[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區(8)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
想問今集撫子勁係邊, 一出場冇得移動後攻擊人好鬼煩, 大家點用佢

同埋特急勇者好似好撚勁, 有冇人用

撫子一開波裝左hit&away比佢打完人先移動囉

勇者特急好勁
d精神勁實用

學多個戰術待機咪得

撫子學埋-en
7en一炮
相轉移好似20幾

裝埋 賬面+200en消耗-10%個parts = 3en 一下

去到後面根本可以瘋狂開炮

唔洗裝-en剩係15en一炮都可以瘋狂開
反正d卒仔都係一炮秒
黑白合最勁果招係咪次元防護壁S?

可惜太短射程

可惜太短射程

裝個+2射程比佢已經可以顏射晒d卒仔

可惜太短射程

裝個+2射程比佢已經可以顏射晒d卒仔

佢扣得萬幾,有d 13500 up 2萬up果d卒佢秒唔到
想問今集撫子勁係邊, 一出場冇得移動後攻擊人好鬼煩, 大家點用佢

勇者特急好勁
d精神勁實用

學多個戰術待機咪得

撫子學埋-en
7en一炮
相轉移好似20幾

裝埋 賬面+200en消耗-10%個parts = 3en 一下

反正d卒仔都係一炮秒

show your love

乜撫子C既重點唔係ruriruri黑絲咩

yes

yes

仲有ユリカ

希望可以有返勇者雷登同超獸機神

我想要翼神世音

nu 係幾悶,但唔知點解佢啲招啲特效整得幾好,好有睇VCD feel

媒有舊動畫味道,好正

我都想講,今隻舊uc系既高達cut in做得好好

Nu Z ZZ呢幾架cut in整得幾用心

nu最後一招個cut in型到喊
臨尾開槍嗰下仲要向0079射自護一幕致敬
呀寶今集待遇真係好好,傳說級駕駛員

Z3 已經係咁啦

只係改左cut in

勇者特急好勁
d精神勁實用

學多個戰術待機咪得

撫子學埋-en
7en一炮
相轉移好似20幾

反正d卒仔都係一炮秒

勇者特急好勁
d精神勁實用

學多個戰術待機咪得

撫子學埋-en
7en一炮
相轉移好似20幾

反正d卒仔都係一炮秒

唔知點解轉唔到bgm

放左歌入psv,揀bgm果度按正方,佢有問是定否乜乜乜,按左是,我再按播放都只係內置果首純音樂黎

我首HEARTS
HEATS
魔神zero同帝王G底力硬到弱智

真三一比人打幾千,佢2個比人打10-18

覺醒初唔係有AT既話比某d boss打都幾痛,雖然佢打人仲痛

真三一好薄皮 滿改裝甲都唔夠兩架萬能俠硬

真三一開鐵壁都傷過zero

我想要翼神世音

nu 係幾悶,但唔知點解佢啲招啲特效整得幾好,好有睇VCD feel

媒有舊動畫味道,好正

我都想講,今隻舊uc系既高達cut in做得好好

Nu Z ZZ呢幾架cut in整得幾用心

nu最後一招個cut in型到喊
臨尾開槍嗰下仲要向0079射自護一幕致敬
呀寶今集待遇真係好好,傳說級駕駛員

Z3 已經係咁啦

只係改左cut in

アリオスの人
今集Nu用劍斬人果招都有重新畫過
Zeta都係改咗用劍吉人一下
千歲BBG冇招穿罩
千歲BBG冇招穿罩

速度型得最後拎果招先有穿罩

覺醒初唔係有AT既話比某d boss打都幾痛,雖然佢打人仲痛

裝Full Counter
不過好貴下
千歲BBG冇招穿罩

裝個parts比佢穿

雖然我比左個parts Villkiss

不過好貴下

咩黎

不過好貴下

咩黎

裝完之後一定會出招先
千歲BBG冇招穿罩

裝個parts比佢穿

我俾左泰莎
千歲BBG冇招穿罩

裝個parts比佢穿

我俾左泰莎

完全無升佢,搞到個指揮官仲停係LV2定3
千歲BBG冇招穿罩

裝個parts比佢穿

我俾左泰莎

完全無升佢,搞到個指揮官仲停係LV2定3

靠雪櫃升LV
終於明你地講0改點解過唔到if線

仲打緊第1周,開到IF線,都係打返普通END先

我0改0育成都過到
爆咗幾隻就會有EVENT 啲BOSS 就會弱咗
又有得用波動炮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞