[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區(8)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
有冇人好想打柒個舞人

已經特登唔走有佢既分歧線,仲係成日聽到佢正義正義咁鳩叫
令我對勇者特急套野好反感

駕駛王 喬 係你

好撚似邪教 個教叫正義教

勇者特急好撚型wor

由細睇勇者動畫睇大
好想有集機戰可以集齊幾套出名既勇者動畫
if 路線最終話
成堆2回行動,0改都應該幾難打

係三回行動

130氣變4回
有冇人好想打柒個舞人

駕駛王 喬 係你

勇者特急好撚型wor

由細睇勇者動畫睇大

之前都係得勇者王
今集出勇者特急試水溫
下次就可以出埋其他
波動炮一下都掃一半啦
真係驚條撚
有冇人好想打柒個舞人

駕駛王 喬 係你

勇者特急好撚型wor

由細睇勇者動畫睇大

之前都係得勇者王
今集出勇者特急試水溫
下次就可以出埋其他

W都出過獅人鳳
想問下瑪莉坦點觀說架
上網睇話氣力130+精神用專注
但係我用部獨角獸已經14x氣力+專注都唔得
波動炮一下都掃一半啦
真係驚條撚

開頭吹到好難,打落比想像中輕鬆好多
想問下瑪莉坦點說架
唔該
有冇人好想打柒個舞人

駕駛王 喬 係你

勇者特急好撚型wor

由細睇勇者動畫睇大

之前都係得勇者王
今集出勇者特急試水溫
下次就可以出埋其他

最鐘意勇者指令
想問下瑪莉坦點說架
唔該

你問緊咩
想問下瑪莉坦點說架
唔該

十二妹唔係必入隊架咩
130氣加專注好似係佢ace效果黎,完全唔關事
想問下瑪莉坦點說架
唔該

十二妹唔係必入隊架咩

原來search錯野
有冇人好想打柒個舞人

駕駛王 喬 係你

勇者特急好撚型wor

由細睇勇者動畫睇大

之前都係得勇者王
今集出勇者特急試水溫
下次就可以出埋其他

最鐘意勇者指令

我最想見到係黃金勇者,細個覺得主角機同架火車好撚有型
想問下瑪莉坦點說架
唔該

十二妹唔係必入隊架咩

原來search錯野

咁想問下佢俾我揀勸說
勸完之後又話搞唔掂要打爆佢部機係咪照做就得
有冇人好想打柒個舞人

駕駛王 喬 係你

勇者特急好撚型wor

由細睇勇者動畫睇大

部機冇問題,但舞人個look好撚柒成日認叻有啲中二病
想問下瑪莉坦點說架
唔該

十二妹唔係必入隊架咩

原來search錯野

咁想問下佢俾我揀勸說

個說得仲未知同咩隱藏條件有關,有得說得就說得無壞
想問下瑪莉坦點說架
唔該

十二妹唔係必入隊架咩

原來search錯野

咁想問下佢俾我揀勸說

個說得仲未知同咩隱藏條件有關,有得說得就說得無壞

唔該哂
仲搞到我load左幾次save
今集男主=沖田
女主=安潔

今集機動戰艦個戲份都幾重下

梗係重,無機動戰艦都無得跳去第2個世界

其實又唔係去唔到既, 可以叫龍女叫D 龍開次元跳。

跳唔到去大和號個世界

仲有,龍女未加入前,無機動戰艦既波色子跳躍都無計跳去搵龍女傾計啦

本身ANGE 都已經可以單機去邊個地球都得架啦,不過我地係艦隊,所以要搵架跳躍能力既野帶全部人跳躍,鬼叫GUNDAM果堆艦(粉妖)冇特殊效果。
有冇人好想打柒個舞人

駕駛王 喬 係你

勇者特急好撚型wor

由細睇勇者動畫睇大

下集好希望有黃金勇者,勇者特急,勇者傳說,勇者王Final,蒼穹法芙娜1&2,EVA序破Q,天元突破,高達W,00,0093小說版
今集男主=沖田
女主=安潔

今集機動戰艦個戲份都幾重下

梗係重,無機動戰艦都無得跳去第2個世界

其實又唔係去唔到既, 可以叫龍女叫D 龍開次元跳。

跳唔到去大和號個世界

仲有,龍女未加入前,無機動戰艦既波色子跳躍都無計跳去搵龍女傾計啦

本身ANGE 都已經可以單機去邊個地球都得架啦,不過我地係艦隊,所以要搵架跳躍能力既野帶全部人跳躍,鬼叫GUNDAM果堆艦(粉妖)冇特殊效果。

家陣就係講緊無機動戰艦既話,點跳
你後面又提返機動戰艦先有得跳,想點

00隻艦可以放GN粒子做局部意念集中,之後大部隊跳躍就靠真龍既三一射線做意念集中
波動炮一下都掃一半啦
真係驚條撚

一turn搞掂
有冇人好想打柒個舞人

駕駛王 喬 係你

勇者特急好撚型wor

由細睇勇者動畫睇大

下集好希望有黃金勇者,勇者特急,勇者傳說,勇者王Final,蒼穹法芙娜1&2,EVA序破Q,天元突破,高達W,00,0093小說版

hi nu止次出係咪alpha3
if 路線最終話

係三回行動

130氣變4回

完美反擊 唔用map都打到佢地變傻仔
if 路線最終話

係三回行動

130氣變4回

技量要升幾多升夠
if 路線最終話

係三回行動

130氣變4回

技量要升幾多升夠

full counter 係必優先

破威壓既減傷就294以上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞