[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(86)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
依個世界好多數據撚同曬命撚
一係覺得大推力 多單元 就係好野
一係見定價貴就買 唔理佢咩聲 拎出街曬
因為我試完兩隻覺得唔錯,但後者好似冇見過人提,所以想問下

仙女雖然D 人話聽男聲唔掂,但我覺得聽JJ 都好正

Anyway thanks
換左黑磚之後,我去mora買左d hi-res,買左larc en ciel,eagles,同Eric Clapton,全部男聲加樂器,其中larc en ciel同Eric clapton係live,我覺得好正。
Eric clapton哩隻live真係強烈推薦,佢把聲,結他同background真係聽正好high。
我用黑磚 用alac 點解會入唔到album張相
Ect 啲牌子真係特別多人推

乜 brise audio 好多打手咩
我又未研究wo,我mora download完成個folder transfer去黑磚就有封面了。
想整cm耳機 但係又唔知有邊間好
淨係睇過下恆源個啲
有冇巴打有介紹
預$5000-6000
應該係講緊beat audio
朋友仔6萬一條線都有人買 買部索六萬好過啦
黑磚有得手動加封面 好似要開個folder叫cover放cover圖 以後將張cover圖名改做同同隻碟個folder一樣名
呢個方法我用小黑塼一時work一時唔work,反而用佢個music center整就全部work
我無特登整封面,以前既folder如果隻碟同folder有相既,放返落黑磚都會有。
想請教下依家大概3-4k價位,有邊部dap推薦?
暫時睇緊dx160, hiby R6 pro
之前用緊zx300唔見咗
Sr15不如買返zx300
隻SR15無啦啦開唔到機
所以都係zx300最好?
有幾多予算?
3-4.5k呢個range
有m9想換player,1萬筆直
有咩好選擇?
加多少少 sp1000m?一係就黑磚?
我覺得1000m好啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞