[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(86)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
我冇野咬 不過佢叫打開個口
你冇打開口?
佢叫我
但好似話各有各好 你可以上網搵cm資料睇下 我個陣會場係區博士幫我做

應該冇事既最多咪refit ja
巴打係唔係喺av show 嗰陣時做?
第一日9號即刻入手
我十號整
我哋會唔會同一批貨到
我加錢加快
我應該9月中
邊有咒你你諗多左
巴打咁多錢
我等得好辛苦
希望9月尾攞到
我15號先比錢加快 我都係等得好辛苦 頂唔撚順
決定再比錢 你訂左邊個model
價錢係咪都要二千? 如果係嘅咁咪唔抵囉唔一開始加
A18t
我反而比較鐘意a12t個風格
係 去letsgo加2千 錢唔係問題 最緊要可以加快收貨就ok 真.頂唔撚順
唔係都唔洗加錢 我已經唔想再聽對846 想快d打佢入冷宮
其實我本身都諗住入a12t 人聲真係好正 但係a18t又聽得多啲細節 跟住又比friend講一兩講話梗係一次封頂 跟住就買咗a18t
其實兩隻我都鍾意 但係我暫時比較鍾意a12t 可能因為我之前隻耳機太清 一聽啲人聲有少少音染就上咗癮

所以諗住之後a18t買條升級線 將人聲變厚啲變暖啲聲咁就人聲又正細節又多
我推介你去letsgo試monlie 60s 4絞 試完返唔到轉頭 人聲更加出 真係好正 我打算等cm到都諗住入呢條嫁啦
幾錢
暫時銀包已經清空
原價7800$ 你預7000$左右
試下又唔洗錢既
覺得岩既先再買囉最多咪捱麵包
貴係貴 但真係堅正 你試完就會明嫁啦 叫條木咀拎u18t加條monlie4絞 比你 唔洗講咁多野
我隻a18t都未到就畀你毒到要繼續買升級線
唉我都知一入咗嚟就出唔返去
咁巴打而家用緊咩player 或者有咩player介紹
用緊se100同wm1a 雙修

唔洗諗 wm1z 或者 sp2000 is good
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞