見到某d 六獌教人做球迷真係好感概

564 回覆
124 Like 17 Dislike
屌你講真一對上季拎冠軍嘅陣容球員下季踢到成舊屎咁你覺得班球員真係無問題咩 唔係話個領隊無問題,但佢踢到咁嘅水準又真係唔可以怪哂摩佬,佢一走先踢返水準出黎,你話唔係背叛都無人信啦

拎冠軍個季下半季已經開始無態 仲要放球員長假 季前熱身賽無贏過 咁都唔係問題.. ? 開季前已經想整走摩佬?
摩佬走左之後22場 有一半都係和 得5場零封 都叫踢返水準?

佢地個靚女比摩佬屌走之後就開始玩野踢到舊屎咁 但走之前明明就踢得好喎,個態仲係到,點會咁快變得咁快啲態?

有冇睇架季前賽輸撚哂 叫踢得好 社區盾仲要輸撚埋比雲加

識波唔捧19000啦
屌你講真一對上季拎冠軍嘅陣容球員下季踢到成舊屎咁你覺得班球員真係無問題咩 唔係話個領隊無問題,但佢踢到咁嘅水準又真係唔可以怪哂摩佬,佢一走先踢返水準出黎,你話唔係背叛都無人信啦

拎冠軍個季下半季已經開始無態 仲要放球員長假 季前熱身賽無贏過 咁都唔係問題.. ? 開季前已經想整走摩佬?
摩佬走左之後22場 有一半都係和 得5場零封 都叫踢返水準?

佢地個靚女比摩佬屌走之後就開始玩野踢到舊屎咁 但走之前明明就踢得好喎,個態仲係到,點會咁快變得咁快啲態?

Ching ,你獌無睇車啲波,唔怪你
奪冠既下半季已經打得差
成日都攻唔入,叫捱到季尾
而且炒佢果季啲熱身賽都係一場都無贏過
點樣叫eva 比人炒之後開始玩野

希蛇黎左都係和多,球員又玩9希蛇?

聯賽好地地喎

邊撚到好地地呀第一場英超就係打雞湯2比2摩狗就係果場屌Eva,抽水之前好心做下功課先啦,仲有重用放題同隊長
又死失敗11人又唔轉陣先係佢死因呀

聯賽好地地喎

好鬼好馬咩,知唔知點解要屌個軍醫呀,因為場波輸緊(定和緊),世3傷左,軍醫出去醫佢,摩狗就屌鳩個軍醫呀
如果贏到波駛撚搵人屌咩
結果咪愈屌愈衰囉
我當真係球員有份玩野丫,都要你摩狗安撫到隊波先得架,屌到最後咪又原陣到護級
今年干地俾阿狗炒3粒都識變陣啦

聯賽好地地喎

聯賽好地地?
第一場和史雲斯同軍醫炒大鑊
第二場作客鏝輸夠3球
上季無撚睇咪撚扮晒魚蝦蟹

盲?
摩狗>daddy>摩狗
不如咁講啦
你身為曼狗領隊
你日日係咁講車狗隊波做咩先
拍片串前任教練真係好小器
講咁多把撚咩死車狗 返高登睇下自己以前講過d乜先吠啦 屌你老母😂

死獌狗以前夠吹捧過v92 moyes啦
你地係咪要死全家呀
不如咁講啦
你身為曼狗領隊

你地問佢佢先講...
不如咁講啦
你身為曼狗領隊

你地問佢佢先講...

講錯,有人問佢先講
講咁多把撚咩死車狗 返高登睇下自己以前講過d乜先吠啦 屌你老母😂

死獌狗以前夠吹捧過v92 moyes啦
你地係咪要死全家呀

最好兩隊一齊冚家剷添啦😂
摩狗走咗就走咗啦
在位最後個季做幾多柒野
屌走Eva 屌球員係rats
呢啲講到口臭架啦

去咗獌仲成日成個怨婦咁成日jer住車仔又想點先
拍片串前任教練真係好小器

重要係官方 唔知邊個柒d了

冇曼手足講點睇?

摩連奴拎咁多獎
椰子拎過咩
上季唔講 今季干地黎咪一樣踢到成pet屎咁
唔係轉343之後邊有宜家咁多分呀
唔講以為今季第一場就榜首到宜家呀
想問車狗承唔承認係球員作反所以導致成續差?
如果係咁點解要屌摩佬
情況就好似 班人冇屌過雲里亞里一樣
如果係咁點解要屌摩佬

咁走左係咪呀l踢到曉飛呀
e雲拎英超果季都比人爆到七彩
e個問題佢睇唔到?
單單講一個左閘都夠講佢幾個鐘啦
如果係咁點解要屌摩佬

車迷咁憎摩佬係咪因爲上年教得差?
球員80%領隊20%
前季拎英超上年就反?
輸打贏要 同李城班賤種狗根本一樣
如果係咁點解要屌摩佬

放題隊長邊個死出 邊個逼走開季賣走Luis 場場中門大開,
死都唔轉陣又出同一班人唔係佢問題唔通球迷問題?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞