[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區(8)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
if線必收全裝甲zz
想問下已經拎左鐵甲q 點轉甲兒用新機 出擊都係zero因為
想問下已經拎左鐵甲q 點轉甲兒用新機 出擊都係zero因為

150氣
有冇人覺得seed既bgm真係好撚嘈,我唔用seed機既最大原因

入過第二隻啦

我想要翼神世音

想要返超力同v型電磁俠

我都好掛住佢兩個 唔爭在加多部大武士
烈風正拳突

唔記得邊集機戰
大武士滿改獎勵100%斬切, 都幾爽

而家都冇左以前斬切同盾防個系統好唔慣
諗起以前可以斬晒人地d浮游炮落黎不知幾爽

今集有盾防

但係冇左斬切, 班真實系大佬技量再高都係用黎打飛機 (除左阿寶有再攻擊)

有斬彈呀
用路人真出過

我最多都係得光翼

我估應該係分身

我想要翼神世音

想要返超力同v型電磁俠

我都好掛住佢兩個 唔爭在加多部大武士
烈風正拳突

唔記得邊集機戰
大武士滿改獎勵100%斬切, 都幾爽

而家都冇左以前斬切同盾防個系統好唔慣
諗起以前可以斬晒人地d浮游炮落黎不知幾爽

今集有盾防

但係冇左斬切, 班真實系大佬技量再高都係用黎打飛機 (除左阿寶有再攻擊)

有斬彈呀
用路人真出過

我最多都係得光翼

我估應該係分身

分身個特效係斬斬下
有冇人覺得seed既bgm真係好撚嘈,我唔用seed機既最大原因

入過第二隻啦

OP1係咁 UX果兩首反而聽得幾舒服
想問今集撫子勁係邊, 一出場冇得移動後攻擊人好鬼煩, 大家點用佢

同埋特急勇者好似好撚勁, 有冇人用

勇者好脆,但有雙人精神.有熱血有魂

撫子改甲同en,裝個hit & run比佢,裝+移動d parts,後期我裝埋完美反擊

一開波掉晒d機入去加速衝前,打到d人係艦入面覺醒晒

又硬又map炮,痴撚線艦,琉璃長期擺係備戰畫面

入艦覺醒係咩意思?

打爆一部機所有人氣力都+1
咁打打下艦入面果d咪加到130出cut in

一開始裝hit & away
五改大砲低消耗
之後換艦有三人份精神有愛, 每關有一次免費搞亂加全敵人分析
墜擊數夠多會開多一招map

揾好多錢

入過第二隻啦

唔係玩左ux我都唔覺Life goes on咁好聽

入過第二隻啦

唔係玩左ux我都唔覺Life goes on咁好聽

一定係pride最好聽
Sp係咪會自己回
Sp係咪會自己回

點解全裝ZZ EN消耗高過ZZ但攻擊力冇變

最尾個關排好晒位

一有波動炮用就可以多回行動一回合清晒場
按錯引用

最尾個關排好晒位

一有波動炮用就可以多回行動一回合清晒場

連續行動,魂,必中,開炮,hit and away loop
假如用fate既背景
機戰既系統整隻game就perfect
話說32話宇宙世紀線除左巴垃圾﹐仲可以用波蕾姐妹說得十二妹

唔知有冇wow到
假如用fate既背景

有同人出過隻battle moon war,機戰玩法,有月姫fate空境

總中見下個樣

點解馬沙要死
有冇得check其他機既擊墜數?
假如用fate既背景

有同人出過隻battle moon war,機戰玩法,有月姫fate空境

依家fgo咁多英靈
用fgo個故仔出隻fate戰都得啦
zero十改之後求其打一下都萬幾二萬
假如用fate既背景

bmw超好玩
雖然有睇原作一早知,但提子死定下一秒就話無事但事都係覺得柒柒地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞