見到某d 六獌教人做球迷真係好感概

564 回覆
124 Like 17 Dislike
上年主場無俾人屌..點解今次會俾人屌先?
條友多嗲得罪球迷俾人屌..就屌班球迷 忘人負義
上年主場無俾人屌..點解今次會俾人屌先?
條友多嗲得罪球迷俾人屌..就屌班球迷 忘恩負義
法國今年我車搶佔晒道德高地
猁狗比佢地話怨婦
阿狗比佢地笑雲爺爺
獌狗比佢地笑daddy無料, 6弟
熱狗比佢地話暴力足球
鏝狗比佢地笑哥狗, 巴禾
疤狗黑哨比佢地借d椅拉去北京電視機

唔係話唔笑得,
而問題係隊波有成績果陣就四出掹老鼠尾出去笑人, 搶佔道路高地,
隊波無成績時就死哂狗,
睇今年同上年我轟fans就知分別

講到呢d野得軌有笑咁
其他隊咪又係有互笑
軌夠有比人笑+2gc啦
真係無野搵野講

咪話唔係唔笑得囉,
不過分別在你地有成績就空群而出,
無成績就「自閉」足成年先浦頭

照你所講既其他隊, 我估啦下, 我估啦下, 我斷估架咋, 係咪指曼阿利牙??
佢地有無好似你地咁牙

所以先話你地搶佔道德高地

你估乜春=.=係曼鏝利阿
咁都叫搶佔道德高地
我真係唔知自己搶左邊忽道德高地了

笑人就有份笑, 上年又失曬踪-.-
人地daddy講句野你又扮曬受害者,
之但係今舖, 你地又真係受害者既 daddy多嘴狗牙

上年搞左咁多問題出黎同隊波搞到咁=.=
搞到趺落降班區 車狗到柒到潛 比人落水狗咁打啦
咁都有問題?
同埋摩佬邊止一句野
基本上抽左車狗大半季水都唔屌得佢?
你班六獌到依家咪又係間唔中鞭9耶子
人地不出惡言咪一樣咁鞭

摩狗咁樣又唔屌得
咁屌你班六獌囉

摩佬三英超同耶子比

原來屌前領隊都有標準

椰子教到排第七=死全家
摩狗教到排十六=唔屌得

你話椰子破壞曼狗文化,摩狗咪一樣成條龍骨(盧卡古,迪布尼,馬達,luis) 連埋軍醫清左佢

原來摩佬教車同椰子係破壞多過貢獻

原來曼迷有話係椰子帶黑貓去奧脫福叫佢fuck off同叫佢猶大

原來曼迷做仆街野,車迷就可以做仆街野

你要計既椰子全程罵不還口添,摩狗撩足車狗大半季又睇唔到?

咪撚黎臭蟲論啦,依家係屌你地雙重標準呀

依家點撚樣雙重標準

曼同好多球迷都係屌現任領隊教得差架啦

但又有多球迷球迷屌一個球會歷史上幾乎最多貢獻既領隊係猶大叫佢fuck off呀

而今季摩佬除左9up幾句仲傷害到你車幾多

椰子全程罵不還口?

莫耶斯反擊前東家:「今時今日,我依然相信自己屬於曼聯,假如你沒有足夠時間組軍,自然是難上加難,特別是要頂替費格遜,重建球隊不能操之過急,況且當初我簽了6年合同,而非9個月,如果我簽約只是9個月,我會用另一種方式重建球隊,而非循序漸進。」

now新聞應該唔會9up掛

首循環大把車撚入場撐佢先啦,自己怨婦足大半季人地還拖又係車狗唔岩?

教到車狗護級仲拆埋龍骨都唔大傷害?你咁計椰子都唔係好大傷害炸

佢呢d同摩佬爭幾撚遠呀 摩佬係直情將上季所有責任推哂出去呀仲屌鳩自己套死守足球呀
椰子講緊係佢在任關於自己既事有咩問題??

同埋佢有無同摩佬 雲高爾有磨擦 有無對獌聯隊波指指點點先

同埋佢有無同摩佬 雲高爾有磨擦 有無對獌聯隊波指指點點先

總之好撚大傷害啦
法國今年我車搶佔晒道德高地
猁狗比佢地話怨婦
阿狗比佢地笑雲爺爺
獌狗比佢地笑daddy無料, 6弟
熱狗比佢地話暴力足球
鏝狗比佢地笑哥狗, 巴禾
疤狗黑哨比佢地借d椅拉去北京電視機

唔係話唔笑得,
而問題係隊波有成績果陣就四出掹老鼠尾出去笑人, 搶佔道路高地,
隊波無成績時就死哂狗,
睇今年同上年我轟fans就知分別

講到呢d野得軌有笑咁
其他隊咪又係有互笑
軌夠有比人笑+2gc啦
真係無野搵野講

咪話唔係唔笑得囉,

照你所講既其他隊, 我估啦下, 我估啦下, 我斷估架咋, 係咪指曼阿利牙??
佢地有無好似你地咁牙

咁都叫搶佔道德高地

咁都有問題?
同埋摩佬邊止一句野

咪話唔係唔笑得囉,
加多句喇, 唔係唔屌得呀!!!

係你地屌人好睇時機姐,
愛隊有成績就出黎屌人, 無成績就潛,
當自己捧果隊波係咩-.-?? 講數籌碼??

講到呢d野得軌有笑咁
其他隊咪又係有互笑
軌夠有比人笑+2gc啦
真係無野搵野講

咪話唔係唔笑得囉,

佢地有無好似你地咁牙

咁都叫搶佔道德高地

咁都有問題?
同埋摩佬邊止一句野

咪話唔係唔笑得囉,

係你地屌人好睇時機姐,

上季都唔止無成績啦 差唔多降班
係公海潛竟講到自己唔棒自己隊波
你d logic真系

講到呢d野得軌有笑咁
其他隊咪又係有互笑
軌夠有比人笑+2gc啦
真係無野搵野講

咪話唔係唔笑得囉,

佢地有無好似你地咁牙

咁都叫搶佔道德高地

咁都有問題?
同埋摩佬邊止一句野

咪話唔係唔笑得囉,

係你地屌人好睇時機姐,

你d logic真系

我有話你唔捧自己隊波咩???
你地上年降班區, 今年排第一, 係守得雲開, 無問題架
但問題係嬴就上水撚人, 柒就潛足一年, 好醜陋姐
照你logic, daddy而家係獌, 佢都係幫自己隊波, 串鳩人有咩問題呢
差別在佢隊波柒, 但都唔收口, 但你地柒就潛囉

講多聲喇, 無話唔比你笑人, 無話你唔捧自己隊波牙

講到呢d野得軌有笑咁
其他隊咪又係有互笑
軌夠有比人笑+2gc啦
真係無野搵野講

咪話唔係唔笑得囉,

佢地有無好似你地咁牙

咁都叫搶佔道德高地

咁都有問題?
同埋摩佬邊止一句野

咪話唔係唔笑得囉,

係你地屌人好睇時機姐,

原來真係想我轟講 第16名 我自豪

我怕你隊波去到第16名 你轉左會啦

係牙係牙, 轉左喇,
轉左捧我轟喇
你班六獌到依家咪又係間唔中鞭9耶子
人地不出惡言咪一樣咁鞭

摩狗咁樣又唔屌得
咁屌你班六獌囉

摩佬三英超同耶子比

原來屌前領隊都有標準

椰子教到排第七=死全家
摩狗教到排十六=唔屌得

你話椰子破壞曼狗文化,摩狗咪一樣成條龍骨(盧卡古,迪布尼,馬達,luis) 連埋軍醫清左佢

原來摩佬教車同椰子係破壞多過貢獻

原來曼迷有話係椰子帶黑貓去奧脫福叫佢fuck off同叫佢猶大

原來曼迷做仆街野,車迷就可以做仆街野

你要計既椰子全程罵不還口添,摩狗撩足車狗大半季又睇唔到?

咪撚黎臭蟲論啦,依家係屌你地雙重標準呀

依家點撚樣雙重標準

曼同好多球迷都係屌現任領隊教得差架啦

但又有多球迷球迷屌一個球會歷史上幾乎最多貢獻既領隊係猶大叫佢fuck off呀

而今季摩佬除左9up幾句仲傷害到你車幾多

椰子全程罵不還口?

莫耶斯反擊前東家:「今時今日,我依然相信自己屬於曼聯,假如你沒有足夠時間組軍,自然是難上加難,特別是要頂替費格遜,重建球隊不能操之過急,況且當初我簽了6年合同,而非9個月,如果我簽約只是9個月,我會用另一種方式重建球隊,而非循序漸進。」

now新聞應該唔會9up掛

你講清楚d
摩佬係歷史上幫車仔拎最多聯賽冠軍
亦係帶車仔落降班區既人
今季車仔無歐聯打至少無左40m磅收入

功過相抵
其實佢佔唔到道德高地

咪話唔係唔笑得囉,

佢地有無好似你地咁牙

咁都叫搶佔道德高地

咁都有問題?
同埋摩佬邊止一句野

咪話唔係唔笑得囉,

係你地屌人好睇時機姐,

你d logic真系

我有話你唔捧自己隊波咩???
你地上年降班區, 今年排第一, 係守得雲開, 無問題架
但問題係嬴就上水撚人, 柒就潛足一年, 好醜陋姐
照你logic, daddy而家係獌, 佢都係幫自己隊波, 串鳩人有咩問題呢
差別在佢隊波柒, 但都唔收口, 但你地柒就潛囉

講多聲喇, 無話唔比你笑人, 無話你唔捧自己隊波牙

得啦得啦
我真系想睇下邊隊可以排第16都出黎撚人咁威威
你話醜咪醜囉 我又無感覺既
差果陣仲出黎就比人話馬撚(唔係話緊你布話車馬撚呀 唔洗又講你無講乜乜rt ) 潛水就話醜陋
你要入既實搵到位入既 講多都曬氣😂

咪話唔係唔笑得囉,

佢地有無好似你地咁牙

咁都叫搶佔道德高地

咁都有問題?
同埋摩佬邊止一句野

咪話唔係唔笑得囉,

係你地屌人好睇時機姐,

係牙係牙, 轉左喇,
轉左捧我轟喇

話時話 你隊波六弟左4個月
都冇乜睇過你出公海威過

睇真d 你連post都冇開過

好醜陋呀

原來我係獌牙, 多謝你話我聽
我連post都無開, 咁你分唔分到我係
愛隊有成績就出黎屌人, 定無成績就潛牙???

咁都有問題?
同埋摩佬邊止一句野

咪話唔係唔笑得囉,

係你地屌人好睇時機姐,

係牙係牙, 轉左喇,
轉左捧我轟喇

話時話 你隊波六弟左4個月
都冇乜睇過你出公海威過

睇真d 你連post都冇開過

好醜陋呀

原來我係獌牙, 多謝你話我聽
我連post都無開, 咁你分唔分到我係
愛隊有成績就出黎屌人, 定無成績就潛牙???

依個post 轟曼大戰
你自己又唔利申邊隊 比人誤中副車有幾奇呀

咁手足係咩隊既支持呀?

留個言都要利申?
係你講講下無啦啦去check我有矛開過post姐
定你想教我點做球迷牙???因住樓主又感慨架喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞