[另類][風水]中共係咪爆左條龍脈 3

1001 回覆
112 Like 6 Dislike
應該比黑袍瑪哈嘎拉同大白傘蓋佛母做反送中運動既護法 西藏比人咁搞法、活佛們比人咁逼害,一定好落力護持

中國神明維穩維左幾千年,我信唔過佢地
冇人識,詮釋既空間就大
我地依邊多人信佢拜佢,神力自己就黎
記得之前全美國wicca好似話想一齊拉trump落台
但係好似搞唔到佢 可能真係真命天子 上帝保佑
希特拉當時都好迷信
所以好多政治鬥爭後面可能都有神秘力量加持

阿清修密宗?
可以點做法?
唔識新紀元
我都唔知點做,而加都係修下儀軌唸下經咒做回向
得閒玩下心經回遮
今日睇新聞見到李嘉誠縮晒水

唔知關唔關天鑽條蛇成形事呢?
旺角東站爆水喉浸曬 關唔關事
回歸塔先最似蛇 , 無人講 ?
師傅唔知有冇講咗一百次「...嚟講呢」
海底隧道港島入口處休憩花園,見到有好似柱狀既擺設,以前好似有座假山

但留名跟進

感覺又係個d風水野,希望我估錯啦
中共就好似行將就木既人,用邪術意圖續命。
根據《時輪金剛曆》推算

2019年9月9日至9月15日,藥王星出現,為期七天。藥王星當空的七天內,江河湖海等一切水源皆具藥師佛加持,是沐浴、清淨疾病、業障,換洗衣物的時機,此時雨水也具加持力,七日內若淋到雨,亦可淨除疾病障礙。

這段時間,請念誦藥師法門,祈請藥師佛加持,消除一切眾生病障。巴打絲打可以一同為受傷的手足頌唸「南無藥師琉璃光如來 」名號
癸酉預測 (9月8至10月7日)
弱水金強,凶險之後是We Connect.

癸水,至陰柔的水,如果壬水是黑衣遊行的水龍,癸水是和理非中的和理非,形象是極柔弱的女性,可能行經連儂牆,連停步去看也不夠膽,只會心中默默說聲加油的弱小人物.

酉金,名貴的金,精緻細琢的手飾金幣,也可以是樂器歌聲,亦可以是少女.近來幾首運動歌曲推出都顯示入了酉金之氣.

情況推演下去,連平日不敢行動的柔弱女孩也要發聲高唱,凶險的是武力升級到極點,骨碎之餘更令人心碎.

癸+辛,最凶險的格局,上天下地都是捕捉及牢獄,年輕女子最受災,連以為是和理非的文青活動反而遭到最大最凶的施襲.其後網絡、社區文宣,鋪天蓋地都是這些畫面.

之前有一幕沙田新城市義士歸來,周遭市民以英雄式拍掌歡迎,片段瘋傳微博,顛覆中國網民認知,當時有中肯評論:"對於運動,香港人大致七成支持,兩成中立,一成愛國",如此瘋傳的一幕相信在癸酉月又再上演,而這一次民意歸邊了,中立的兩成也看不過眼,將會出現九成支持,香港之路踏出了,We Connect.

癸水至弱之水,極需要大量壬辰即黑衣遊行人士去保護.
這個月,紅色巳火蛇被酉金所合,天時不就,想唱好而不得.
黑衣癸水,至柔的人物以歌聲震撼人心,畫面與聲音全宇宙都得見,連大商家、政府內部都感動憐恤.

總之Sing for Hong Kong就是本月術數上合適的事.

風水吉物: 黑色銀色咪、唱K神器、靚聲喇叭、漂亮畫面、不碎鏡面

[url]原圖: https://www.xpower.com.hk/%E9%9B%B6%E5%94%AE%E9%BB%9E [/url]

Be Water, Let's Sing.

P.S.
<補充>上一卦, 兄弟化太歲,代表亥月,11-12 間,香港兄弟成為了Man of the Year, 可能係成為時代雜誌年度人物,甚至乎係獲得諾貝爾獎
https://youtu.be/bicYPNxtW5M

啱啱睇左寶善老師講蛇陣
屌個中山公園真係成個墓地咁
我地自制黃傘蓋有無得諗
有冇甲戌月?
最痛苦嘅月份
真係應該和理非集會遊行為面,勇武進化為地下行動比較安全
唔係話要割
但真係有啲人係唔肯聽人勸係都要死守
呢樣嘢其實好難避免
鑊鑊都係後面唔走佢哋都冇得走
有啲人太唔認真
當咗好似出嚟玩咁款
一啲危機意識都冇
結果累撚死其他人
我都睇左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞