[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區(8)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
聽日去買機戰

仲未買
聽日去買機戰

仲未買

課金窮三代
終於有閒錢買
又offtopic一問
買左實體版game之後有冇得唔插game卡玩?因為有2隻game想同時玩
可唔可以過入記憶卡到玩唔洗轉黎轉去
又offtopic一問
買左實體版game之後有冇得唔插game卡玩?因為有2隻game想同時玩
可唔可以過入記憶卡到玩唔洗轉黎轉去

唔得,一係另一隻轉玩DL版
聽日去買機戰

仲未買

課金窮三代
終於有閒錢買

軍曹今集個MAP好勁
聽日去買機戰

仲未買

課金窮三代
終於有閒錢買

係咪XO課左好多儲華擊團
聽日去買機戰

仲未買

課金窮三代
終於有閒錢買

係咪XO課左好多儲華擊團

Fgo
Xo我淨係登入,係上次ggg先有玩下
聽日去買機戰

仲未買

課金窮三代
終於有閒錢買

軍曹今集個MAP好勁

聽日去買機戰

仲未買

課金窮三代
終於有閒錢買

軍曹今集個MAP好勁

係,無氣力限制1-7格定點投射MAP
但係XL-3齊射無左無視size兼縮射程 不過改左可P
聽日去買機戰

仲未買

課金窮三代
終於有閒錢買

軍曹今集個MAP好勁

所有FA裝都係無撚用 XX(
聽日去買機戰

仲未買

課金窮三代
終於有閒錢買

軍曹今集個MAP好勁

所有FA裝都係無撚用

聽日去買機戰

仲未買

課金窮三代
終於有閒錢買

軍曹今集個MAP好勁

所有FA裝都係無撚用

最煩係set完除甲版之後成日都幫你default裝返
聽日去買機戰

仲未買

課金窮三代
終於有閒錢買

軍曹今集個MAP好勁

所有FA裝都係無撚用

true
聽日去買機戰

仲未買

課金窮三代
終於有閒錢買

軍曹今集個MAP好勁

所有FA裝都係無撚用

true

仲以為係我問題
聽日去買機戰

仲未買

課金窮三代
終於有閒錢買

軍曹今集個MAP好勁

所有FA裝都係無撚用

true

仲以為係我問題

仲有變形機係以變左形狀態完場(eg. Zeta變做飛機) 就唔會變返轉頭
又想用eva 又想用villkiss

但27要分開... 為左初號機ace 跟住eva(因為villkiss 已經ace 左)

幾時會合流返?

同埋龍女幾時會加入嫁?
又想用eva 又想用villkiss

但27要分開... 為左初號機ace 跟住eva(因為villkiss 已經ace 左)

幾時會合流返?

同埋龍女幾時會加入嫁?

幾時合流睇intermission下面,分歧有講呢條線會打幾多話
岩岩又玩蹦太君果關,發覺蹦太君應該先係世上最小最強AS

有睇小說就知

有睇小說就知

雷納德條粉腸仲好自豪自己身邊果2隻,問過蹦太君未

有睇小說就知

因為天才哥有成堆

而家先玩呢條線
笑到gapgap 聲
岩岩打完28
暫時黎講呢關SR最難拎
撫子黑百合泰坦3一堆主力又走左
雷納德又遠又厚血
差d趕唔切

有睇小說就知

因為天才哥有成堆

有無睇TSR?
瞬殺玉蘭定玉芳的就係

有睇小說就知

因為天才哥有成堆

有無睇TSR?
瞬殺玉蘭定玉芳的就係

有,所以覺得蹦太君勁D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞