[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(86)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
冇撚有錯逐級升浪費哂d錢
過多一年你會痕嫁啦又想再升
算啦 留返黎得閒聽下咪算
萬一隻a12t有咩事起上黎 你都仲有耳機可以聽下
我係
電話+um pro 30 > sp1000m(未定)+ a18t

都唔知升咗幾多級
成班rich guy
你有冇入耳機tg群
開外掛係幾爽
都唔夠你rich啦
主要係諗住仙女可以用iphone 推,唔洗咁快急住買player 本身有諗過M9 但你地話iphone推唔郁
又岩
campfire話研究緊CM版仙女

提及CM耳機的計劃,Caleb表示正努力,「Equinox的實心結構在市場上取得一定成功,我們也希望透過這個設計理念,再開發新的產品,如嘗試把Andromeda的設計融入到當中,但保留實心CM的製作方式,不過還需要時間研究,希望保留Andromeda的Sound Signature。」品牌現時還有不少開發計畫進行中,如新的單元技術,期望之後為大家帶來更多驚喜。
係咪即係引我等
屌第一次試耳機就比人寸,乜而家啲sales咁寸既咩,好似用電話試耳機得罪佢咁,搞到即刻想反枱
唔慣用二手野都係去試聽左先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞