見到某d 六獌教人做球迷真係好感概

564 回覆
124 Like 17 Dislike
講雙重標準車迷曼迷兩個勢均力敵

今次純粹站於反摩立場屌曼迷先
獌狗拜撚左摩狗做老豆 人地屌都唔撚比

連自己領隊都唔撐?
你慣左人地屌鳩高狗你講多謝?

邊個撐莫耶斯?

當年一樣大把曼撐話俾多d時間耶子

依家夠有班迷摩係軌區
呢d你又唔講既
根本摩連奴隻口水狗去到邊就乞人憎到邊,睇下依家隊車形象正面咗咁多就知
呢堆野全部都係隻多嘴狗近半年內,有邊個前車領隊會咁黑人憎?

1. 係車路士賣走其他人都算,但賣最勁既馬達之後踢埋d 垃圾足球,去到獌用返馬達就賴兩隊踢法唔岩,明明同一個領隊點踢法唔岩?係都唔認係自己柒

「當我初來埗到時,很多人都以為馬達會有麻煩,但我在車路士所用的踢法跟現在所想的不同,馬達很適合我現時想用的踢法。」

2. 明明講緊雲尼亞里,但又要拉埋其他人落水,串干地會好快比油王炒

「我認為干地必須想一下,是否真的想成為今年的冠軍」

3. 串車路士唔踢進攻足球,又踢返佢個套防守足球,事實上車路士入波多過宜家佢隊所謂進攻足球球隊

「我感到驚訝,因為我曾以為他們會尋求另一種足球風格。我認為他們現時防守非常出色,並擁有優秀球員成為一支善於穩守突擊的隊伍,僅以3或4名球員進攻便能解決對手。」

4. 串車路士無乜比賽踢,可以輕鬆奪冠,但點解人地今年會無歐洲賽踢

「最困難的是,要找到時間進行操練;而他們(車路士)就有充分時間。我知道,干地數周之前曾說過,他們沒有歐洲賽踢不是他的責任——那是我的責任,還有一班球員的責任。但事實上,他們有足夠時間訓練、休息、放鬆和出國等等,他們享有這項優勢」

5. 睇埋呢個如果仲覺得摩狗完全無問題既,你快d 死撚左佢啦

「如果他們上季拿了歐冠盃冠軍,他們就可以參加歐戰了,所以那不是我的錯誤。」

自己話人先

on9,係摩狗撩人先
係佢自己話轟冇歐洲賽踢,所以有咁大優勢

干地先應佢冇歐洲賽踢唔係佢責任

咁樣就叫串車仔會唔會太玻璃心...嗰5句野全部全部係你自己加上去嘅個人見解

你無睇新聞?全部quote新聞架喎 咩叫個人見解 咪照字面解囉

邊隊球迷唔係站係自己球隊利益就有雙重標準呀
講到自己懶清高咁

佢去獌鏝果d咪又係會比阿狗屌
講咩去車路士就要比阿狗屌姐

淨係理下半句做乜

佢做隊長果時去睇賽車唔理隊波又唔屌得?

貼錢回家又唔屌得?

佢去曼城起碼唔會比阿狗屌得咁甘先

幾時有話你地果陣唔屌得?
屌得甘唔甘咪又係屌 有撚分別咩

咁嗰時又咁多車迷出黎屌阿狗?

根本我地屌法比狗冇錯 你地屌摩狗亦都岩

車狗無阻你地屌法比wo 只不過笑9你地咋ma
你都可以笑9番我地屌摩佬架

你地比得人笑就唔洗開晒post起晒鋼咁啦

你都可以開番post笑9班車狗屌摩佬架
依加有唔比你開咩

你自己柒搬龍門就算啦
仲要人同你一樣質素?
呢個po屌摩班人 之前係屌阿迷話法比25都有出現
針唔吉到肉咪唔知痛囉
到主角係你嗰時
連冇法比咁25既人
你班車迷一樣屌反骨

淨係理下半句做乜

貼錢回家又唔屌得?

依加有唔比你開咩

你自己柒搬龍門就算啦
仲要人同你一樣質素?
針唔吉到肉咪唔知痛囉
到主角係你嗰時
連冇法比咁25既人
你班車迷一樣屌反骨

講事實都叫搬龍門😂😂

btw講搬龍門邊隊考搬過呀 唔好懶清高咁啦

1. 係車路士賣走其他人都算,但賣最勁既馬達之後踢埋d 垃圾足球,去到獌用返馬達就賴兩隊踢法唔岩,明明同一個領隊點踢法唔岩?係都唔認係自己柒

「當我初來埗到時,很多人都以為馬達會有麻煩,但我在車路士所用的踢法跟現在所想的不同,馬達很適合我現時想用的踢法。」

2. 明明講緊雲尼亞里,但又要拉埋其他人落水,串干地會好快比油王炒

3. 串車路士唔踢進攻足球,又踢返佢個套防守足球,事實上車路士入波多過宜家佢隊所謂進攻足球球隊

「我感到驚訝,因為我曾以為他們會尋求另一種足球風格。我認為他們現時防守非常出色,並擁有優秀球員成為一支善於穩守突擊的隊伍,僅以3或4名球員進攻便能解決對手。」

4. 串車路士無乜比賽踢,可以輕鬆奪冠,但點解人地今年會無歐洲賽踢

「最困難的是,要找到時間進行操練;而他們(車路士)就有充分時間。我知道,干地數周之前曾說過,他們沒有歐洲賽踢不是他的責任——那是我的責任,還有一班球員的責任。但事實上,他們有足夠時間訓練、休息、放鬆和出國等等,他們享有這項優勢」

5. 睇埋呢個如果仲覺得摩狗完全無問題既,你快d 死撚左佢啦

「如果他們上季拿了歐冠盃冠軍,他們就可以參加歐戰了,所以那不是我的錯誤。」

自己話人先

on9,係摩狗撩人先
係佢自己話轟冇歐洲賽踢,所以有咁大優勢

干地先應佢冇歐洲賽踢唔係佢責任

咁樣就叫串車仔會唔會太玻璃心...嗰5句野全部全部係你自己加上去嘅個人見解

你無睇新聞?全部quote新聞架喎 咩叫個人見解 咪照字面解囉

我就係睇完新聞再睇佢自己嘅見解,覺得佢諗太多...好似第三點咁,真係唔明點串佢

依加有唔比你開咩

你自己柒搬龍門就算啦
仲要人同你一樣質素?
針唔吉到肉咪唔知痛囉
到主角係你嗰時
連冇法比咁25既人
你班車迷一樣屌反骨

講事實都叫搬龍門😂😂

btw講搬龍門邊隊未搬過呀 唔好懶清高咁啦

佢去獌鏝果d咪又係會比阿狗屌
講咩去車路士就要比阿狗屌姐

淨係理下半句做乜

貼錢回家又唔屌得?

依加有唔比你開咩

你自己柒搬龍門就算啦
仲要人同你一樣質素?
針唔吉到肉咪唔知痛囉
到主角係你嗰時
連冇法比咁25既人
你班車迷一樣屌反骨

得喇,知你地遲d要屌山狗奥燒好撚唔得閒喇

講到自己懶清高咁

唔知邊隊波既球迷先懶清高在先
連人地屌咩球員25都要理

講到自己懶清高咁

我都想知車狗點懶清高法?

依加有唔比你開咩

你自己柒搬龍門就算啦
仲要人同你一樣質素?
針唔吉到肉咪唔知痛囉
到主角係你嗰時
連冇法比咁25既人
你班車迷一樣屌反骨

講事實都叫搬龍門😂😂

都係嗰句啦
你自己柒就唔好拉人落水

依加有唔比你開咩

你自己柒搬龍門就算啦
仲要人同你一樣質素?
針唔吉到肉咪唔知痛囉
到主角係你嗰時
連冇法比咁25既人
你班車迷一樣屌反骨

講事實都叫搬龍門😂😂

法比有冇拆阿狗骨呀
法比想番阿記雲加俾唔俾呀

摩佬拆左軌骨
摩佬想番軌艾巴又有冇俾?

用法比同摩佬比

依加有唔比你開咩

你自己柒搬龍門就算啦
仲要人同你一樣質素?
針唔吉到肉咪唔知痛囉
到主角係你嗰時
連冇法比咁25既人
你班車迷一樣屌反骨

講事實都叫搬龍門😂😂

都係嗰句啦
你自己柒就唔好拉人落水

得啦得啦😂 咁清高企番去道德高圬食花生啦
唔係係到玩泥漿摔角啦

依加有唔比你開咩

你自己柒搬龍門就算啦
仲要人同你一樣質素?
針唔吉到肉咪唔知痛囉
到主角係你嗰時
連冇法比咁25既人
你班車迷一樣屌反骨

講事實都叫搬龍門😂😂

法比有冇拆阿狗骨呀

摩佬拆左軌骨

用法比同摩佬比

係摩佬想返車定車想摩佬返去先

依加有唔比你開咩

你自己柒搬龍門就算啦
仲要人同你一樣質素?
針唔吉到肉咪唔知痛囉
到主角係你嗰時
連冇法比咁25既人
你班車迷一樣屌反骨

講事實都叫搬龍門😂😂

法比有冇拆阿狗骨呀

摩佬拆左軌骨

用法比同摩佬比

係呀
真係比唔落手
摩佬俾車3屆聯賽叫有功績

法比俾過阿仙奴咩?

依加有唔比你開咩

你自己柒搬龍門就算啦
仲要人同你一樣質素?
針唔吉到肉咪唔知痛囉
到主角係你嗰時
連冇法比咁25既人
你班車迷一樣屌反骨

講事實都叫搬龍門😂😂

法比有冇拆阿狗骨呀

摩佬拆左軌骨

用法比同摩佬比

貼錢去巴塞就得

想番黎阿狗 肯袋少一半人工咪考慮下囉

你想番黎就一定有位比你?

依加有唔比你開咩

你自己柒搬龍門就算啦
仲要人同你一樣質素?
針唔吉到肉咪唔知痛囉
到主角係你嗰時
連冇法比咁25既人
你班車迷一樣屌反骨

講事實都叫搬龍門😂😂

法比有冇拆阿狗骨呀

摩佬拆左軌骨

用法比同摩佬比

係呀
真係比唔落手

法比俾過阿仙奴咩?

好似有傷在身都照出同博盡🤔

講到自己懶清高咁

我都想知車狗點懶清高法?

呢個po講教人做球迷
轉一轉topic已經可以講返當日班車點教阿迷分反骨仔
你教人就得 人地教你就唔得
孔子咁清高啦車迷
講撚到摩狗一教曼聯班車狗就反哂面咁
搞清楚好喎
摩狗幾個月前返史丹福橋個陣仲大把便宜仔撐㗎
又拍手掌又話special one
係呢幾個月摩狗日日追擊車狗
先搞到班車狗頂唔順屌返佢轉頭渣

咁樣就叫做追擊...

放棄馬達迪布尼搞到奧斯卡四不像咁夠佢俾人屌到下季啦
搞清楚好喎

咁樣就叫做追擊...

咁點先係...

依加有唔比你開咩

你自己柒搬龍門就算啦
仲要人同你一樣質素?
針唔吉到肉咪唔知痛囉
到主角係你嗰時
連冇法比咁25既人
你班車迷一樣屌反骨

講事實都叫搬龍門😂😂

法比有冇拆阿狗骨呀

摩佬拆左軌骨

用法比同摩佬比

係呀
真係比唔落手

法比俾過阿仙奴咩?

如果唔係第一次有咁既功績
佢做16弟個時就全世界屌佢啦
又拆骨又16,真係俾曬面佢
係佢後來係咁玩曲線串軌先至多人屌

講法比仲好笑
無法比阿記撚有前4
個時雲佩斯重傷
搞清楚好喎

咁樣就叫做追擊...

咁點先係...

你直講佢點追擊啦一係,我睇完上面嗰幾段野都唔覺佢有串車仔,係得同干地講句野有骨,但係都唔係針對車啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞