[另類][風水]中共係咪爆左條龍脈 3

1001 回覆
112 Like 6 Dislike

沉睡的獅子都蘇醒了
我覺得今晚呢個人鏈策略唔錯
人鏈算唔算一條龍脈?但係電筒光又係屬火,會唔會有反效果?
點燈🤣
推,風水救港
正常就無嘅
獅子算唔算英皇室既代表?
Do you hear the people sing
→ Do you hear the lion roar
我諗係香港人信念connected
波蘭人都撐我地!
留名

風水救港
今起再無獅子山下精神,
只有獅子山上精神。

中共風水師:「他媽的,破了我的毒蛇吞港陣!」

//江澤民非常痴迷風水術數等,在江澤民接收香港,並負責港澳工作之後,中共派遣風水高手給香港佈邪惡風水局。中共在香港布下邪惡蛇狀風水局,妄圖把香港變成「死港」。

《江澤民其人》一書披露,1998年長江大洪水,江死保其「龍脈」,拒絕啟用荊江分洪區洩洪。後來有人傳出,江澤民當時相信了在中南海走紅的一位易學先生透露的「要保龍脈」的「玄機」。江澤民相信如果從荊江分洪區分洪,主動決堤,就等於挖斷了自己的「龍脈」。1998年是虎年,正是江上台近10年的第一個本命之年,江澤民更是不敢怠慢,於是決心嚴防死守,決不可主動開閘洩洪。

朱鎔基、溫家寶等人只得硬著頭皮執行江的指示,對外則說是洩洪會造成更大經濟損失。事實是,這次洪水期間,荊江分洪區的居民曾3次全部撤到安全地帶,為分洪做好了準備,可以說,萬事具備,只等一聲令下即可分洪。在江澤民的天平上,洪水災區億萬民眾的生死遠遠不如他的「龍脈」重要。//

(大嶼山心經簡林、港珠澳大橋、啟德郵輪碼頭、西九高鐵站、西貢西灣觀星台……)

[url]https://www.facebook.com/972393926144079/posts/2606011906115598/?sfnsn=mo[/url]
其實真係好似獅子復活返生咁
呢個post真係好正,睇到好有興趣,想學多啲傳統術數知識
其實大家話過咗某個日子後香港會有轉機,點樣知道嗰個轉機係對香港人民定係對中共
聽過幾邊都不約而同話10月會settle
最怕係中共依家係忍到10月1 之後先大規模郁手
琴晚有人鏈去左宋皇臺 唔知會唔會都有用
追晒三個post已留名學嘢。
留名
鳳凰同獅子淨係個名都正氣過蛇
都莫講形態技能
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞