[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(86)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
想問依家買dt990 會唔會過時
呢個價位有冇其他好選擇?
都冇得裝app
唔會,K702, K712, DT770, DT880, HD650仲大把人追緊

實際d講其他選擇:K7xx, HD6xx, HD58x, m50x, ATH-MSR7b

Sorry, 我閱讀理解有問題
Hiby r5出左,但好似揾唔到demo試,而家上網見到部dx160仲吸引
琴日入手隻Polaris.......
你用ak
應該都會想部AMP 有2.5平衡輸入 + 輸出
咁選擇唔多
比較好係A100
又有得玩換op
聽成點?polaris II?
想問問DAP機其實跌價跌得快唔快架thx
唔快,你可以放心,你上price.com睇下有邊間寫現金價再減仲好過
好 唔該哂
上年問金磚同今年問金磚都係差一千
咁貴先跌一千,平嘅,跌都唔跌下
嘩咁個流動真係唔算大,另外想問吓你地d歌通常上網down定自己用CD轉
有玩下但唔係重點項目
iem暫時已end game, 向後玩返轉頭
player仲努力等啱機換

iem有自己好玩地方,唔佔位係優勢
9800?
有少少折9480
有冇巴打想接手NT01AX買咗2個月到
想轉隻xm3試noise cancelling所以放
有意留tg
回錯Post
本身用緊hyperx 1代 cloud 用左3年差唔多 , 但係個耳機套甩撚哂皮 但係d聲大致上又無咩問題 係支mic如果較收聲大d既話會有電流聲

咁各位巴打覺得我買個新耳機套算 定係換headset 就咁買新耳機套 就120~140 , 新headset 就400up ~ 700

利申 窮撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞