[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區(8)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

睇tv版先再睇劇場版

但要有心理準備接受tv版d畫質,話晒咁多年前

自己覺得TV版畫質都唔算太差
劇場版畫質就真係冇得頂

今晚試下搵先

劇場版絕對係真神作

tv版我覺得好1999,冇玩w我應該睇唔明佢做乜
劇場版除左ending收得急左d都唔錯

睇完tv再睇劇場版 真係感觸好撚大架
寫呢個故事既人冇人性架

有第二季架,胎死腹中咋

我覺得第二季一定有返個好似機戰V咁既好ending比明人

即係睇tv一季+劇場版

yes

強烈建議一定要睇晒tv

佢係可以好歡樂咁突然間比d sad你

自己覺得TV版畫質都唔算太差
劇場版畫質就真係冇得頂

今晚試下搵先

劇場版絕對係真神作

tv版我覺得好1999,冇玩w我應該睇唔明佢做乜
劇場版除左ending收得急左d都唔錯

睇完tv再睇劇場版 真係感觸好撚大架
寫呢個故事既人冇人性架

有第二季架,胎死腹中咋

我覺得第二季一定有返個好似機戰V咁既好ending比明人

即係睇tv一季+劇場版

我覺得tv版一d都唔過時
有d情節係近年動畫都有
話時話,今集機戰V 拉碧絲好似棄子咁比明人用完即棄

仲要無得用佢架艦

明明都係正野
收到 剛剛買完閃亂歸家中

全部大波妹 嗚啊

全部大波妹 嗚啊

全部大波妹 嗚啊

神作

全部大波妹 嗚啊

神作

全部大波妹 嗚啊

神作

佢地應該係講緊呢隻

想問下有冇人中過呢個精神Bug?
Sp自動用晒,但中途一個精神都冇用過

有,試過1次,唔知點解

有,試過1次,唔知點解

我都試過

有,試過1次,唔知點解

我都試過

應該第二次中
岩岩唔小心行左入相轉移砲既射程範圍
想開直感都開唔到

有,試過1次,唔知點解

我都試過

應該第二次中
想開直感都開唔到

幫佢用先見
搵唔番機體引繼同路線分歧條link
有無巴打好心再post

有,試過1次,唔知點解

我都試過

應該第二次中
想開直感都開唔到

幫佢用先見

用左
有冇人試過係其他pilot中呢個bug?
有無巴打好心再post

http://ds-can.com/srw_v/system/main_select.html
有無巴打好心再post

http://ds-can.com/srw_v/system/main_select.html

thx bro

有,試過1次,唔知點解

我都試過

應該第二次中
想開直感都開唔到

幫佢用先見

聽聞係阿寶係敵turn開精神感應就會中bug
剎那都有依個bug
部ps4買左差唔多兩年
玩得最耐玩得最開心就係機戰v同ogmd

有,試過1次,唔知點解

我都試過

應該第二次中
想開直感都開唔到

幫佢用先見

聽聞係阿寶係敵turn開精神感應就會中bug
剎那都有依個bug

冇錯
部ps4買左差唔多兩年

我ps4得依兩隻game 其他用電腦玩
部ps4買左差唔多兩年

希望出多d機戰係ps4到啦
部ps4買左差唔多兩年

最開心係識到神父
部ps4買左差唔多兩年

最開心係識到神父

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞