[另類][風水]中共係咪爆左條龍脈 3

1001 回覆
112 Like 6 Dislike
雖然好想J,
但其實我睇唔透點解會過唔到呢關
https://be2lover.pixnet.net/blog/post/66074091-%E5%85%AD%E7%88%BB%E9%A0%90%E6%B8%AC--%E9%A6%99%E6%B8%AF%E7%9A%84%E6%98%8E%E5%A4%A9--%E4%BD%9C%E8%80%85%EF%BC%9A%E9%A2%A8%E9%91%91%E5%A5%87%E4%BA%BA
OCT 03 TUE 2017
香港2022-2023年完全脫離中國統治、恢復自由,2019-2020年獲得助援。
北京當局佔據總時勢的優勢,港人在過去沒有意識到北京當局的極權禍患,來到當前局勢香港已全面警惕,由於有不錯的國際環境做靠山,令北京的極權活動猶有忌憚而日漸侷促。
由於香港總體時勢已經確立一國兩制,北京當局無法明目張膽祭出霹靂手段懲罰港人,後續香港仍有不錯的國際環境做背靠,北京當局欲獨裁治港日漸乏力港人抗中活動將日趨茁壯,直到推翻北京治港。
抗議群眾當中有些人被逮捕,隨後獲得解救。
都係術數嘅野,但我就唔太明,老豆識少少早兩年都話中共會好大鑊,但佢攞咩算我就唔太知,除非話一個國家都有八字啦
除咗成功脫共外
最希望就係希望所有抗爭路上嘅同伴平安無事
其實支共同佢底下班小粉紅咁撚樣玩法
周圍辣著咁多火頭得罪咁多國家
遲早如果支那被多國以不同方式圍dup
我覺得絕對唔出奇
玩得民族主意就預左係咁
以前有咩唔對路就推返仇日言論出黎
等睇嚟多次八國聯軍
唔知會唔會流
正常黎講2022年先係下一界CE Election

利申:無乜研究
係就好啦

但十年前都已經講過話支爆
其實十年前08 09真係中國發展得最好最勁嘅時候,全世界冇錢得佢有,嗰時又點會爆呀講真,但今時唔同往日
記得之前有人提出話要拆心經簡林果堆風水野,無晒下文?
喂!大陸冧橋呀!
https://lih.kg/1644133
推背圖2023-2024都有講中共欲盡不盡不可說
物歸原主非奇事
此時國恥一齊消
當時唔係吹08/09 支爆
係08/09 開始吹支爆,大約2012 會爆,
到2012 就吹2016
吹到今日都未爆
講真
支共咁撚大權力
揸撚住成個支那經濟咁滯
想佢爆鑊甘嘅真係需要啲時間
支爆其實係一個漫長過程
托到真·tipping point來臨場火先開始燒到洪洪聲
真相開始浮面 相信仲未係最震撼 陸續有來
星期六銀髮族警總靜坐 會唔會應驗「父母輩受打擊」
樓主準備開新po風水救港
推呢句
嗰時係吹支爆姐,但今次係啲算命,風水,占卜之類話佢過唔到呢幾年,當然2020又有, 2023又有,咁我都唔知係咪真係爆嘅,純粹係想講嗰時吹支爆就係大家9吹,而家就有風水佬同我地一齊吹咁解姐
係咪有邊個占卜話真相出現之類?成日睇完好似見過但又揾唔返
係呀 內容太多我都搵唔返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞