【on9+武術+甜】大學武鬥傳(2)

1002 回覆
60 Like 3 Dislike
黑鮑玲
決賽兩日前

「喝!!!!!」

阿翼既右手開始出現火光,米堆亦開始感到熱力

似乎,阿翼已經掌握到爆裂神掌既秘訣

「嗯...係咁啦,剩低2日繼續練啦!但同時要早d訓..足夠休息對運氣係好重要」

「係既...」

「石仔呀...其實點解你同阿玲...可以日日都響屋企hea既?」

「咪話左我同佢中左幾次六合彩囉...」石仔打住fifa道

「但係..我硬係覺得你地背景一d都唔簡單...你又識咁多功夫...」

「你真係想知?」

「...嗯...」

「因為我以前,係一個特...」

「翼仔!!!!我煮左牛扒,你睇下好唔好食~~~~」

阿玲捧住一碟西冷扒,衝向阿翼處

「呃....哦....」

結果,阿翼就冇左呢件事
=====================================

比賽當日

「軍浪...以十三日既時間黎講,你都算學得快架啦」

薰姐姐微笑道:「仲有五個鐘就比賽,你好好咁休息下啦..」

「唔得...仲未夠!」

軍浪繼續舉起手運氣:「我既第三式威力只有你既四成...唔夠...」

「?!」

薰姐姐捉緊軍浪既手,道:「夠啦軍浪,呢招對身體負荷太大,唔適宜出咁多次」

「限制係...一日兩次」

「........兩次...」
今集完了,聽日開始決賽
今集完了,聽日開始決賽

今集完了,聽日開始決賽

12點開始決賽
12點開始決賽

聽日三點
投懷送抱 上埋床人地都唔食你 點解石狗忍到佢

你尋晚串我喎

翼仔對小聖同阿玲都好反應遲鈍

石狗要SM佢嘛

石狗要SM佢嘛

你真係mon post架喎 翼仔既遲鈍係冇經驗姐

石狗要SM佢嘛

咁啱f5姐

設定上翼仔J都未打過

你尋晚串我喎

石狗要SM佢嘛

咁啱f5姐

設定上翼仔J都未打過

純情
小組完咗 係唔係有四強打
石狗幾時比頂綠帽自己帶
屌你老母 是可忍 孰不可忍 我真係忍唔到呀玲 我要曈曈 屌你老母 就帶綠帽
曈曈唔番石仔到 我就日日示威遊行

石狗要SM佢嘛

咁啱f5姐

設定上翼仔J都未打過

純情

小組完咗 係唔係有四強打

第一季打埋校內選拔就完
石狗幾時比頂綠帽自己帶

好難啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞