[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(86)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
6k +-1k 呢d 價位除左仙女座仲有咩好試?今日終於有時間去MK試

聽男聲(JJ 呢類)多,同埋暫時用iphone 推
原來耳機有幾千蚊 嚇死人
500蚊以下 買邊隻藍芽耳機好?? 三星 S10+
Xelento
有冇人知願榮光歸香港有冇flac
500蚊以下嘅藍牙建議睇樣買就ok
留名先
返去download
Im03 條線爛左
有冇咩推介?
試左仙女同earsonics purple 兩隻都唔錯,你地點睇?
有無r6 pro用家 有啲問題想問問
你自己試左唔洗問人既,我用仙女,人地彈到一文不值我自己又覺得ok,可能我又覺得人地個隻唔好。

你聽開乜歌同用乜player都好大分別。

我自己就用公認為公廁組合既黑磚同仙女加條shadow 4.4,聽rock/metal多,間中都聽舊野例如Eagles,Eric Clapton個d。
聽開港日台韓pop,女聲慢歌,請問ching 有冇邊隻推介
其實係部黑磚同條線隻補救返隻仙女
黑磚真係畀想像中更好,利申唔夠膽試金磚
可能係啦,相對又係一件好事,另到一隻人人喊打既廢物有返少少用
我自己原本想換細黑,但係細黑感覺味精太重,好似搵鎚仔係咁打你個頭咁,試左黑磚之後,真係爭好遠,所以貴一倍都買,我覺得值。
玩耳機係咁 即使好耳機鳩夾機同線都未必好聽
所以一定要自己去試,唔係上來問人邊隻好,就算問完都係出去試,而且而家出面要試都好多地方,又任試唔嬲。

仲有唔係得罪講句,真係有d人試過扮有,鳩聽分唔到當自己係專家,你信錯佢推介走去買,真係欲哭無淚呀
最重要耳仔收貨
有冇64 n8用家?
今日去熊仔試左幾隻,覺得n8幾正,想聽下用家意見
上面講過個d都可以一試
女聲慢歌如果係厚聲咁HD600會好正
HD600人聲曖厚
多人講鐵三多女毒,不過唔係款款都女毒,要自己試下
其實有好多都係打手 特別exx 代理既品牌 同 朋友仔狂開箱既b字頭線廠
所以耳聽為實、唱撚到識飛都係假
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞