[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區(6)

1002 回覆
5 Like 0 Dislike
我有個問題就係唔知由第二定第三話開始
我個提克斯特明明有支援攻擊但係行佢隔離都用唔到支援攻擊
明明我第一話用佢都出到支援攻擊
有冇人可以幫下我

兩機都要一齊「空中」或者「地上」
唔可以一部係空 一部係地
有冇人可以幫下我

同地形(空/陸)
未行動狀態
次數限制
有冇人可以幫下我

同地形(空/陸)
未行動狀態
次數限制

唔該哂大家
我試下先
有冇人可以幫下我

同地形(空/陸)
未行動狀態
次數限制

唔該哂大家
我試下先

支援方要可以去被支援方既地形,同地形只係簡化支援判定

上面漏左既,
支援方既武器射程可唔可以打到同1個敵人
支援方既武器彈數/EN/氣力要求是否足夠使用某武器作支援攻擊
打到一週目最終話
之後係咪揀5件parts
其餘個啲可以賣哂賺TacP?
錢都可以留返二週目?

有無巴打可以幫我?
打到一週目最終話
之後係咪揀5件parts
其餘個啲可以賣哂賺TacP?
錢都可以留返二週目?

有無巴打可以幫我?

爆左機就係剩返既parts入面揀5個去2周目
剩低既好似唔會幫你變賣定點,唔清楚
錢就以通算金額100%繼承
等下隻PlayStation機戰出既時候再會

應該都要一年
入到42話之後關賺錢bonus
ZERO一出即刻好爽
男主出黎比ZERO一下秒殺

應該都要一年

下次整隻專比ps4啦

應該都要一年

下次整隻專比ps4啦

ogmd已經係得ps4先有得玩
去到 27 話,想睇天使龍所以揀左果邊,但係 seed 啲機無撚升過又唔想用
今集冇友情/戀愛補正
無改少左好多戰術成份
癡線 neo自護號好撚屈 仲要唔改都幫你4改左

靠佢可以if路線一turn爆boss

拎埋個50sr章 parts
比佢用左之後輕鬆拎51sr

佢開map開到出event就到波動砲無雙清場

應該都要一年

下次整隻專比ps4啦

ogmd已經係得ps4先有得玩

MD有出PS3
去到 27 話,想睇天使龍所以揀左果邊,但係 seed 啲機無撚升過又唔想用

天使龍好多分支都會跟SEED機

今集班高達除左ZZ全部冇用過
如果玩二周目先試下啦

應該都要一年

下次整隻專比ps4啦

唉ps4出左咁耐宜家先第一隻機戰
如果好似之前ps3咁出兩集魔裝機神都好丫
想問下如果用初號機係要同步率去到咩位先強化(定暴走)?

應該都要一年

下次整隻專比ps4啦

唉ps4出左咁耐宜家先第一隻機戰
如果好似之前ps3咁出兩集魔裝機神都好丫

第1隻?
想問下如果用初號機係要同步率去到咩位先強化(定暴走)?

90%覺醒
開緊post,大家唔駛開新
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞