[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區(8)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

好彩有玩二週目 呢條線真係好笑好多
聽日去買機戰

仲未買

課金窮三代
終於有閒錢買

軍曹今集個MAP好勁

係,無氣力限制1-7格定點投射MAP
但係XL-3齊射無左無視size兼縮射程 不過改左可P

所有FA裝都係無撚用

最煩係set完除甲版之後成日都幫你default裝返

true

仲以為係我問題

爆甲又唔駛錢, 著住出場囉
聽日去買機戰

仲未買

課金窮三代
終於有閒錢買

軍曹今集個MAP好勁

係,無氣力限制1-7格定點投射MAP
但係XL-3齊射無左無視size兼縮射程 不過改左可P

所有FA裝都係無撚用

最煩係set完除甲版之後成日都幫你default裝返

true

仲以為係我問題

爆甲又唔駛錢, 著住出場囉

宗介空B,套FA裝只係空A,所以點都係要拆
FAZZ都叫左多條EN用,ARX8真係
FAUC就返屋企算吧啦,運動性仲低左=>加快被爆甲

天使龍線特別歡樂
岩岩又玩蹦太君果關,發覺蹦太君應該先係世上最小最強AS

有睇小說就知

雷納德條粉腸仲好自豪自己身邊果2隻,問過蹦太君未

因為天才哥有成堆

有無睇TSR?
瞬殺玉蘭定玉芳的就係

有,所以覺得蹦太君勁D

差太遠,阿拉斯托個整體結構接近第三代AS,耐力、速度同反應都比只作為改裝做外裝甲的邦太君強好多
岩岩又玩蹦太君果關,發覺蹦太君應該先係世上最小最強AS

有睇小說就知

雷納德條粉腸仲好自豪自己身邊果2隻,問過蹦太君未

因為天才哥有成堆

有無睇TSR?
瞬殺玉蘭定玉芳的就係

有,所以覺得蹦太君勁D

差太遠,阿拉斯托個整體結構接近第三代AS,耐力、速度同反應都比只作為改裝做外裝甲的邦太君強好多

原來係咁

天使龍線特別歡樂

天使龍咁多女加埋fmp溝女王真係

天使龍線特別歡樂

三木
15改真係痴撚線
戰艦卒用最廢個招都秒
加埋再攻擊2萬血左右都輕鬆秒
見到d人寧願課fgo金都唔買機戰真係得啖笑
15改真係痴撚線
戰艦卒用最廢個招都秒

我想敵人有15改多啲
15改真係痴撚線
戰艦卒用最廢個招都秒

我想敵人有15改多啲

後期d boss
我方真實系既就算十改都比d boss秒

不過我都想試試假如對面十改 個慘烈程度會有幾誇張
以前機戰W可以
15改真係痴撚線
戰艦卒用最廢個招都秒

我想敵人有15改多啲

記得試過w開老金直接打4周目開敵人10改第一關打得好痛苦
15改真係痴撚線
戰艦卒用最廢個招都秒

我想敵人有15改多啲

後期d boss

以前機戰W可以

好想試下用三船將軍打 見切,hero,底力開齊 既旋風寺舞人

應該會絕望到喊
15改真係痴撚線
戰艦卒用最廢個招都秒

我想敵人有15改多啲

後期d boss

以前機戰W可以

好想試下用三船將軍打 見切,hero,底力開齊 既旋風寺舞人

應該會絕望到喊

用隻企鵝打甲由
其實黃金組合幾條友真係好有GUTS
15改真係痴撚線
戰艦卒用最廢個招都秒

我想敵人有15改多啲

後期d boss

以前機戰W可以

應該會絕望到喊

用隻企鵝打甲由
其實黃金組合幾條友真係好有GUTS

特急 剛果博士仲有guts,手下走剩三件,又無乜錢 都仲想挑戰特急隊

天使龍線特別歡樂

三木

未打到咁後
有無克魯茲扑野劇情

天使龍線特別歡樂

三木

未打到咁後
有無克魯茲扑野劇情

暫時淨係睇到奶咗閪

天使龍線特別歡樂

三木

未打到咁後
有無克魯茲扑野劇情

暫時淨係睇到塔斯克奶咗閪
蹦太君個中斷訊息
以為佢solo到尾
https://youtu.be/EWjqia8RrHQ?t=18m23s

三日三夜去左呢到
今次隻機戰真係無難度 話咁快玩到三週目

Tac買技能+道具真係好屈

我二周目而家已經好似玩緊第隻game

戰艦無雙
每關boss打大和號都0%

我二周目而家已經好似玩緊第隻game

戰艦無雙
每關boss打大和號都0%

玩完二周目就白金封game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞