[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區(6)

1002 回覆
5 Like 0 Dislike

呢隻1同2 當年岩岩用android機 有ps模擬果時 我用左一個暑假返暑期工果時爆左

尼隻我覺得幾好玩,基本上所有勇者系列都有

當年勇者聖戰因為大人ge理由唔出TV 筆直就用左黎整勇者王final 勇者聖戰原案就用左黎出呢隻brave saga

勇者聖戰好撚型wor, 其實係咩理由唔出

brave sage 1好玩過2
但e +想玩番有咩方法

Ps1無聊器

game邊到有得dl番
btw當時最好笑係因為有限錢關係,以為勇者特急無大炮用,原來要改爆左先有

https://m.emuparadise.me/roms/search.php?query=Brave%20saga

唔該灑巴大
勇者系列個人最愛係勇者特急>>勇者王>勇者聖戰>是9但
一週目應該打IF定普通路線好?

如果機戰經驗不足就唔好夾硬打if

我自己打咗普通先
依家二週目先IF
近排啲機戰好似少咗好多合體技
馬沙

得罪講句,係近幾隻索系的都少
任系兩隻應有的基本都有,你預佢無的都有

講錯 2周目可以揀繼5個

正常會揀回en果兩粒?

我應該都係會揀天線
之後二週目又拎多條 整多幾條天線比超級系

無買DLC既話一定係天線同無限EN優先,之後就係加攻既

無限EN係指邊舊?我以為得天線係無限EN

天線指嘅係重力波天線?請問是否回en用?

有出撫子而果部機又有裝天線
每回合就會回滿EN

BX兩架萬能俠果招

BX兩架萬能俠果招

想當年細細個玩r幾鬼多
個主角又正可以係咁換裝
好掛坐 元一朗 同 白鳥九十九 今集連草壁隻戰艦都見唔到
好掛坐 元一朗 同 白鳥九十九 今集連草壁隻戰艦都見唔到

九十九死左
有冇零件配搭心得
有冇零件配搭心得

sp藥

水樹同堀江我以為有合體技點知無
驚爆危機動畫出哂未?有興趣睇

動未出晒

arx8未出現在動畫
馬沙

有馬沙?第幾話出?唔要肥沙

只係得劇情
一週目0改0養全魔神線+ if線成功
以難度計我覺得ogmd難d, 可能因為v太多屈機強化parts

甲由同鐵馬都無
一週目0改0養全魔神線+ if線成功
以難度計我覺得ogmd難d, 可能因為v太多屈機強化parts

剩係一條友可以學好多個技已經好屈

最過份真係呢對 講曬對白一齊出招,入到畫面得返一個

之後路人真月亮又整兩招合體技

最過份真係呢對 講曬對白一齊出招,入到畫面得返一個

之後路人真月亮又整兩招合體技

agger 明明動畫都有合體技
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞