[另類][風水]中共係咪爆左條龍脈 3

1001 回覆
112 Like 6 Dislike
認同總統巴
就算係21世紀都係大把人民智未開,而且好多野其實都係搵嘅藉口、落台階架姐
你叫啲廢老冒住賣國賊、漢奸嘅名號(被黨與藍絲污衊)支持今次反送中,佢地實唔制
但係,如果文宣推背圖、卜卦,話林奠、ccp將會惡人自有惡報,乃天命所歸,佢地都會心裡有數,無人會想搭沉船
呢度咁多人熟讀中史,而歷史上n咁多次發現神秘石碑要推翻昏君(even指定邊個繼位,假到呢)、揭竿起義,證明「天命觀」好影響中國政權合法性,可能係小農基因作祟啦,但都應該好好利用~
或者係其他事件既抗爭都未定
姜太公係周文王既人
篆書係周宣王時期先有
中間隔成幾百年
用自己認為既去野解預言書真係死得人多
你睇下成首乾坤萬年歌
估名係唔洗咁撚複雜
李=八個孩子
肖朗走出=趙
耳東=陳
串=呂
估年份都唔好以為咁簡單
金龍係指年份/屬性唔係字面咁解
無錯,我地繼續專心講風水,好多老友記都睇緊post
如果有西方嘅分析都係件好事
見隔離有Post係講塔羅
呢場仗可能仲有幾年時間
之前見到呢度有巴打解推背定係咩,話會將香港比返中華民國

會唔會同中英聯合聲明失效所以比返中華民國?
g7峰會講到明重視聲明,而家仲有效,咁到時中共毀約所以將香港比返南京條約嘅擁有國
我覺得同時會重審2785號決議案,到時就可以同中共係香港同台灣問題上狂撚

[url]https://zh.wikipedia.org/zh-hk/%E8%81%AF%E5%90%88%E5%9C%8B%E5%A4%A7%E6%9C%83%E7%AC%AC2758%E8%99%9F%E6%B1%BA%E8%AD%B0
[/url]
你條link死左
呢個都有機會係國際對中共嘅制裁

但中英聯合聲明係香港主權移交比中華人民共和國,所以我先覺得係g7之後會話中英聯合聲明失效,咁令香港主權由中共去左中華民國,暫時黎講最大機會應驗預言我覺得係咁,因為如果話中華民國反攻大陸暫時又唔覺有咁嘅機會
殘左噤多
義士被打斷手好心痛
個政權同黑警幾時先有報應
鬥到2047都會同佢鬥
若然未報 時晨未到
https://bit.ly/30CNYAB

之前睇依過,喊到pk
上年年尾都有預測今年有大衝突

想像唔到仲要捱一年
應該好多今世用過暴力踐踏義士既畜牲報應係下世先報 可能好多今世安穩渡過
一諗到咁 好唔忿氣 為義士/香港人心痛
條link睇唔到既
三年零八個月你估當中冇死過人咩?
身處時代既關鏈一刻
大家唔好彩

題外話
就係人世界咁多苦難
所以人會向耶/佛教解脫
引用多一句諸葛武侯乩文
[諸生各自顧前程, 好向靈山勤修煉]
和平同龜縮左咁多年係要還既
西方預言書諸世紀其實有咁講過

瑪爾斯揮動著手中的利劍
流血將達七十回
聖職在受到崇敬的同時
更多的是遭受誹謗與誣賴
在那些人的心目之中
宗教已不值一提
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞