見到某d 六獌教人做球迷真係好感概

564 回覆
124 Like 17 Dislike
呢個世界竟然有人咁無恥
仲話自己球迷對耶子/v92好好

果陣係高登邊隊球迷日日叫耶子死全家,又話耶子教壞贊奴沙條垃圾
英國仲要有球迷book飛機叫耶子躝

請到v92果陣,官方直頭拍片串9耶子
果陣仲有d魚拉突話做得好既
事後又del條片
教左冇幾耐又係叫v92死全家

我唔會話所有魚拉突球迷都係咁,不過最少有部份顛佬一定有講過
都係嗰句啦
你都識講耶子 雲92果陣係教緊
乜摩佬依家教緊車仔咩?
走左都屌都咁
車迷一定最高質啦
乜摩佬依家教緊車仔咩?
走左都屌都咁
車迷一定最高質啦

邊個撩人先呀?

平時訪問借機意抽水
又話轟今季踢得咁好因為冇歐洲賽
屌你老母,冇歐洲賽邊個累既?
上季16場15分,是旦一個教都唔會咁啦

教到要護級仲話唔關自己事,係球員問題
屌eva搞到球會迫住攬佢,最後又係要賠錢比eva
屌球員係rats/betrayed, 自己搞唔掂班球員就公開批鬥
唔係諗住講完d野當無數呀?

首回合干地叫班球迷慶祝又唔撚得,咁撚多咀既前領隊真係世界罕有
乜摩佬依家教緊車仔咩?
走左都屌都咁
車迷一定最高質啦

邊個撩人先呀?

平時訪問借機意抽水

屌球員係rats/betrayed, 自己搞唔掂班球員就公開批鬥

首回合干地叫班球迷慶祝又唔撚得,咁撚多咀既前領隊真係世界罕有

摩狗話今年車仔無歐洲賽打係因為自己唔爭氣,贏唔到r聯,唔關佢事呀
講事實都唔得 死軌
乜摩佬依家教緊車仔咩?
走左都屌都咁
車迷一定最高質啦

教緊你隊波唔支持佢仲出飛機banner屌鳩佢都有面講...

摩狗教車無球迷柴佢台
係佢走左之後鳩UP煩住哂先有人反佢啫
乜摩佬依家教緊車仔咩?
走左都屌都咁
車迷一定最高質啦

邊個撩人先呀?

平時訪問借機意抽水

師兄 你段野同標題已經冇左關係 個目標已經由曼變左摩
乜摩佬依家教緊車仔咩?
走左都屌都咁
車迷一定最高質啦

邊個撩人先呀?

平時訪問借機意抽水

咁你就咪撚拉獌迷入黎講啦
完全唔關椰子 雲92事
你自己鐘意屌摩咪屌囉
類比都類得垃圾過人
乜摩佬依家教緊車仔咩?
走左都屌都咁
車迷一定最高質啦

邊個撩人先呀?

平時訪問借機意抽水

佢地問點解要追住摩狗黎屌丫嘛

家陣耶子同v92教到獌狗要護級咩?
耶子比人炒左之後都冇講過d乜
v92有個足總盃落袋比人炒都冇出怨言
摩狗係帶到護級先比人炒仲咁撚沙塵,唔撚屌得佢?
乜摩佬依家教緊車仔咩?
走左都屌都咁
車迷一定最高質啦

邊個撩人先呀?

平時訪問借機意抽水

咁你就咪撚拉獌迷入黎講啦
完全唔關椰子 雲92事
你自己鐘意屌摩咪屌囉
類比都類得垃圾過人

d六獌教緊我地點樣尊重前領隊丫嘛
唔拉獌迷拉邊個?拉你老母?
獌聯唔好叫獌聯 叫賤種聯啦
獌聯唔好叫獌聯 叫賤種聯啦

YES
唔知邊幾個車路士球員係摩連奴俾人炒咗之後就咁啱上返力呢
乜摩佬依家教緊車仔咩?
走左都屌都咁
車迷一定最高質啦

邊個撩人先呀?

平時訪問借機意抽水

69000: 摩狗幫你攞左咁多獎唔屌得
撚仔:摩狗走左都咁多口唱衰舊東家,就算攞幾多獎屌返佢有咩問題?

點解無關係

又賴班球員反骨 搞到班友士氣差又唔撚係佢錯 自己輸波走去賴個軍醫搞到隊波既負法律責任又唔屌得佢

你講有邊個
咪又係踢到咁柒

有幾好,最多咪炒完果場有踢爭氣波,之後咪又係咁

唔講以為我轟上季完季排第六添
勝利球迷教人做球迷,尊重前領隊
你老母,你個狗竇間唔中咪又會拎耶子黎bin屍
乜摩佬依家教緊車仔咩?
走左都屌都咁
車迷一定最高質啦

教緊你隊波唔支持佢仲出飛機banner屌鳩佢都有面講...

摩狗教車無球迷柴佢台
係佢走左之後鳩UP煩住哂先有人反佢啫

法國今年我車搶佔晒道德高地
猁狗比佢地話怨婦
阿狗比佢地笑雲爺爺
獌狗比佢地笑daddy無料, 6弟
熱狗比佢地話暴力足球
鏝狗比佢地笑哥狗, 巴禾
疤狗黑哨比佢地借d椅拉去北京電視機

唔係話唔笑得,
而問題係隊波有成績果陣就四出掹老鼠尾出去笑人, 搶佔道路高地,
隊波無成績時就死哂狗,
睇今年同上年我轟fans就知分別
講事實都唔得 死軌
猁狗比佢地話怨婦
阿狗比佢地笑雲爺爺
熱狗比佢地話暴力足球

唔係話唔笑得,
而問題係隊波有成績果陣就四出掹老鼠尾出去笑人, 搶佔道路高地,
隊波無成績時就死哂狗,

講到呢d野得軌有笑咁
其他隊咪又係有互笑
軌夠有比人笑+2gc啦
真係無野搵野講
猁狗比佢地話怨婦
阿狗比佢地笑雲爺爺
熱狗比佢地話暴力足球

唔係話唔笑得,
隊波無成績時就死哂狗,
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞