[另類][風水]中共係咪爆左條龍脈 3

1001 回覆
112 Like 6 Dislike
我諗都有一段時間
睇其他post話出年又黎多波大型抗爭
有冇風水巴絲推算到?
shorturl.at/auzK7

預計出年又黎一波,但民主會贏,義士會係2021年法庭勝利,之後仲會有陸續嘅示威,但民主個邊係贏嘅

係真就好,不過義士要等2年,係民主運動黎講叫短但係依個時空下真係好難頂
香港人太幸福 未經歷過 再難捱都要捱 第時同啲仔仔女女講當年為香港點付出 要佢地承傳香港人精神
到底幾時先可以真正光復到香港 可以係煲底相見
算中了,水太多出事了

831 太子站game start
只怕會越黎越多人自殺
回歸當日再加埋之後落咗兩日雨,嗰陣時仲係小朋友嘅我已經覺得香港會衰30年
條link入唔到
兩年喺歷史嘅角度嚟講真係算快
死左人弓弓 兒家係all or nothing 如果停 死者同家屬一世都不明不白
己亥巴
近來侵侵攞返清朝債券呢件事出黎講,令我諗起你對第43象嘅解釋
~物歸原主非奇事
兔仔點解釋??好似金聖嘆指係卯年定係中秋。。?!
通常都要10年8年,2年唔算d咩
義士頂住呀
依幾年好似都不停出現抗爭
嫦娥奔月
想知黑警下場

對於未來推背圖好清楚
不要去承認自己是什麼中國人,什麼中華民族
不要被他們迷惑 他們走的方向是錯的
搵到一位可以克制蛇妖嘅神 仲要同香港好應
大羿

大羿,或羿,神話傳說中的上古射日英雄,據說為尧時期人物,受天帝命令下界除害,並與妻子嫦娥一起降臨人間。先後射下九個太阳,並射殺猛禽惡獸,從此地上氣候適宜,萬物得以生長。民間因而奉他為「箭神」。
传说尧时,十日並出草木枯死,又有猰貐、凿齿、九婴、大风、封豨、修蛇等惡獸四處为害,羿受堯的命令除去這幾種惡獸,又射去九日,为民除害。

1、大羿嘅老婆係嫦娥,嫦娥偷食長生不老藥,之後一個人去咗月宮流亡,變成一隻蟾蜍,好淒慘——嫦娥=林鄭月娥
2、大羿射九日——九日=中共九大常委
3、大羿殺修蛇——修蛇=蛇妖

一個大羿,趕林鄭,射九大常委,殺蛇妖,一次過滿足三個願望!
另外,大羿又叫宗布神,係可以驅魔。

https://zh.wikipedia.org/wiki/修蛇
修蛇

https://zh.wikipedia.org/wiki/羿_(唐堯)
大羿
但後羿有供奉咩
btw,四川好似地震
我地供奉佢
😁
啱啱神秘之夜講咗成個局勢出嚟

有興趣嘅快啲去聽
有冇人占到黑警下場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞