[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區(6)

1002 回覆
5 Like 0 Dislike
打到50 話, 0改武器, 機體全5改
出番北辰六人眾真係得啖笑
唔用精神都一下ko

泰莎呀哥用真三一扣成7千

點解咁勁,0改打到咁後 我出左幾隻有改武器打39zero都覺得好難打。0改係唔係淨用初號機打死隻zero,因為其它機我有5改武都打佢唔入
屌你,28話要4turn全清再打爆部勁硬既boss,爭少少要砍掉重練

岩岩打完...第一次無唸過咁硬搞到重打..
第二次都仲要炆水打贏
今集開盾易到
打大佬都接近必開咁
屌你,28話要4turn全清再打爆部勁硬既boss,爭少少要砍掉重練

第二次都仲要炆水打贏

又係8000血雷納德

第二次都仲要炆水打贏

又係8000血雷納德

阿哥今集仲係咪俾人打減90%傷

第二次都仲要炆水打贏

又係8000血雷納德

阿哥今集仲係咪俾人打減90%傷

yes
岩岩開工廠
4個grade分別揀咩最好

睇你喜好,我用回血+Tacp同加傷

我揀氣力嗰d

第二次都仲要炆水打贏

下次再見到記得自己加返個零
唔小心開咗關叫完全力量

全新力量先啱

開黑洞加農同暗劍殺

無改過嗰兩架原創機打到耕田咁款

無改過輕鬆打喎
我係比左特典個幾個配件一人一件
轟格殊個罩好擋得
屌大和號刷錢關入唔到
岩岩開工廠
4個grade分別揀咩最好

睇你喜好,我用回血+Tacp同加傷

我揀氣力嗰d

我都係揀咗氣力果堆
加氣力,Tacp+錢,加氣力,加氣力
屌大和號刷錢關入唔到

睇黎好多人都係撞彩先入到
屌大和號刷錢關入唔到

應該唔關ace事
我大和爆左200幾架
屌大和號刷錢關入唔到

應該唔關ace事
我大和爆左200幾架

無啦啦入左
屌大和號刷錢關入唔到

應該唔關ace事
我大和爆左200幾架

無啦啦入左

我都係
屌大和號刷錢關入唔到

應該唔關ace事
我大和爆左200幾架

無啦啦入左

我都係

係咪窮撚先比入
打到50 話, 0改武器, 機體全5改
出番北辰六人眾真係得啖笑
唔用精神都一下ko

泰莎呀哥用真三一扣成7千

點解咁勁,0改打到咁後 我出左幾隻有改武器打39zero都覺得好難打。0改係唔係淨用初號機打死隻zero,因為其它機我有5改武都打佢唔入

0改武器打zero都易到喊喎

萬丈一腳打1萬5,轟格殊一劍1萬1,皇帝G一劍又1萬1,

真三一一個波打埋去已經2萬5,zero咁就收皮
屌大和號刷錢關入唔到

應該唔關ace事
我大和爆左200幾架

無啦啦入左

我都係

係咪窮撚先比入

打完42話手持600萬都入唔到錢關

會唔會係42話要出金格度同托比亞?

我知..但冇一套係好似機戰咁
多元融合其他動畫/漫畫/輕小說咁做一套野出黎

依隻算唔算

我講左啦,無人理

呢隻係咩類型game黎
我覺得好似機戰咁 全部都係機械人作品
咁整翻套全部都係異能大戰就好撚過癮

如果嗰隻乜鳩jump明星大戰都好似機戰咁玩就正

個人覺得nds隻jump super/ultimate star史詩級神作
今時今日已經無咁神嘅2d act類了
機戰頂多都係出到ace咁

jump star超好玩,好有漫畫感

根本依家畫質掛帥,乜鳩都3D化,好難再遇到咁高汁2d game仲要act
所以jus嘅歷史性高度係無咩可能有同類game超越到

除左任天堂大亂鬥之外,真係無邊隻超越到

我講左啦,無人理

呢隻係咩類型game黎
我覺得好似機戰咁 全部都係機械人作品
咁整翻套全部都係異能大戰就好撚過癮

如果嗰隻乜鳩jump明星大戰都好似機戰咁玩就正

個人覺得nds隻jump super/ultimate star史詩級神作
今時今日已經無咁神嘅2d act類了
機戰頂多都係出到ace咁

jump star超好玩,好有漫畫感

根本依家畫質掛帥,乜鳩都3D化,好難再遇到咁高汁2d game仲要act
所以jus嘅歷史性高度係無咩可能有同類game超越到

除左任天堂大亂鬥之外,真係無邊隻超越到

個人覺得任天堂大亂鬥仲差一大截先追到
jump個組隊系統真係好屈機好多可能性
隻隻角色因為格數唔同,變相會有幾種玩法
玩極都唔厭
屌大和號刷錢關入唔到

應該唔關ace事
我大和爆左200幾架

無啦啦入左

我都係

係咪窮撚先比入

我長期0蚊
42話兩個都有出,唔知關唔關事

應該唔關ace事
我大和爆左200幾架

無啦啦入左

我都係

係咪窮撚先比入

我長期0蚊
42話兩個都有出,唔知關唔關事

應該唔關事
42話我淨係出咗托比亞都入到
屌大和號刷錢關入唔到

應該唔關ace事
我大和爆左200幾架

無啦啦入左

我都係

係咪窮撚先比入

我都唔知點解入左
多左1200000
今日又射波打機
希望今個禮拜可以打爆三週
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞