見到某d 六獌教人做球迷真係好感概

564 回覆
124 Like 17 Dislike
其實明眼一睇就知摩不停抽轟水 啲軌先屌佢姐

邊到抽轟水呀?

上面一堆,睇唔到就算

我覆曬啦,咁樣叫做抽水?

我咪問返你咁都唔算點先算

你直接指出邊一句係啦 我真係唔覺抽水

每個人睇法唔同姐😂你地睇覺得無咩野
但當時人睇咪覺抽水 仲要係前東家

3. 串車路士唔踢進攻足球,又踢返佢個套防守足球,事實上車路士入波多過宜家佢隊所謂進攻足球球隊

「我感到驚訝,因為我曾以為他們會尋求另一種足球風格。我認為他們現時防守非常出色,並擁有優秀球員成為一支善於穩守突擊的隊伍,僅以3或4名球員進攻便能解決對手。」
佢呢段見解真係...
69000雙重標準

邊到抽轟水呀?

上面一堆,睇唔到就算

講左幾次車無歐洲賽打,好大得著,但自己有份做成
馬達踢得好果排,話車要打防守足球先無份比佢,明明自己係教練

佢都係講事實姐,冇歐戰的確係輕鬆好多啦,唔覺得佢句野有貶意

你都可以開番post笑9班車狗屌摩佬架
依加有唔比你開咩

你自己柒搬龍門就算啦
仲要人同你一樣質素?
呢個po屌摩班人 之前係屌阿迷話法比25都有出現
針唔吉到肉咪唔知痛囉
到主角係你嗰時
連冇法比咁25既人
你班車迷一樣屌反骨

講事實都叫搬龍門😂😂

btw講搬龍門邊隊考搬過呀 唔好懶清高咁啦

法比有冇拆阿狗骨呀
法比想番阿記雲加俾唔俾呀

摩佬拆左軌骨
摩佬想番軌艾巴又有冇俾?

用法比同摩佬比

係呀
真係比唔落手
摩佬俾車3屆聯賽叫有功績

法比俾過阿仙奴咩?

如果唔係第一次有咁既功績
佢做16弟個時就全世界屌佢啦
又拆骨又16,真係俾曬面佢
係佢後來係咁玩曲線串軌先至多人屌

講法比仲好笑
無法比阿記撚有前4
個時雲佩斯重傷

冇法比撚有前4?
呢幾年啲前4乜原來有法比

笑左
講緊法比係阿記時既貢獻
你又講:無法比阿記無前4?

咁我依家又講摩佬第一次走左之後
軌咪又係拎過英超
乜無摩佬無英超咩

邊到抽轟水呀?

上面一堆,睇唔到就算

收啦,個個都有資格講,就係佢冇
因為係佢一手造成

你自己柒搬龍門就算啦
仲要人同你一樣質素?
呢個po屌摩班人 之前係屌阿迷話法比25都有出現
針唔吉到肉咪唔知痛囉
到主角係你嗰時
連冇法比咁25既人
你班車迷一樣屌反骨

講事實都叫搬龍門😂😂

法比有冇拆阿狗骨呀

摩佬拆左軌骨

用法比同摩佬比

係呀
真係比唔落手

法比俾過阿仙奴咩?

講法比仲好笑
無法比阿記撚有前4
個時雲佩斯重傷

冇法比撚有前4?

笑左
講緊法比係阿記時既貢獻

軌咪又係拎過英超
乜無摩佬無英超咩

你係咪精神分裂
你講到有法比先有前4在先

上面一堆,睇唔到就算

因為係佢一手造成

講個事實都要資格?
根本摩連奴隻口水狗去到邊就乞人憎到邊,睇下依家隊車形象正面咗咁多就知

呢個真
就當我呢啲車狗好敏感
咁多個月嚟自作多情冤枉摩狗抽我地水
佢琴晚句"車狗上年歐聯拎唔到冠軍先搞到今季無得踢歐聯"都抵俾人怒屌啦

講事實都叫搬龍門😂😂

法比有冇拆阿狗骨呀

摩佬拆左軌骨

用法比同摩佬比

係呀
真係比唔落手

法比俾過阿仙奴咩?

講法比仲好笑
無法比阿記撚有前4
個時雲佩斯重傷

冇法比撚有前4?

笑左
講緊法比係阿記時既貢獻

軌咪又係拎過英超
乜無摩佬無英超咩

你係咪精神分裂

講個時喎,有話過近年?
個時雲佩斯傷左,又扮睇喎到

上面一堆,睇唔到就算

因為係佢一手造成

講個事實都要資格?

不如咁講啦 班英國軌係第一場摩番史丹福橋個時其實仲好中意佢 不停叫佢個名 但點解今時今日個班軌都會話摩佬
講雙重標準車迷曼迷兩個勢均力敵

今次純粹站於反摩立場屌曼迷先

邊度有屌曼迷子啊
講緊摩佬單單打打咋

邊度有屌曼迷子啊
講緊摩佬單單打打咋

反而見到唔少人乘機抽曬兩邊水
屌你老母班死獌狗拎埋我地黎講把撚?

法比有冇拆阿狗骨呀

摩佬拆左軌骨

用法比同摩佬比

係呀
真係比唔落手

法比俾過阿仙奴咩?

講法比仲好笑
無法比阿記撚有前4
個時雲佩斯重傷

冇法比撚有前4?

笑左
講緊法比係阿記時既貢獻

軌咪又係拎過英超
乜無摩佬無英超咩

你係咪精神分裂

講個時喎,有話過近年?

冇睇就算撚數啦你
嗰年季尾靠禾仔爆發咋

邊度有屌曼迷子啊
講緊摩佬單單打打咋

反而見到唔少人乘機抽曬兩邊水

有獌狗水抽仲唔撚執死雞呀
食屎啦獌聯

因為係佢一手造成

講個事實都要資格?

不如咁講啦 班英國軌係第一場摩番史丹福橋個時其實仲好中意佢 不停叫佢個名 但點解今時今日個班軌都會話摩佬

你咁講想我點答你
上一場返黎嗰陣車戰績仲未話好標清,宜家干地帶到車放曬頭,唔通仲係現仼面前叫ex咩

係呀
真係比唔落手

法比俾過阿仙奴咩?

講法比仲好笑
無法比阿記撚有前4
個時雲佩斯重傷

冇法比撚有前4?

笑左
講緊法比係阿記時既貢獻

軌咪又係拎過英超
乜無摩佬無英超咩

你係咪精神分裂

講個時喎,有話過近年?

冇睇就算撚數啦你
嗰年季尾靠禾仔爆發咋

又係你地要講法比
一講無睇就算撚數

球會 球季 聯賽 盃賽[63] 歐洲賽 合計
落場 入波 助攻 落場 入波 助攻 落場 入波 助攻 落場 入波 助攻
阿仙奴 2003–04 0 0 0 3 1 0 0 0 0 3 1 0
2004–05 33 2 4 8 0 0 5 1 0 46 3 4
2005–06 35 3 5 2 1 0 13 1 0 50 5 5
2006–07 38 2 13 6 0 2 10 2 1 54 4 16
2007–08 32 7 20 3 0 1 10 6 3 45 13 24
2008–09 6 2 0 0 0 0 2 0 0 6 0 0
加埋 143 15 43 22 2

禾仔又乜數據咁把炮

因為係佢一手造成

講個事實都要資格?

你咁講想我點答你
上一場返黎嗰陣車戰績仲未話好標清,宜家干地帶到車放曬頭,唔通仲係現仼面前叫ex咩

算啦其實大家見解唔同

講法比仲好笑
無法比阿記撚有前4
個時雲佩斯重傷

冇法比撚有前4?

笑左
講緊法比係阿記時既貢獻

軌咪又係拎過英超
乜無摩佬無英超咩

你係咪精神分裂

講個時喎,有話過近年?

冇睇就算撚數啦你
嗰年季尾靠禾仔爆發咋

又係你地要講法比
一講無睇就算撚數

球會 球季 聯賽 盃賽[63] 歐洲賽 合計
落場 入波 助攻 落場 入波 助攻 落場 入波 助攻 落場 入波 助攻
阿仙奴 2003–04 0 0 0 3 1 0 0 0 0 3 1 0
2004–05 33 2 4 8 0 0 5 1 0 46 3 4
2005–06 35 3 5 2 1 0 13 1 0 50 5 5
2006–07 38 2 13 6 0 2 10 2 1 54 4 16
2007–08 32 7 20 3 0 1 10 6 3 45 13 24
2008–09 6 2 0 0 0 0 2 0 0 6 0 0
加埋 143 15 43 22 2

禾仔又乜數據咁把炮

為抽軌拉到禾確特,諗起都好笑

上面一堆,睇唔到就算

因為係佢一手造成

講個事實都要資格?

講事實不如講埋落去
應該話係自己暗助轟唔洗打歐洲賽

因為係佢一手造成

講個事實都要資格?

你咁講想我點答你

你估真係好想同摩連奴過唔去咩
係佢唔知點解要講D無謂野啫
對住其他人講呢D都慣左,喂以前D車迷真心對佢,佢而家講咁多傷人心既說話,反應大D都正常喎
呢堆野全部都係隻多嘴狗近半年內,有邊個前車領隊會咁黑人憎?

1. 係車路士賣走其他人都算,但賣最勁既馬達之後踢埋d 垃圾足球,去到獌用返馬達就賴兩隊踢法唔岩,明明同一個領隊點踢法唔岩?係都唔認係自己柒

「當我初來埗到時,很多人都以為馬達會有麻煩,但我在車路士所用的踢法跟現在所想的不同,馬達很適合我現時想用的踢法。」

2. 明明講緊雲尼亞里,但又要拉埋其他人落水,串干地會好快比油王炒

「我認為干地必須想一下,是否真的想成為今年的冠軍」

3. 串車路士唔踢進攻足球,又踢返佢個套防守足球,事實上車路士入波多過宜家佢隊所謂進攻足球球隊

「我感到驚訝,因為我曾以為他們會尋求另一種足球風格。我認為他們現時防守非常出色,並擁有優秀球員成為一支善於穩守突擊的隊伍,僅以3或4名球員進攻便能解決對手。」

4. 串車路士無乜比賽踢,可以輕鬆奪冠,但點解人地今年會無歐洲賽踢

「最困難的是,要找到時間進行操練;而他們(車路士)就有充分時間。我知道,干地數周之前曾說過,他們沒有歐洲賽踢不是他的責任——那是我的責任,還有一班球員的責任。但事實上,他們有足夠時間訓練、休息、放鬆和出國等等,他們享有這項優勢」

5. 睇埋呢個如果仲覺得摩狗完全無問題既,你快d 死撚左佢啦

「如果他們上季拿了歐冠盃冠軍,他們就可以參加歐戰了,所以那不是我的錯誤。」

因為係佢一手造成

講個事實都要資格?

你咁講想我點答你

你估真係好想同摩連奴過唔去咩
係佢唔知點解要講D無謂野啫
對住其他人講呢D都慣左,喂以前D車迷真心對佢,佢而家講咁多傷人心既說話,反應大D都正常喎

如果你問我,我覺得佢真係鍾意車仔,直到宜家心入面都有好特別嘅地位,可能摩佬第一次教英超其他隊你地就覺得佢串,但係你問下阿迷就知佢呢啲唔係串車仔
2008/2009 Arsenal EPL 22 2
2007/2008 Arsenal EPL 25 4
2006/2007 ArsenalEPL 16 0

搵撚埋禾仔d數據
無睇波就算撚數?
究竟邊個無睇波呀
禾仔爆發
有,不過係10後既事
法比走左喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞