[另類][風水]中共係咪爆左條龍脈 3

1001 回覆
112 Like 6 Dislike
我要做新芬黨丫屌比人打到咁都無得還手仲要跪求人幫,美國賣軍火比我地發我地國難財啦
Source plz
現實啲咁講就算美國買軍火畀你你都冇得贏
我畀你打得掂個三萬警察 殺埋林鄭
仲有14億個班人
你對緊嘅國家級力量
無國家級嘅力量你根本冇可能贏得到
你睇下同埋有power嘅人唔使出武器
齋口噏都已經可以搞到人民幣跌到仆直
以國際形勢現實推論同埋 咁多嘅所謂中國預言
下年2020年比今年更加嚴重更加混亂
走唔到又有D錢嘅買定啲物資以保安全
希望過到呢個亂世好過
好撚嬲 有無人同我一齊去燒左個心竹簡林佢
Push
我地生於香港此時都係上世業力所致

犯小錯神魔不會在意 但當人犯下大錯就會有魔跟隨 等死左就直接捉去受苦 走唔甩

之前po有開左眼既巴打已經講左見到林鄭班人身後有魔 做壞事既人會有報應 今世不報下世都會報
有冇人屋企有莫天賜所著嘅推背圖?
其實有無竹林團
好想為香港做啲嘢

另外想問下高人指點
最近香港多災多難,經常情緒起伏,
最近開始左抄心經黎平息心情,
打算抄108篇,想問下,抄完啲經係唔係要化左佢先好?
又有人講重新修緝過時 再有落咒
除左心經簡林 係星光大道個幾個蛇形涼亭我都想擲撚晒佢落海
你講開推背圖
我反而會覺得大家可以集中下解百年武侯乩好過
始終佢講嘅嘢只係針對香港從1933到2033
基本上已經過咗差不多90%
武侯乩淨返嗰10幾%就係跟住香港呢十零年嘅命運
我對推背圖唔係太多認識
淨係記得莫天賜講過
推背圖話香港回歸之後要衰三十年
幫推
[制裁黨鐵] 低調跳閘方法 必定通關
https://lih.kg/1524993

郭嘉巴打有解過 連埋推背一齊解 同兩者都夾d內容
<立秋討論>
學術台, 就談學術:

今日立秋,亦係術數上由辛未進入壬申月。
申月屬金, 形象就係利劍, 武力的象徵, 近來有荃灣出刀斬人, 深圳萬二武警"亮劍"都係預示今個月有相關事件陸續發生。

"金空則鳴, 金旺無聲", 呢把劍會無聲出鞘, 會靜靜雞郁手, 伏擊, 出其不意。

同樣情況亦出現響同為五行屬金的金融系統上, 侵侵出其不意加關稅, 中國又出其不意俾人民幣破七, 匯豐CEO又突然"請辭", 黃金價格飆升, 令世界金融局勢大為出乎意料。

如再細分,申月有三個階段氣場, 分別為庚金,壬水,戊土
先談庚金, 庚臨官在申, 大局上武職有利, 但無天干引出, 軍隊不會陽光之下出場, 只會在陰暗下伏擊, 大概至8月23日處暑前會出現伏擊武力, 黑衣受傷, 林鄭因八字喜金而相對舒服。

再談壬水, 壬長生在申, 有天干得透引出, 壬屬水, 可為水龍象徵, 會有代表黑衣組織成立,而林鄭八字忌水, 此時會有訊號消息出現, 令林鄭覺得不安, 內外交困, 外可能係美國制裁, 內則是千頭萬緒太多細野要理,心煩意亂。
壬+壬,壬作為黑色,可以代表民意的黑衣,也可以代表政府內的黑衫軍.
政府內的黑衫軍有兩種,一是人如其名政府的黑衫部隊,可能佢地響行動中做出過份行為令林鄭揹上大鑊,民意黑衣受傷,二是內心是黑衣的政府人員將真相說出,爆內幕,令林鄭在種種細節上都要回應但又被制約難言,令其心煩意亂

最後係戊土, 戊係錢, 地產銀行, 大份佬有件頭的, 公正中立, 意味可能醞釀放風成立調查委員會、而更大可能係有錢佬推出具公信力平台做調查, 同時可能有小角色突然顯達,土制水而洩火,就係緩和雙方的局面,8月尾到9月初可能有相對平和局面。

的確,比推算的更大,如侵侵大大金融上玩更大,政府武力亦明顯升級.
庚氣過,入壬氣理應軍隊退卻.
現在壬氣之中,甲午日,甲午本身就係戰爭的符號.
8.29-9.7入戊氣, 會制約雙方.

<立秋回顧>
8.31情況令人心傷, 從術數角落反思回顧庚壬戊.

三氣前兩大致在想像之內,而戊氣就出乎意料.
庚氣主要反映解放軍陳兵深圳10分鐘可以到港及有軍事警力扮黑衣,傷黑衣
壬氣反映林鄭內外都被爆料,最震撼莫過於路透社獨家爆料,林鄭向中國反映港人五大訴求及其建議方法,而被中共最高七常委下令五大訴求無一可讓,令美國可以此做質易戰談判籌碼
戊氣,原先判定是土制水而洩火,得到緩和雙方的局面,這顯然是錯. 現實反映是巳蛇火動驅使戊土有錢人,銀行,金管局,大型機構等發聲,如李嘉誠,吳光正,嘉道理要發聲明,金管局改變政策,市場人士認為此舉令金管局可以隱藏盤數,目的是救爆煲中的中資銀行而令市民難以監察. 術數上是強土制水, 當中亦生旺金, 令金過旺反傷, 黑衣受傷.
金旺,代表武力提升,亦代表金融手段更強硬,金過旺會傷黑衣,而同時更耗巳火蛇.

綜合各方,是次運動快則到11月,慢則至明年6月,
總之Be Water,海匯百川,流水行雲,庚子年係水嘅世界.
綜合各方,是次運動快則到11月,慢則至明年6月,
總之Be Water,海匯百川,流水行雲,庚子年係水嘅世界.

找來另一位師傅的youtube,7月中時預測,預告黑衣受傷,林鄭大約9-10月要下台,11月後見轉機,2020年新氣象,與前文關聖帝君乩文的結果相似.留意到此師傅用香港八字加上林鄭八字同參,學過術數就明佢比一般師傅只用立春八字或林鄭八字更花一層心思技術.
https://youtu.be/4vcR9ECjKV8?t=113
林鄭唔係乙木日主身弱要印咩
佢要水wor
除非佢從格我又覺得唔係

咁佢黎緊d運真係慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞