[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(86)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
黑雀啦
sorry 講溜左,唔想要國產野,所以先打算升級換走隻灰雀
ve2 岩岩google過,有d out budget,但都mark低左先
仲有冇其他choice
運動耳機
1500 budget
Bose?? 想聽base
新手lm
想問係carousell & dc啲自家手作線(聲稱)信唔信得過
無部靚dap 根本玩唔起fw10000 佢食推力 又唔可以太大力 又要有控制力
金磚 sp1000m rg sp2000cu
我覺得Fw10000夾d 暖底 中頻密度高 高頻自然既機會好d 太硬朗既機會唔夾
黑磚我覺得唔太夾
舊DAP壞咗,用開onkyo想轉sony, 入黑磚好定等zx500好
1萬左右次旗艦,邊部有4.4控制力最好
LiSA隻耳機到左 開心聽緊
N6ii / paw 6000
等咗幾耐
我仲未收到電話
paw6000諗緊,問代理話要9問月尾先有得試同買。
小弟係新手 想買1000蚊內headphone
平時都係聽開流行曲 唔知ching 有冇推介
好,仲有冇
綠仙,sd4s如何?
如果綠仙 你有無計加多2K 黑仙?
唔得就考慮下 收隻 2手鋼仙 or pp8 (6~7K)
依到有冇人玩過藍牙耳機線?
想問下Westone Bluetooth Cable WBT V2 定 Shure RMCE-BT2 好D?
兩者價錢接近, 而我用緊campfire Lyra II, iphone + moov / AK 100II
本身條線耳勾位鐵線斷左, 依家出街又唔想條條fing, 索性轉無線但又唔想浪費左隻耳機
sony好似有出過一款頸圈款嘅,有埋ldac
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞