[另類][風水]中共係咪爆左條龍脈 3

1001 回覆
112 Like 6 Dislike
你岩

個人太慌張
估麥玲玲唔到
估唔到開到3
中共會收皮 都叫預言
呢個世界每個國家政權 都會滅亡嫁啦
分別在於到底係 下年滅亡 定十年後滅亡, 定一百年後滅亡

正如我話你遲早有一日會死, 唔通我又係預言家??

你可以講得出中共邊年滅亡, 先係真正預言
呢D風水佬 講既野一向都係大包圍
就算今年 無送中抗爭

佢地都可以拎其他野去兜
例如今年年頭果單 新義安內鬥,又斬人又燒車, 然後話自己中左,香港發生大衝突
你睇吓歷史咁多場革命 有邊場係可以冇流血? 好現實就係民主自由係用血同汗換返嚟
一日仲有命都出
我唯一系希望打倒政權過後既混亂會盡快平息到又係太多例子
我明白
2018 post:

《豬年運程》電影還要等一會,但香港明年運程呢,李居明在此率先披露。「之前我和薛家燕在直升機上問香港明年運程,特地飛去黃大仙的上空問卦,結果是下下籤,於是我再求一次,卻是上上籤,真不知道哪一支才是正確。」

眼見近期沙中線不斷沉降削筋又漏水,真的未必有運行。師傅表明,今年至明年都是冧樓高危期。「我預計到,香港會有地殼活動,很多樓宇會塌下,而高雄氣爆事件絕對有機會在香港發生,而且多數在土瓜灣,有名你叫嘛!沙中線令土瓜灣樓宇的現象,都開始應驗了,下年更可能出現一個震驚的災劫。」他建議,如果不想被災劫選中,就要避免太多「火」,盡可能多點游水、滑雪、溜冰。「我覺得香港在經濟上整體無事,但有可能發生一個未曾遇過的災難,因為未遇過,所以覺得很大,一旦遇過的話,就不覺得是甚麼。問題是香港人能否習慣,如果習慣得到,2019年的香港就是淨土。只要心理上習慣災難,就能駕馭災難,不怕災難,香港人是時候要習慣了。」玄機處處,確實很玄。
科技文明去到2024年,就是九運開始,飽受另一個人類很大的衝擊,全世界都會變。之後人類會走回頭,追求心靈安穩及腦內的智慧,就像我隱世20年的事情,即是宗教修持。想發達的話,學瑜伽、學打坐、學拉筋啦,未來一定會最受歡迎。大家鬥用腦,要訓練思維、思想及智慧,正是未來人類的真正方向。」換句話說,李居明比大家走得更前,可以的話,大家是時候隱世了。
問佢愛唔愛國就已經知道係真定假
講真 唔係好鍾意呢條友
但係佢中左大半
冧樓:未發生(唔計深圳,否則已經中咗)
氣爆:通街催淚彈
災劫:水尅火(黑衫),仲要中埋係持久戰
人類文明倒退:WW3
訓練思維:戰火求生
赤鼠時同運不同,中原好景不為功;
西方再見南軍至,剛到金蛇運已終。
風水師為香港起左支卦
https://lih.kg/1513500

轉貼#508

點睇
兒家去到第四咋 手足要小心
戒急用忍成大事
記住
大家保命要緊唔好再去送頭
麥玲玲講得幾準
政令難下紫禁城都中喎
而家吹緊政令不出中南海
其實唔太難估計要捱到2020,人權法通過完之後要有效果都要比幾個月九月復會比三個月差唔多
好多話出年仲有一波更激
和理非表示頂到但唔知勇武點
希望勇武暫時知忍而退...

十一先同中共賀70大壽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞