[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(86)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
大家咁話啦
但係我已經嘗試想導其他friend入坑, 但係點導都導唔到
搞到我自己一個孤零零咁玩
巴打仲話我rich
明明有咁多嘢玩
lm
你比你d耳機佢地試就得嫁啦
我而家都諗緊買條2.5定4.4 monlie好
其實有啲咩分別, 兩個都係平衡
我諗我都係買2.5,因為1000m 冇4.4
其實整咗cm出嚟,會唔會反而因為管道大細唔同出嚟啲聲都唔同
因為我直覺 覺得遲早會普及4.4 ak覺得佢遲早都會轉4.4 所以諗緊買唔買4.4算 其實純粹我自己屎忽痕先兩部入哂
到時先再買另外一條4.4囉
或者到時再張條線轉4.4頭囉
我有條4.4轉2.5頭
唔係淨係得我咒你嫁
左右聲分別不大。
但最明顯既感覺就係好貼耳。唔洗煩搵不同大細既耳膠
我係左大右細。以前用iem都係要用唔同size既耳膠先得
出去聽下為實 身為Earsonics忠粉 推es3
用緊sd2+細黑磚想換線聽人聲可以有咩選擇?

利申用緊Brise Audio嘅單晶銅
rich
乜嘢都有
我係希望個個都攞到自己滿意嘅貨
其實佢條原裝線做工真麻麻,2pin個holding太弱,我果條1個月貨仔就爆晒holding。打去代理佢話可以俾個成本價我買過條,但一諗到都係買返同一個qc未係廢事,我自己出去買左第啲替代線。

But如果你想買原裝可搵代理:21154229
Thanks
我用左4年極粗用盒都唔入個外表乜事都冇
係個掛耳膠位入面有d漬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞