見到某d 六獌教人做球迷真係好感概

564 回覆
124 Like 17 Dislike
獌狗拜撚左摩狗做老豆 人地屌都唔撚比

連自己領隊都唔撐?
你慣左人地屌鳩高狗你講多謝?

你撐咪撐
人地屌佢老母都得罪你?

咁阿迷屌法比反骨又關車迷撚事
之前車迷走晒出黎嘈?

法比有冇數過雲加/阿仙奴不是?

摩狗係日撚日都數
你話佢比人炒有怨言正常?屌你,16場15分,唔炒你都唔撚係人啦
炒得遲tim呀

係人都知係hazard costa fabregas玩野鳩踢啦
講真以軌呢隊垃圾大巴隊
冇左唯一進攻點 16場15分 有咩出奇

利申:踢緊歐聯 +聯賽排緊第一嘅鍠迷

好威

多謝
獌狗拜撚左摩狗做老豆 人地屌都唔撚比

連自己領隊都唔撐?

你撐咪撐
人地屌佢老母都得罪你?

之前車迷走晒出黎嘈?

摩狗係日撚日都數
你話佢比人炒有怨言正常?屌你,16場15分,唔炒你都唔撚係人啦
炒得遲tim呀

係人都知係hazard costa fabregas玩野鳩踢啦
講真以軌呢隊垃圾大巴隊

咁係咪拎冠個下半季已經開始玩野鳩踢.. 鳩踢到熱身賽 再鳩踢埋聯賽..

連自己領隊都唔撐?

你撐咪撐
人地屌佢老母都得罪你?

之前車迷走晒出黎嘈?

摩狗係日撚日都數
炒得遲tim呀

講真以軌呢隊垃圾大巴隊

好威

多謝

訓先 咁多位車狗聽日再戰

戰你老母咩,出黎比人撚就有你份
想問車狗承唔承認係球員作反所以導致成續差?
如果係咁點解要屌摩佬
情況就好似 班人冇屌過雲里亞里一樣

車迷咁憎摩佬係咪因爲上年教得差?
球員80%領隊20%
前季拎英超上年就反?
輸打贏要 同李城班賤種狗根本一樣

😂你叫班車狗點駁
垃圾,馬賽球迷先高汁
想問車狗承唔承認係球員作反所以導致成續差?
如果係咁點解要屌摩佬
情況就好似 班人冇屌過雲里亞里一樣

車迷咁憎摩佬係咪因爲上年教得差?
球員80%領隊20%
前季拎英超上年就反?
輸打贏要 同李城班賤種狗根本一樣

😂你叫班車狗點駁

駁咩駁
係得你地攞呢個point 駁
如果球員有心踢走
希丁克上黎都打唔到上前六
講一句啲車狗點駁就好威威咩?笑撚死我咩
睇返你駁親啲野都幾搞笑
又叫人返高登睇 睇你老母咩 咁多post 叫人睇邊個
我9up都得啦

之前車迷走晒出黎嘈?

摩狗係日撚日都數
炒得遲tim呀

講真以軌呢隊垃圾大巴隊

好威

多謝

五體投地
有咩隊可以串到蝗

阿仙奴

基本上佢比人炒左之後,
每個球員都比人訪問左幾廿次,個個都將責任拉晒落自己身上,無賴過佢,
連干地初黎比佢串都無評論,係近排佢講左幾次車仔無歐賽好輕鬆又淨係識打防反,先有反擊

摩狗今季初其實都無咩野,所以仲有球迷叫佢個名,同其他前車球員返屎舟福一樣,
但係輸左場4比0,屌人慶祝咁唔尊重先開始又癲左咁係咁咬前球會同球員,咁車迷都唔屌得佢,要比佢話一世都要當無野?
知唔知咩係面係人地俾,架係自己丟?

摩狗係日撚日都數
炒得遲tim呀

講真以軌呢隊垃圾大巴隊

好威

多謝

五體投地
有咩隊可以串到蝗

阿仙奴

點解呀

破咗蝗個紀錄

基本上佢比人炒左之後,
每個球員都比人訪問左幾廿次,個個都將責任拉晒落自己身上,無賴過佢,
連干地初黎比佢串都無評論,係近排佢講左幾次車仔無歐賽好輕鬆又淨係識打防反,先有反擊

摩狗今季初其實都無咩野,所以仲有球迷叫佢個名,同其他前車球員返屎舟福一樣,
但係輸左場4比0,屌人慶祝咁唔尊重先開始又癲左咁係咁咬前球會同球員,咁車迷都唔屌得佢,要比佢話一世都要當無野?

😂你叫個日文佬點駁

摩狗係日撚日都數
炒得遲tim呀

講真以軌呢隊垃圾大巴隊

好威

多謝

五體投地
有咩隊可以串到蝗

阿仙奴

點解呀

破咗蝗個紀錄

車本土拎唔到三冠,又冇歐聯踢,以呢個人腳嚟講係柒,只係英超另外幾隊陪住先冇咁顯眼

基本上佢比人炒左之後,

不如你講下邊幾句追住前球會黎咬

好威

多謝

五體投地
有咩隊可以串到蝗

阿仙奴

點解呀

破咗蝗個紀錄

一個雲爺爺都可以串到所有球隊啦

多謝

五體投地
有咩隊可以串到蝗

阿仙奴

點解呀

破咗蝗個紀錄

車本土拎唔到三冠,又冇歐聯踢,以呢個人腳嚟講係柒,只係英超另外幾隊陪住先冇咁顯眼

69000禁ge人腳都排第六又點睇

摩狗係日撚日都數
炒得遲tim呀

講真以軌呢隊垃圾大巴隊

好威

多謝

五體投地
有咩隊可以串到蝗

阿仙奴

點解呀

破咗蝗個紀錄

你都識講今年冇歐聯踢啦,咁邊個搞到轟今年冇歐聯踢啊?搞到一pat屎仲要攞嚟話因為轟冇歐戰聯賽先排到咁高,呢啲食屎狗係咪唔撚柒屌得啊?

你撐咪撐
人地屌佢老母都得罪你?

之前車迷走晒出黎嘈?

摩狗係日撚日都數
炒得遲tim呀

講真以軌呢隊垃圾大巴隊

好威

多謝

五體投地
有咩隊可以串到蝗

冇,領隊,人腳,戰績,歐聯次數,形象都係no1

多謝

五體投地
有咩隊可以串到蝗

阿仙奴

點解呀

破咗蝗個紀錄

69000禁ge人腳都排第六又點睇

冇眼睇,就算歐覇聯賽盃雙冠,但冇前四都算失敗,熱就只識踢聯賽,另外幾隊又謝皮

基本上佢比人炒左之後,

自己上網睇啦 食開殘廢餐? 洗唔洗搵埋姑娘帶你去痾屎痾尿呀 (日文佬,2017)

基本上佢比人炒左之後,

自己上網睇啦 食開殘廢餐? 洗唔洗搵埋姑娘帶你去痾屎痾尿呀 (日文佬,2017)

上面覆曬啦,諗住你地會有新論點,原來冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞