[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區(6)

1002 回覆
5 Like 0 Dislike
想係公司remote play但係彈window話要升級ps4軟件先畀連
從來都唔會記得香港配音員叫咩名

機械嘅嘢你唔明㗎啦
痴撚線

潔美一出場得36000,仲要作為boss機打zero 扣10血,魔神zero打佢 一下35xxx

底力加埋厚甲係咁
不過潔美真係好樣衰
狗都唔屌
打緊2周目
睇落第一頁既隱藏都幾準
宜家玩到40
第一頁有講既野都有拎到
痴撚線

潔美一出場得36000,仲要作為boss機打zero 扣10血,魔神zero打佢 一下35xxx

底力加埋厚甲係咁
不過潔美真係好樣衰
狗都唔屌

我屌 熟女正
其實每回合sp會回返幾多?
岩岩出左魂同熱血成日亂用搞到唔夠sp
其實每回合sp會回返幾多?
岩岩出左魂同熱血成日亂用搞到唔夠sp

咩加乘都冇就5

我建議你係俾人圍屌之前,自己google下林友德

一google就有仲要問

佢應該入機戰post uc post, 如果唔係點會唔知林友德有幾好嘢

雖然平時我都係叫開布拉度

一google就有仲要問

佢應該入機戰post uc post, 如果唔係點會唔知林友德有幾好嘢

雖然平時我都係叫開布拉度

入uc post 咁問應該出唔番去
無啦啦拎左13號機,但係無覺醒真係有D可惜

又無6號機
下集出夠13 個平行地球
每個作品出一個
下集出夠13 個平行地球
每個作品出一個

z3 計埋d 唔知咩作黎,又唔知咩作品走

我相信都有

連我老豆都冇打過我兩次

連我老豆都冇打過我兩次

你好野,林友德
研究緊呀寶勁係邊
研究緊呀寶勁係邊

nu 彈數好少
無愛就係垃圾
睇下人地D愛
研究緊呀寶勁係邊

阿寶一定要比b save佢,再加20技量比佢就打大佬都再攻擊到
再攻擊真係爽到
無愛就係垃圾
睇下人地D愛

有冇愛都係垃圾啦 堆高達除左00Q同ZZ
研究緊呀寶勁係邊

阿寶一定要比b save佢,再加20技量比佢就打大佬都再攻擊到

勁唔勁睇下係唔係同zero班怪物比
俾件每回合回滿彈數零件再加ace技
夠殺足坐場
研究緊呀寶勁係邊

勁唔勁睇下係唔係同zero班怪物比
俾件每回合回滿彈數零件再加ace技
夠殺足全場
無愛就係垃圾
睇下人地D愛

有冇愛都係垃圾啦 堆高達除左00Q同ZZ

一回合殺到25隻last boss 作準啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞