[另類][風水]中共係咪爆左條龍脈 3

1001 回覆
112 Like 6 Dislike
火箭都跪,美國人即刻都會有火燒眼眉既感覺,美國人既言論自由,係不論左右鷹鴿派都會誓死保護
火魔法:得一刻既高攻,但唔中目標又有消防
(魔力-50%)
水魔法: 範圍廣,視覺好,易操控
土魔法: 阻礙形,攻比火低,同火一樣大部分人未能控制
腐魔法,土系分支
垃圾, 廚餘,冷飯菜汁,成本極低,容易取得
蟲魔法:極難操養,但可和水+腐系組成combo, 傷害比火還高

(打機keyboard理論)
我都係
加油
唔記得喺邊到睇過有其他分析都係話捱過2020年就會有大改變
係真就好
佢喺舊年年尾嗰陣已經放風叫我哋準備迎接大時代
依家已經咁難挨
點挨到2023
斷腳爆眼被強姦嘅手足係要捱一世
仲有好多香港人同你一齊捱緊,we are not alone
我都係
嬲到爆,就會記起呢個post 睇下指引
多謝巴打你咁有心機寫甲戌月方針
趨吉避凶好緊要
請問係邊位作者寫ga?
有無fb link?唔該晒
初時當心靈上支持
但係好似中到仆街
係咪到左有金水時候,無端端south park同火箭隊衝出黎,成個媒體戰又唔同左玩法係咪開始踏入最黑暗既時候,然後收成期
唔該
今次很可能是另一種主導香港的權力登場,按2021年香港星圖,這權力不像現在的中央,它以一種令港人起碼感愉悅的態度強勢帶領,那個處境比起現在,看來香港人似乎更能接受。也許,我們到了那個時候會發現大部份香港人最需要的是什麼,而我們因了解自己得以存活。

支那2020真係難關黎
之前係咪話10月9班11月7係最難捱
聽日就係
黎明前嘅黑暗
係至撚黑暗

大家加油
好驚呀
會唔會係因為有機會宵禁 所以呢段時間最黑暗?
地鐵八點就收工
同宵禁冇咩分別啦,換個說法唔好招人口實姐
事實係好多商鋪都係睇狗鐵仲有冇開而決定閂唔閂門
Same here
水舞間畫面好睇啲,又有藝術感
有手足研究緊屎魔法
唔知係歸類去邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞