撚係人啦

咁就要去車路士?

咁冇人阻佢番英超

佢去獌鏝果d咪又係會比阿狗屌
講咩去車路士就要比阿狗屌姐

摩狗係日撚日都數
炒得遲tim呀

講過唔會去車路士又反口

咁都唔屌都唔撚係人啦

咁就要去車路士?

咁冇人阻佢番英超

咁我覺得去鏝應該冇乜野既
鏝已經好多前阿狗

連自己領隊都唔撐?

你撐咪撐
人地屌佢老母都得罪你?

猁迷子自己都叫緊高賊啦

係啦個個都反高
大把人叫佢廢中tim

係係係, 猁狗鬧就曲線
車曼阿鬧就忘恩負義

之前車迷走晒出黎嘈?

摩狗係日撚日都數
炒得遲tim呀

講過唔會去車路士又反口

咁都唔屌都唔撚係人啦

咁就要去車路士?

咁冇人阻佢番英超

淨係理下半句做乜

佢做隊長果時去睇賽車唔理隊波又唔屌得?

貼錢回家又唔屌得?

佢去曼城起碼唔會比阿狗屌得咁甘先

連自己領隊都唔撐?

你撐咪撐
人地屌佢老母都得罪你?

猁迷子自己都叫緊高賊啦

係啦個個都反高
大把人叫佢廢中tim

係係係, 猁狗鬧就曲線
車曼阿鬧就忘恩負義

做乜拉車阿上水姐
我淨係屌獌狗咋啵
事實你真係覺得利狗會咁撚多人反高

講過唔會去車路士又反口

咁都唔屌都唔撚係人啦

咁就要去車路士?

咁冇人阻佢番英超

淨係理下半句做乜

貼錢回家又唔屌得?

幾時有話你地果陣唔屌得?
屌得甘唔甘咪又係屌 有撚分別咩
摸西先
屌你講真一對上季拎冠軍嘅陣容球員下季踢到成舊屎咁你覺得班球員真係無問題咩 唔係話個領隊無問題,但佢踢到咁嘅水準又真係唔可以怪哂摩佬,佢一走先踢返水準出黎,你話唔係背叛都無人信啦
摸西先

好出奇咩?Daddy 不嬲都開地圖炮見人就屌架喇,只不過今季係咁追住車黎咬姐,而家車迷知道daddy幾黑人憎啦

講過唔會去車路士又反口

咁都唔屌都唔撚係人啦

咁就要去車路士?

咁冇人阻佢番英超

淨係理下半句做乜

貼錢回家又唔屌得?

咁嗰時又咁多車迷出黎屌阿狗?

根本我地屌法比狗冇錯 你地屌摩狗亦都岩

講過唔會去車路士又反口

咁都唔屌都唔撚係人啦

咁就要去車路士?

咁冇人阻佢番英超

淨係理下半句做乜

貼錢回家又唔屌得?

班車個龍門搬黎搬去
法比比起摩佬更反骨阿迷唔屌得要俾車教返點樣分25
而家車就可以大條道理屌摩25
法比呢條仆街忘恩負義在先
仲好意思幫佢兜咩想返阿唔要佢
好出奇咩?Daddy 不嬲都開地圖炮見人就屌架喇,只不過今季係咁追住車黎咬姐,而家車迷知道daddy幾黑人憎啦

咁就要去車路士?

咁冇人阻佢番英超

淨係理下半句做乜

貼錢回家又唔屌得?

有名你叫啦大佬
+2gc
屌你講真一對上季拎冠軍嘅陣容球員下季踢到成舊屎咁你覺得班球員真係無問題咩 唔係話個領隊無問題,但佢踢到咁嘅水準又真係唔可以怪哂摩佬,佢一走先踢返水準出黎,你話唔係背叛都無人信啦

椰子個冠軍陣容又點計

咁你覺得班球員真係冇問題咩

咁就要去車路士?

咁冇人阻佢番英超

淨係理下半句做乜

貼錢回家又唔屌得?

車狗無阻你地屌法比wo 只不過笑9你地咋ma
你都可以笑9番我地屌摩佬架

咁就要去車路士?

咁冇人阻佢番英超

淨係理下半句做乜

貼錢回家又唔屌得?

又玩失憶
嗰時開晒post教阿迷點分反骨
而家又話冇講過
人無恥

咁冇人阻佢番英超

淨係理下半句做乜

貼錢回家又唔屌得?

你地比得人笑就唔洗開晒post起晒鋼咁啦

咁冇人阻佢番英超

淨係理下半句做乜

貼錢回家又唔屌得?

你地比得人笑就唔洗開晒post起晒鋼咁啦

你都可以開番post笑9班車狗屌摩佬架
依加有唔比你開咩
呢堆野全部都係隻多嘴狗近半年內,有邊個前車領隊會咁黑人憎?

1. 係車路士賣走其他人都算,但賣最勁既馬達之後踢埋d 垃圾足球,去到獌用返馬達就賴兩隊踢法唔岩,明明同一個領隊點踢法唔岩?係都唔認係自己柒

「當我初來埗到時,很多人都以為馬達會有麻煩,但我在車路士所用的踢法跟現在所想的不同,馬達很適合我現時想用的踢法。」

2. 明明講緊雲尼亞里,但又要拉埋其他人落水,串干地會好快比油王炒

「我認為干地必須想一下,是否真的想成為今年的冠軍」

3. 串車路士唔踢進攻足球,又踢返佢個套防守足球,事實上車路士入波多過宜家佢隊所謂進攻足球球隊

「我感到驚訝,因為我曾以為他們會尋求另一種足球風格。我認為他們現時防守非常出色,並擁有優秀球員成為一支善於穩守突擊的隊伍,僅以3或4名球員進攻便能解決對手。」

4. 串車路士無乜比賽踢,可以輕鬆奪冠,但點解人地今年會無歐洲賽踢

「最困難的是,要找到時間進行操練;而他們(車路士)就有充分時間。我知道,干地數周之前曾說過,他們沒有歐洲賽踢不是他的責任——那是我的責任,還有一班球員的責任。但事實上,他們有足夠時間訓練、休息、放鬆和出國等等,他們享有這項優勢」

5. 睇埋呢個如果仲覺得摩狗完全無問題既,你快d 死撚左佢啦

「如果他們上季拿了歐冠盃冠軍,他們就可以參加歐戰了,所以那不是我的錯誤。」

自己話人先

on9,係摩狗撩人先
係佢自己話轟冇歐洲賽踢,所以有咁大優勢

干地先應佢冇歐洲賽踢唔係佢責任

咁樣就叫串車仔會唔會太玻璃心...嗰5句野全部全部係你自己加上去嘅個人見解
講撚到摩狗一教曼聯班車狗就反哂面咁
搞清楚好喎
摩狗幾個月前返史丹福橋個陣仲大把便宜仔撐㗎
又拍手掌又話special one
係呢幾個月摩狗日日追擊車狗
先搞到班車狗頂唔順屌返佢轉頭渣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞