[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(86)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
用到moov又唔要國產既dap係咪得ak同onkyo熱門d?
新手lm
想問有冇人聽過呢隻 評價如何
https://drop.com/buy/massdrop-x-nuforce-edc3-in-ear-monitors#overview
仲有咩好推薦
AK真係幾鬼耐聽 我覺得啦
等多兩日先啦 睇埋ZX500 會唔會用android
Xelento iPhone 推唔推到?
我用緊綠仙,鍾意佢易推
幾時發佈
好似發怖會香港時間星期4晚7點開始
發佈到開賣洗唔洗一個月
我又唔係sony 點知 但佢如果唔係旗艦的話多數1-2兩個月會賣街 好似上年m7同m9都係1-2個月時間
有冇巴打介紹下headphone
budget 2000左右 2500內
平時聽開日音女聲同英文rap
新手唔知有冇咩headphone好又喺budget內
同埋想藍牙,但係唔知係咪同有線價錢差好遠又性價比低。

利申木耳
我買左nx7 駁左條2.5 我覺得止到咳
想問下用iPhone 8+ 加lightning轉3.5mm 用player聽lossless

同用入門級DAP 例如Fiio M9聽lossless
會有幾大分別?
用player就推力大,一般低音會好d彈d
最主要睇你用乜耳機,電話推到嘅唔係太多選擇
新手想問下pw audio d線點分左右?紅色係左定右?
見到ak xb10 leed過期嘢賣緊299
買黎玩下點睇
定係有更多好玩嘢
想問下用xelento既爸打,你地會用咩耳膠?
我用過jvc, type e, aet07/08
都係覺得原裝最好聲,聲通透,開揚啲,低頻無咁轟,但缺點係佩戴感好差,好難戴得穩,成日都想跌出黎咁
紅色右邊,其他廠都係

ching 等緊邊隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞