[另類][風水]中共係咪爆左條龍脈 3

1001 回覆
112 Like 6 Dislike
咁下年打仗算唔算相安
下年咪民國109年
假設真係打仗咪應驗左一百九係年份
如果國祚
1.1948+109=2057年
2.1948+190=2139年
共已
巳蛇
🤔 你用中共個時間係計唔到嫁
推背圖 九十九年成大錯 2020
武候札 2033前
要乎合上面
我唔係用中共個時間
我係用緊蔣中正退守台灣個時間
中共1949先立國
武候札 係百年大事 而且講到明有戰爭
所以相安109 同 190 用1948 咪唔成立🤔
用1948既前提係由佢退守台灣個年開始計
如果你用年份黎睇109咪即係公元2020年囉
因為佢上一句都係講緊蔣中正
所以係唔撚關中共事
而且1948之後中共係有對台灣展開實際攻擊 比如 金門炮戰🤔 原句既定義係一個問題
但總體黎講都好和平
同埋你講果個武候札,有段野我幾在意
聯軍東指同壹氣。劍仙俠士有奇秘。水能克火火無功。炮火飛機何處避。此是陰陽造化機。意土發明成絕技。稱雄東土日己終。物歸原主非奇事。此時國恥一齊消。
得罪講句
中共係將果個國家偷返黎
呢段野我點睇都覺得中共會玩撚完
本人無咩玄學知識基礎
不過對果句九十九年成大錯好有一種不祥既感覺
其實係已經發生左件好錯既事?(修例送中?)
定係講緊十月一號前會有單更恐怖既事發生.....
認同
武侯札 1933年之後百年之事
內容事件發生範圍1933-2033
你點得出呢個結論

呢d先得人驚,唔聲唔聲開始蠶食
現代來講君多數都係指國家元首
我諗未必指皇帝嘅
香港大運係未行完
求解答
要去到出年?

上網睇左好多,都好似好多冇明確d講活動幾時完
之前仲見到一個講香港條路全部都係屍體
帝位唔一定指皇帝
國家最高權力決策人 總統都可以算
草田未答我點解係陳
點諗都得三個可能 黃 苗 曹
再有玄學愛好者堅持中共會贏,有深入邪道了。
之前識個人
幫人睇風水既人士 都係好信中共
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞