[另類][風水]中共係咪爆左條龍脈 3

1001 回覆
112 Like 6 Dislike
發夢時執到份文件 有個秘密組織...
https://lih.kg/1601975

如果好似份野咁 又幾好喎
政令難下紫禁城

我覺得呢個「紫禁城」唔係講北京
而係借代港共
同意
太歲即君王

鵝群難見逐只走,
灰頭土臉不能留。

鵝群我覺得係指示威者
灰頭土臉即滿頭滿臉沾滿塵土的樣子。 也形容懊喪或消沈的神態,可能指官員。
有二種解法,但用政府方面㴝解係解唔通最後果句日出之雪漸消融,因為最後果句似係講埋藏咗嘅野終於被發現
咁姐係仲有幾耐捱呀
唔可以比啲狗無後果咁開槍

[全民魔法師] 簡易入門版
https://lih.kg/1604041
點解日出之雪漸消融?
即係有曙光?

咁星星之火難再燃係示威開始完?
篇文就話子月反攻,姐係新歷嘅11月尾開始
仲有咁耐尋晩已經好傷喇
星星之火難再燃可以係話民眾力量過左最高點無力再爆發,亦可以話777政權/popo眾嘅氣勢逐漸式微
咁日出之雪漸消融,我個人見解係一啲令人感到絕望/憤怒嘅秘密終於爆咗出嚟,寒凍過後嘅日出令雪融化,之後得出嘅野係咩,無人知。
以香港人既眼光可能算長,但以東歐抗共史嚟講,香港人算係咁,始終美帝有插旗
今日同聽日有咩要注意
我地呢d普通人有冇咩方法可以幫手減弱支共d邪陣
同埋太歲之月正路係解10月是年太歲謝廷輔入官
其實篇野立場係企執政者那邊還是企係我們人民那邊?
此點其實好重要,會得出完全相反的解釋
陰安陽樂...

會唔會指義士犠牲被掲發,然後英魂得安寧
Sorry 按錯icon
呢個真,完全可以調轉黎解
咁又係剩係印尼幾日都已經26死
但呢刻又勁無助實力太懸殊
你當第三方視點咁睇會好啲
佢有用兵賊兩隻字,一定係指政權賦予權力嘅警察
逆天而行似係講唔理民意強推

不過呢,中式野成日鍾意穩定就算,我有保留
美國國會最快要十月中先過到條例,攪得黎都十一月。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞