[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區(8)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
希望下集可以有勇者王同 hi nv
nv真係出到厭

希望可以有返勇者雷登同超獸機神

我想要翼神世音

nu 係幾悶,但唔知點解佢啲招啲特效整得幾好,好有睇VCD feel

好鐘意首背景音樂
終於爆左一週目
揀左一般結局 最後個劇情出黎好好笑 又好熱血
對上兩次玩已經唔記得幾多年前,有次係龍虎王,另一次主角機勁似甲由 ,最想玩神高達,膠佳架,電童。

今次v玩完三過目已經痴線到用大鐵牛,愛美神,MK II呢班三線人全改爆機,應該都要封印一排,有無巴打可以介紹仲有邊集唔會有組隊系統而又好玩
對上兩次玩已經唔記得幾多年前,有次係龍虎王,另一次主角機勁似甲由 ,最想玩神高達,膠佳架,電童。

今次v玩完三過目已經痴線到用大鐵牛,愛美神,MK II呢班三線人全改爆機,應該都要封印一排,有無巴打可以介紹仲有邊集唔會有組隊系統而又好玩

終於有巴打同我一樣想要電童
莎拉曼蒂妮變左做莎拉蔓電電

呢到好似係特登up錯佢個名

果集成集動畫次次開口都叫唔同名 到預告先確定用莎拉子

第一次係莎拉曼曼
第二次就莎拉曼電電
nv真係出到厭

我想要翼神世音

想要返超力同v型電磁俠

我都好掛住佢兩個 唔爭在加多部大武士
烈風正拳突
終於爆左一週目
揀左一般結局 最後個劇情出黎好好笑 又好熱血

最後阿斯蘭都要比人玩果幕 笑到痴線
連boss都串佢:咪以為我會好似其他女咁冧你
nv真係出到厭

我想要翼神世音

想要返超力同v型電磁俠

烈風正拳突

唔記得邊集機戰
大武士滿改獎勵100%斬切, 都幾爽
希望下隻可以長啲
btw
條if線難唔難
想二周try try
nv真係出到厭

我想要翼神世音

nu 係幾悶,但唔知點解佢啲招啲特效整得幾好,好有睇VCD feel

媒有舊動畫味道,好正
nv真係出到厭

我想要翼神世音

媒有舊動畫味道,好正

我都想講,今隻舊uc系既高達cut in做得好好

第一次係莎拉曼曼
第二次就莎拉曼電電

仲以為打錯
nv真係出到厭

我想要翼神世音

媒有舊動畫味道,好正

我都想講,今隻舊uc系既高達cut in做得好好

Nu Z ZZ呢幾架cut in整得幾用心
nv真係出到厭

我想要翼神世音

想要返超力同v型電磁俠

烈風正拳突

大武士正啊
好似都好耐冇出
不過一集應該唔可以太多超級系(英雄系列)

出返gunbuster
最衰37同38話分三條線 唔係二週目就夠睇哂所有野
最衰37同38話分三條線 唔係二週目就夠睇哂所有野

唔緊要啦
本身都預咗打三週目
nv真係出到厭

我想要翼神世音

想要返超力同v型電磁俠

烈風正拳突

大武士正啊
好似都好耐冇出

出返gunbuster

最上一次見大武士已經係Alpha3
Gunbuster還好 Z3已經出番
nv真係出到厭

我想要翼神世音

想要返超力同v型電磁俠

烈風正拳突

大武士正啊
好似都好耐冇出

出返gunbuster

最上一次見大武士已經係Alpha3
Gunbuster還好 Z3已經出番

同diebuster招合體技
終於明你地講0改點解過唔到if線

唔係掛....sofar未有人0改過到if咩?
仲以為NEO自護後期自動加入,點知無

終於爆機,故仔改得最好一定係機動戰艦

最差一定係EVA

準備二週目 開始拎SR點
nv真係出到厭

我想要翼神世音

想要返超力同v型電磁俠

烈風正拳突

唔記得邊集機戰

而家都冇左以前斬切同盾防個系統好唔慣
諗起以前可以斬晒人地d浮游炮落黎不知幾爽
仲以為NEO自護後期自動加入,點知無

終於爆機,故仔改得最好一定係機動戰艦

最差一定係EVA

準備二週目 開始拎SR點

唔慣EVA真嗣變到好熱血
機動戰艦劇場版每次參戰都會比番個happy ending比明人同ユリカ
nv真係出到厭

我想要翼神世音

想要返超力同v型電磁俠

烈風正拳突

唔記得邊集機戰

而家都冇左以前斬切同盾防個系統好唔慣
諗起以前可以斬晒人地d浮游炮落黎不知幾爽

今集有盾防

但係冇左斬切, 班真實系大佬技量再高都係用黎打飛機 (除左阿寶有再攻擊)
而家諗返起勇者特急個莎莉真係好撚有心機
周圍打工製造同舞人巧遇,比佢救既機會
又走去勾搭綠川
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞