[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區(8)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

總中見下個樣

點解馬沙要死

要咩路線先會見到佢?

總中見下個樣

點解馬沙要死

要咩路線先會見到佢?

高達線,只係通靈傾計

總中見下個樣

點解馬沙要死

要咩路線先會見到佢?

高達線,只係通靈傾計

唔該巴打

2週目高達線中
EVA13號機招朗基奴斯槍都好正
成個動畫冇乜花巧嘢
但係FEEL到佢插到入哂肉
爆數字個TIMING都好正
我啱啱先開始玩冇耐,玩到十二三關,想問吓點解有連續兩關試過主角打打吓無啦啦有個黃色感嘆號喺彈咗出嚟,跟住男主角能力值嗰表嗰度下面又無啦啦有個黃色boost字喺度,其實發生咩事?
最終話好燃
我啱啱先開始玩冇耐,玩到十二三關,想問吓點解有連續兩關試過主角打打吓無啦啦有個黃色感嘆號喺彈咗出嚟,跟住男主角能力值嗰表嗰度下面又無啦啦有個黃色boost字喺度,其實發生咩事?

黃感嘆姐係完左場你會拎到咩 命中上升 衝刺 之類既養成晶片
駕駛員能力值會唔會繼續落二週目?

唔會 除咗擊墜數會繼承
技能都要重新學過
無啦啦又少左個sr
無啦啦又少左個sr

SL強迫証發動!
無啦啦又少左個sr

SL強迫証發動!

爆左一週
肥馬冇加入到
無啦啦又少左個sr

SL強迫証發動!

過左下一關先發現
爆左一週
肥馬冇加入到

下輪會自動加入

唔會 除咗擊墜數會繼承
技能都要重新學過

錢好夠用
但TacP俾咗沖田學哂技 升埋能力值就唔夠用
克魯茲

唔會 除咗擊墜數會繼承
技能都要重新學過

錢好夠用

有冇升工廠 可以拎多d TacP

唔會 除咗擊墜數會繼承
技能都要重新學過

錢好夠用

有冇升工廠 可以拎多d TacP

岩岩入二週目 就嚟開工廠

唔會 除咗擊墜數會繼承
技能都要重新學過

錢好夠用

比晒琉璃學,儲緊點狂升琉璃醬射擊

睇下做唔做到一艦爆機

唔會 除咗擊墜數會繼承
技能都要重新學過

錢好夠用

睇下做唔做到一艦爆機

沖田做到 我信琉璃一樣得

唔會 除咗擊墜數會繼承
技能都要重新學過

錢好夠用

睇下做唔做到一艦爆機

如果得再下週目試下挑戰M9 team 或者齋用泰莎
想問今集撫子勁係邊, 一出場冇得移動後攻擊人好鬼煩, 大家點用佢

同埋特急勇者好似好撚勁, 有冇人用

勇者好脆,但有雙人精神.有熱血有魂

撫子改甲同en,裝個hit & run比佢,裝+移動d parts,後期我裝埋完美反擊

一開波掉晒d機入去加速衝前,打到d人係艦入面覺醒晒

又硬又map炮,痴撚線艦,琉璃長期擺係備戰畫面

入艦覺醒係咩意思?

打爆一部機所有人氣力都+1
咁打打下艦入面果d咪加到130出cut in

一開始裝hit & away
五改大砲低消耗
之後換艦有三人份精神有愛, 每關有一次免費搞亂加全敵人分析
墜擊數夠多會開多一招map

揾好多錢

係未應該比大和號學hit and away 先, 今集要買技能好煩, 洗好多tac

唔會 除咗擊墜數會繼承
技能都要重新學過

錢好夠用

睇下做唔做到一艦爆機

如果得再下週目試下挑戰M9 team 或者齋用泰莎

留名睇
想問今集撫子勁係邊, 一出場冇得移動後攻擊人好鬼煩, 大家點用佢

同埋特急勇者好似好撚勁, 有冇人用

勇者好脆,但有雙人精神.有熱血有魂

撫子改甲同en,裝個hit & run比佢,裝+移動d parts,後期我裝埋完美反擊

一開波掉晒d機入去加速衝前,打到d人係艦入面覺醒晒

又硬又map炮,痴撚線艦,琉璃長期擺係備戰畫面

入艦覺醒係咩意思?

打爆一部機所有人氣力都+1
咁打打下艦入面果d咪加到130出cut in

一開始裝hit & away
五改大砲低消耗
之後換艦有三人份精神有愛, 每關有一次免費搞亂加全敵人分析
墜擊數夠多會開多一招map

揾好多錢

係未應該比大和號學hit and away 先, 今集要買技能好煩, 洗好多tac

戰艦學定hit and away包冇死
而且去到後面好少用到大和號招P武
雖然突擊戰法好型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞